تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 350 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

[quote=H M R 0 0 7;2455736]دوستان این هم نسخه جدید Walkman 3.0 که از روی آخرین نسخه Firmware گوشی W960 برداشته شده است.

سلام دوست عزیز
    واقعا دستت درد نکنه خیلی باحالی. بی ادبی نباشه ما دکمه تشکر هم زدیم. ولی یه مشکلی دارم
    1- من این واکمن و چراغ قوه و یادداشت G900 رو نصب کردم. خیییلیییی با حال شده.
    حالا سیستم گوشی یه مقدار کند شده و یه وقتهایی مثل هنگ کردن متوقف میشه وقتی میخوام چند تا کار رو باهم انجام بدم (آیا طبیعیه؟)
    2- این واکمن چه فرقی با اون یکی که قبلا معرفی کردین داره؟من همین رو نصب کردم اگه اون یکی بهتره و اشکالات اینو نداره اونو نصب کنم (چطور اینو حذف کنم ).
    3- این واکمن خارج نمیشه و دکمه خروج نداره (حتی از طریق tadk manager هم به سختی میشه و گاهی اصلا نمیشه )و صداش هم با جاگ دایال کم و زیاد نمیشه . میشه بفرمایید با کدوم کلید کم و زیاد میشه؟
    4- راستی یادم رفت بگم دیشی این چراغ قوه رو نصب کردم و اجراش کردم ولی برنامه رو نبستم. صبح که بیدار دم باتری خالی خالی بود.دیشب حدود 60 درصد شارژ داشت
    به نظر شما اون برنامه هه خالییش کرده؟ (فلاشش که خاموش بود نمیدونم چرا اینقدر مصرف کرده) .
    ممنون میشم به سئوالاتم پاسخ بدین
    Last edited by p6tr; 26-07-2008 at 23:11.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

[QUOTE=p6tr;2714813]
    دوستان این هم نسخه جدید Walkman 3.0 که از روی آخرین نسخه Firmware گوشی W960 برداشته شده است.

سلام دوست عزیز
    واقعا دستت درد نکنه خیلی باحالی. بی ادبی نباشه ما دکمه تشکر هم زدیم. ولی یه مشکلی دارم
    1- من این واکمن و چراغ قوه و یادداشت G900 رو نصب کردم. خیییلیییی با حال شده.
    حالا سیستم گوشی یه مقدار کند شده و یه وقتهایی مثل هنگ کردن متوقف میشه وقتی میخوام چند تا کار رو باهم انجام بدم (آیا طبیعیه؟)
    2- این واکمن چه فرقی با اون یکی که قبلا معرفی کردین داره؟من همین رو نصب کردم اگه اون یکی بهتره و اشکالات اینو نداره اونو نصب کنم (چطور اینو حذف کنم ).
    3- این واکمن خارج نمیشه و دکمه خروج نداره (حتی از طریق tadk manager هم به سختی میشه و گاهی اصلا نمیشه )و صداش هم با جاگ دایال کم و زیاد نمیشه . میشه بفرمایید با کدوم کلید کم و زیاد میشه؟
    4- راستی یادم رفت بگم دیشی این چراغ قوه رو نصب کردم و اجراش کردم ولی برنامه رو نبستم. صبح که بیدار دم باتری خالی خالی بود.دیشب حدود 60 درصد شارژ داشت
    به نظر شما اون برنامه هه خالییش کرده؟ (فلاشش که خاموش بود نمیدونم چرا اینقدر مصرف کرده) .
    ممنون میشم به سئوالاتم پاسخ بدین
    2- فرق چندانی نداره.محسوس نیست.این یکی هم اشکال نداره.
    3-واکمن w960 هم دکمه خروج نداره و باید از task manager ازش خارج بشید.با دکمه چپ و راست (جهت نما) میتونید صدا رو کم و زیاد کنید.
    4-همچین چیزی نیست.احتمالا فلاش روشن بوده.من فکر نمیکنم اون برنامه خالیش کرده باشه

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض کنترل پنل به صورت Grid

دوستان سلام
    توسط این مد می توانید کنترل پنل گوشی خود رو به صورت Grid مشاهده کنید. ( البته گوشی باید هک شده باشد )

فقط کافیه فایل qctrlpnl.RSC رو به داخل C:/Resource/Apps کپی کنین

© hamid00009

4. 9 کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

hmr007من هرچی گشتم نه در مورد چراغ قوه جایی نوشته بود نه در مورد torch
    می شه فایل ضمیمه رو اینجا قرار بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    دو تا درخواست داشتم:
    1-اين برنامه qobexlistene.sis براي گوشي من(P990)چند تا باگ بزرگ داره:
    اولاً سرعت ارسال و دريافت بلوتوث نسبت به قبل كم شده
    ثانياً خيلي از اوقات براي دريافت فايل از طريق بلوتوث با مشكل مواجه مي شم يعني يا موبايل من توسط گوشي فرستنده شناسايي نمي شه و يا اينكه موقع دريافت فايلها با خطا مواجه مي شه
    از طرفي هم هر كاري مي كنم نمي تونم برنامه رو uninstall كنم و واقعاً به مشكل برخوردم. از دوستاني كه ذر اين زمينه مي تونن كمك كنن خواهش مي كنم پيشنهادشون رو همينجا مطرح كنن تا اين مشكل كه احتمالاً خيليهاي ديگه هم بهش برخوردن يه جوري حل بشه...
    2-بعد از هك كردن گوشيم هر بار كه اونو restart ميكنم ازم درخواست مي كنه كه برنامه DIFEP رو نصب كنم. به نظر شما مشكل از كجاست؟ و آيا راه حلي براش وجود داره يا نه؟
    ممنون از راهنماييتون
    يعني يكي پيدا نميشه جواب ما رو بده؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من گوشی رو هک کردم با روش جدید و اون برنامه new capsswitch
    ولی فولدری به نام activitymenu که واسه بعضی هک ها لازمه بعضی فایلها یا فولدرها توو اون کپی بشن توو درایو C و D وجود نداره ؟!
    Last edited by m.s.f; 27-07-2008 at 08:38.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

دو تا درخواست داشتم:
    1-اين برنامه qobexlistene.sis براي گوشي من(P990)چند تا باگ بزرگ داره:
    اولاً سرعت ارسال و دريافت بلوتوث نسبت به قبل كم شده
    ثانياً خيلي از اوقات براي دريافت فايل از طريق بلوتوث با مشكل مواجه مي شم يعني يا موبايل من توسط گوشي فرستنده شناسايي نمي شه و يا اينكه موقع دريافت فايلها با خطا مواجه مي شه
    از طرفي هم هر كاري مي كنم نمي تونم برنامه رو uninstall كنم و واقعاً به مشكل برخوردم. از دوستاني كه ذر اين زمينه مي تونن كمك كنن خواهش مي كنم پيشنهادشون رو همينجا مطرح كنن تا اين مشكل كه احتمالاً خيليهاي ديگه هم بهش برخوردن يه جوري حل بشه...
    2-بعد از هك كردن گوشيم هر بار كه اونو restart ميكنم ازم درخواست مي كنه كه برنامه DIFEP رو نصب كنم. به نظر شما مشكل از كجاست؟ و آيا راه حلي براش وجود داره يا نه؟
    ممنون از راهنماييتون
    1-توی درایو C فایل qobexlistner.rsc رو جستجو کنید و پاکش کنید.

2-این مشکل ربطی به هک نداره و یکی از مشکلات uiq3 هست.من الان یادم نیست ولی با همین هک میشد مشکلش رو حل کرد.باید می رفتین توی پوشی ای و یه سری فایل رو پاک می کردین.اگه دوستان میدونن راهنمایی کنن

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام
    من گوشی رو هک کردم با روش جدید و اون برنامه new capsswitch
    ولی فولدری به نام activitymenu که واسه بعضی هک ها لازمه بعضی فایلها یا فولدرها توو اون کپی بشن توو درایو C و D وجود نداره ؟!
    اون پوشی رو باید خودتون ایجاد کنید و یا این که عینا اون پوشی رو در محل مورد نظر کپی کنید.

10. این کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض چراغ قوه G900 برای سایر Uiq3 ها

سلام
    این هم برنامه چراق قوه که از فلاش گوشی به عنوان چراق قوه می شود استفاده کرد.اين برنامه توسط هك از گوشي G900 پورت شده
    برنامه احتیاج به ساین دارد.پس باید قبلش از هک ساین استفاده کنید.

براي اين كه در حالت فليپ بسته روي گوشي P990 كار كنه بايد محتويات فايل Torch In Flip Closed.rar رو توسط هك روي گوشي بريزيد

این برنامه در واقع یک برنامه برای استفاده از فلاش گوشی به عنوان چراغ قوه هست که به صورت دیفالت بر روی گوشی G900 هست
    وقتی که نصب کردین اگه خواستین از این برنامه در فلیپ بسته هم استفاده کنین فایلی رو که گذاشتم(Torch In Flip Closed) در مسیر مشخص شده کپی کنین و در غیر این صورت نیازی به این فایل ندارین.
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه

12. 6 کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض Fast Call V0.03

ورژن 3 این برنامه عالی که قابلیت های زیادی بهش اضافه شده از جمله درجه شفافیت نشان دادن آیکن ها و یا ساپورت کردن برنامه های جاوا و ...
    پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنید.
    به وسيله ي اين برنامه ي ساده و سبك ميتونين يه task manager خيلي خوب با دسترسي فوق سريع و خوب داشته باشيد
    براي فعال كردن برنامه از دكمه @ كه در كنار گوشي است،استفاده كنيد،نه از دكمه @ كه روي كيبورد هست.
    با نصب این ورژن یک فایل با فورمت ini در مسیر D:\Shared\FastCall\FastCall.ini به وجود میاد که میتونین با توجه به گزینه های قابل تغییر از جمله سایز آیکن و ... اونو تغییر بدین

برنامه احتياج به ساين كردن دارد.

http://www.2shared.com/file/3547510/3d4ad9da/FastCall_v03.html

14. این کاربر از hamid00009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •