خوب واسه همین ازت خوشم می یاد
یادش بخیر با سرویس قبلیم با اینکه 128 بود کم کم 2500 می گرفتم و رکوردام 5200 بود ولی الان حول و حوش 2100 تا 2500 می چرخه .. راضی نیستم می خواستم سرویس ام رو عوض کنم ولی خوب کجا برم ؟ شما که با 512 مخابرات کمی وضعت از من بهتره... شاید دفعه بعد 512 پارس رو تست کنم و شایدم رفتم صبانت .. شایدم این جمعه ... کسی چه می دونه؟
آقا از مدیافایر اکانت داری ؟ در ضمن الان از کدوم سایت لیچ استفاده می کنی ؟ من که فعلا با vistaupload.com کار می کنم
عزيز هــــــــه؛ دل به دل راه داره هــــــــــه!!!
(ببخشيد اينجاش يه خرده فيلم هندي شد
)
قبلا كه 256 داشتم به زور 1 گيگ ميگرفتم حالا كه 512 دارم دانلودهام رفته بالاي 3 گيگ هر شب! هفته قبل هم رفتم يه دونه هارد 500 خريدم چون واقعا فضايي روي هارد قبليم نمونده بود، خدا رو هزار مرتبه شكر چون خيلي ها هستن همين رو هم ندارن ، من نه تنها از ميزان دانلودي كه هر شب دارم واقعا راضي هستم بلكه پينگم هم واسه وبگردي ميشه گفت نسبتا خوبه مثلا در بدترين حالت شبها واسه فروم پينگم به 350 ميرسه و روزها حدود 220 هستش. در كل 512 مخابرات از شانس من خوب از آب در اومد و واقعا راضي هستم!
ضمنا من از rl.pkleech.com واسه ليچ كردن فايلهام استفاده ميكنم عالي جواب ميده اما از مديافاير اكانت ندارم متاسفانه
كسي از دوستان ميدونه چطور ميشه با استفاده از ايميج سيستم عامل مكينتاش با پسوند DMG. روي PC مك رو نصب كرد؟