تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 147 از 2550 اولاول ... 47971371431441451461471481491501511571972476471147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

11 mg هیچی یک شبکه هست من پیداش کردم .
    حالا من دسترسی کامل به ان ندارم.
    اما میخوام دورش بزنم تا بتونم از همه پهنا استفاده کنم.
    خیلی سخته اما چاره نیست یک محکی هم میزنیم.

راستی قرارنیست از دست adsl تبریز فرار کنیم بریم ترکیه خونه بگیریم. ما نیر آشنا داریم . سرازیر میشیم خونه اونها پس همون 5 میلیون فوقش باشه.
    در ضمن خونه می خوایم چیکار ؟
    میریم آنتالیا اونجا از شنهاش یک سقف میسازیم بعدش میریم زیرش به adsl تبریز فکر میکنیم و با موبایلمون وب رو با 384 باز می کنیم. به به به به .

منم شوخی .
    آینده ایران از همه نظر بهتره.
    اگر هم نبود مهم نیست . میریم ترکیه (چشمک)
    اینده ای دیگه نمونده که دارین جونیمون رو از دست میدیم
    در ضمن در اینده سئوال دارم ازت در مورد همون دور زدن و اینا
    شرکتی که بابام کار میکنه adsl بسیار پرسرعت داره
    یعنی اونجا خودش یه سرور داره و یه مودم عالی
    و سرویس از مخابرات گرفته شده
    ما کاملا دسترسی به مودم و سرور رو داریم
    اگه بشه چی میشه
    تاپیک زده بودم براش بعدا بهت میدم ....

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

BIZIMT جون این قضیه وایمکس جدی ه ؟!
    اولین مدل موبایل با وای مکس هم درست شده ! فقط قیافش خیلی ضایع ه !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میگم حالا حالا ها از 3G خبری نیست بریم از این مدلها بخریم لااقل یکم سرعت ببینیم !!!
    اونجا سرعتش 14مگ هست ! برا ما واسه 128 کیلو میخوان وایمکس بزنن ؟!!! (تکنولوژی کجایی ؟!)
    Last edited by shympw; 11-10-2008 at 11:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آره قضیه wimax جدی هست.
    در تهران که این سیستم فعال هست.چند شرکت میشناسم که از wimax استفاده می کنند.
    همون گوشیهای معمولیتون هم که سیستم wifi یا وایرلس داشته باشه فکر کنم تو تبریز جاهایی بتونید استفاده کنید. اما wimax رو تا چند ماه آینده .
    الان تقریبا میشه گفت درصد کسانی که در تبریز adsl دارند و می توانند به شما رایگان خدمات بدهند خیلی زیاده . اگر به صورت ~ حساب کنیم حدود 500 تا مودم وایرلس کاربران دارند. از این میان به علت ناشی بودن و عدم آگاهی و نیز عدم توضیح ارائه دهنده خدمات ، مودماشون به صورتهایی مانند WAP و shared شده بدون کد میشه به آنها وصل شد.
    پس هرگاه یک شبکه وایرلس یا wifi را دیدید حتما یک تستی از نظر دسترسی انجام دهید. حتی می تونید با هک کردن مودم از تمام قدرت امواج انتن در جهت استفاده اینترنت ایشون اقدامات لازم را جهت استفاده مبذور فرمایید.
    (چشمک + خنده).

4. 4 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره قضیه wimax جدی هست.
    در تهران که این سیستم فعال هست.چند شرکت میشناسم که از wimax استفاده می کنند.
    همون گوشیهای معمولیتون هم که سیستم wifi یا وایرلس داشته باشه فکر کنم تو تبریز جاهایی بتونید استفاده کنید. اما wimax رو تا چند ماه آینده .
    الان تقریبا میشه گفت درصد کسانی که در تبریز adsl دارند و می توانند به شما رایگان خدمات بدهند خیلی زیاده . اگر به صورت ~ حساب کنیم حدود 500 تا مودم وایرلس کاربران دارند. از این میان به علت ناشی بودن و عدم آگاهی و نیز عدم توضیح ارائه دهنده خدمات ، مودماشون به صورتهایی مانند WAP و shared شده بدون کد میشه به آنها وصل شد.
    پس هرگاه یک شبکه وایرلس یا wifi را دیدید حتما یک تستی از نظر دسترسی انجام دهید. حتی می تونید با هک کردن مودم از تمام قدرت امواج انتن در جهت استفاده اینترنت ایشون اقدامات لازم را جهت استفاده مبذور فرمایید.
    (چشمک + خنده).
    خب خالا من باید چیکار کنم.
    فکر کنم گوشی من از wifi پشتیبانی کنه.
    اصلا میتونم برم مودم وایرلس بخرم.
    فقط روش رو بگید و اینکه اصلا از کجا بدونیم که در منطقه سرویس wireless وجود داره.
    با تشکر.
    موفق باشید

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فقط روش رو بگید و اینکه اصلا از کجا بدونیم که در منطقه سرویس wireless وجود داره.
    با تشکر.
    موفق باشید
    من موقع خریدن مودم وایرلسش رو گرفتم الان دیتا از خط تلفن میاد تو مودم بعد هم با lan میره تو کامپیوتر هم با وایرلس تو خونه پخش میشه.خیلی راحته.
    یکی از دوستام همسایشون وایرلس داشت واسش پسورد نذاشته بود دوستم با لپ تاپ پدره اینترنتو در آورده بود !!!
    وایمکس اگه مثلا همارا بده کلی هست ؟ یعنی کل تبریز رو پوشش میده ؟ این که خیلی از وای فای بهتره. البته سرعتش هم بیشتره که واسه ما معنی نداره !
    از 3G اصلا خبری نیست ؟!
    اینترنت بیسیم تو ایران ؟! خدا آخر عاقبتشو بخیر کنه !

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با تشکر.
    موفق باشید
    اگر گوشیتون داره که نمیشه یعنی تا حالا شما این رو تست نکرده اید ؟
    نه اگه برای اون موضوع اینترنت رایگانشت که نه مودم وایرلس نگیر.
    من موبایل منظورم بود.
    چکونه متوجه بشیم اینکه سرچش رو روشن کن تا منطقه شما رو جستجو کنه . اگر پیدا کرد سعی کن بهش وصل بشید . اگر شد چه خوب اگر نه که دیگه یک منطقه دیگر رو امتحان کن.
    هر مودم وایرلس مونده به نوع خود محدوده 20 متری تا 150 متری رو ساپورت میکنه. میگم مونده به نوع و قیمت مودم.
    شما میتونید هر زمان که بیرون رفتید در مسیرتان محل عبوری رو یک سرچ کنید تا اگر شبکه ای پیدا شد حالش رو ببرید.
    شبکه وایرلس میتونه کد گذاری شده باشه مثل پلیس و اتش نشانی و ... . ولی شما فقط مال کاربران را میتونید امتحان کنید چون خیلی هاشون همانطور که گفتم از رمز گذاشتن به وایرلسشون بی خبرند و همینطور آزاده. ویا میتونید جاهای عمومی که مانند سازمانهایی که این امکان رو رایگان میدن .

من موقع خریدن مودم وایرلسش رو گرفتم الان دیتا از خط تلفن میاد تو مودم بعد هم با lan میره تو کامپیوتر هم با وایرلس تو خونه پخش میشه.خیلی راحته.
    یکی از دوستام همسایشون وایرلس داشت واسش پسورد نذاشته بود دوستم با لپ تاپ پدره اینترنتو در آورده بود !!!
    وایمکس اگه مثلا همارا بده کلی هست ؟ یعنی کل تبریز رو پوشش میده ؟ این که خیلی از وای فای بهتره. البته سرعتش هم بیشتره که واسه ما معنی نداره !
    از 3G اصلا خبری نیست ؟!
    اینترنت بیسیم تو ایران ؟! خدا آخر عاقبتشو بخیر کنه !
    همه تبریز نه . ولی حداکثر .
    3g هم فعلا هیچی اخباراش رو دنبال می کنم خیلی خنده دار کارهای ما .
    میدونید دیگه 3g تا 14mbps خدمات میده ؟ دیگه.
    اما تو ایران فکر کنم همون 128 ماکزیمم باشه. البته اینم بگم گوشی های نسل سومی که میگیرید دقت کنید تا از تکنولوژی روز برخوردار باشه چون بعضی گوشیها 384 معمولا میتونن بگیرند.
    اپراتور سوم منتظریم تا ببینیم چه میکنی ؟

راستی من این چند روزه حال خوشی نداشتم . من یک خبر خیلی بدی دارم . البته برای خودم نه شما. من از ادامه کار با کاری که داشتم منصرف شدم و کلا گذاشتم کنار.
    اول برای خودم می خوام باشم دوما اصلا روز خوشی من تو این کارا که بودم ندیدم.
    3 سال هست که فقط دور خودم میچرخم.
    اوایل کم ولی این روزها فقط آه و لعنت مردم تو این کاراست . من به این چیزا باور دارم . یک کاربر اومده بود یه دختر اونقدر گریه کرد که واقعا من هم تا 1 هفته دپرس بودم. یک دختر دانشجو که از طریق اینترنت کار میکرد و پول کافی نمی تونست بده . وضع خوبی مالی خانواده هم نداشته . اگر اصرار هاشو میدیدید که چطور میگفت چرا گرون شده و ... آخه اورده بود شارژ بده هزینه ها عوض شده بود اون هم همونقدر کنار گذاشته بود . همه چیر و نمی تونم بگم خیلی سخته و ... . این یکیش بود فقط که مربوط به یکسالی پیش میشد.
    خیلی از این سوز ها دیدم.
    وقتی فکر می کنم امروز خیلی سبک شدم خیلی .
    انگار یک کوله بار سنگین رو از دوشم برداشتن. کلاه برداریها - گرانی ها - سودجویی ها و ... .
    میلیونها نفر فقط نفرین میکنن و لعنت من هم میبینم که حق با مردمه ولی خوب.
    هزینه های نادرست - سرویس نامناسب - سرعت افتضاح راستی خیلی زیاد بود سرعتتون که یک سرویس به 8 نفر داده میشد الان شد 10 نفر -
    خلاصه اینکه ما پرواز کردیم . (اینم بگم که کلا قطع رابطه نکردم ولی خوب پشت صحنه یه کارایی دارم.)

کاربران عزیز ADSL تبریز : به امید موفقیت و پیروزی دعاهای شما و تحقق آزادی تکنولوژی در وطنتان.

8. این کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض

من میگم بیان 2مگ بدن اما بین 100 نفر ! سرعت 20 میرسه به هرکس ! به به اینم تحقق رویای اینترنت 2 مگ !!!

Bizimt جون از 11 مگ چه خبر ؟!!!
    این دانشگاه وایرلس داره اما به هیشکی نمیدن پسشو ! نمیشه یه مدلی کش رفت !؟ (تو تهران تو خوابگاه هم مفتی هست اینجا تو دانشکده برق ! وایرلس نداریم !!!)

راستی من داره 3 ماه نا محدودم تموم میشه. میخوام محدود بگیرم دانلود شبانه کدوم شرکت بیشتره و دردسر کمتری داره ؟
    میگم ما چقدر از بقیه عقبیم ! پاکستان بزرکترین شبکه وایمکس رو در دنیا داره !!!!! ما هنوز اندر خم 128 هستیم که بدیم یا ندیم !!!
    مخابرات جون آیا وکیلم ؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

tohidkh جان آره. ممنونم از لطفتان.

بله متاسفانه من هم می دونستم گفتم که این کارا میشه. هنوز ندیدی شرکتها چه خوش شدن.
    برای همین کارهاست که من اصلا دوست ندارم پشت سرم لعنت باشه اخه به م نهم بر میگرده. برای همین من خودم رو جزء مردم میدونم .
    الانم نشستم دارم به اخبار و گفتار و برنامه ها وعملکرد صاحبان قدرت میخندم که چطوری دارن ... بی خیال بای./ به امید ازادی تکنولوژی .

11. این کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

امشب همه بر سر بیت و بایت و share چرا تمرکز کردن بابا ؟؟؟

همه شرکتها share میدن اینترنت رو برای همین سرعت درستی ندارید.
    منظور tohidkh این هست که اون 16 بایت بر 10 نفر باشه 10 تا کاربر فعال داشته باشیم سرعت به مانند این میشه که داریم با 12 دانلود میکنیم (ساعات پیک مصرف) .

پروفشنال Nevissande's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من كه سرويس 1024 كيلوبيت صبانت رو گرفتم با 15 هزار تومان.

البته با مالياتش شد 16 تومان.

يك جواز كسب بردم و بهم اين سرويس رو دادند. با اينكه من يوزر خونگي ام!

به شما ها هم توصيه مي كنم يك جواز كسب جور كنيد و بريد حالشو ببريد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •