تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 607 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه hesam.25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید 14000 پا

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

سلام.
    طبق معمول دیر رسیدم رفتید بخوابید.
    اما شما ميتونيد از لحظه تيك آف تا لحظه فرود از خلبان خودكار استفاده كنيد. يعني به هيچ چيز دست نزنيد و فقط HDG و ALT و غيره رو با موس دستكاري كنيد ولي آيا اين درسته ؟ آيا اسمش فرود خودكار هست ؟! هيچ لذتي از پرواز درش هست ؟
    آقا بهرام بابا شما که یوک داری با فرود و سعود دستی حال می کنی. با کیبورد حال نمی ده که. یعنی از شبیه ساز زده می شی. البته چند وقت دیگه کامپیوتر رو به کلی می فروشم و یه کامپیوتر دیگه می خرم. انشاءالله در کشور دوست و برادر چین.
    شما ها چطوری روتون شده به میهماندار بگین یعنی چطوری گفتین.به منم آموزش بدین منم با شما هستم به خداااا.چون من که یک بار با فوکر از نوشهر اومدم مشهد با مامانم هم بودم از میهماندار پرسیدم میشه برم توی کابینو ببینم بعد گفتش که کابین
    جا نداره. یک جوری منو پیچند.حالا به منم اینو یاذ بدین حداقل برم برای یک بارم شده توی کابینو ببیمو.
    منم اون موقع سنم 14 15 سال بود. کم سن و سال ها رو راحت تر می ذارن برن تو کابین. به خصوص پرواز های طولانی که هم آدم حوصلش سر می ره هم این که گاهی خلوت تره. یه بار هم نتونستم برم . دقیقا همین مطلبی که گفتید گفت کابین جا نداره. گفت الان چند تا خلبان جدید در حال آموزش دیدن هستن کاکپیت پره. منم منصرف شدم
    البته بعضي از ميهماندار ها (بعضي) تصور ميكنن اگر مانتو نداشتن خود خود خلبان بودن.و حقشون خورده شده ! واسه اينكه جواب سلامت رو بدن بايد دنبال اسكواك كدشون بگردي‌!!! يا اگه يه ليوان آب بخواي .....
    متاسفانه اين موضوع فقط و فقط تو پرواز هاي داخلي صدق ميكنه كه انگار هيچ گزينشي براي انتخاب ميهماندار نميشه.
    راست می گید ولی این که به هواپیما های ایران ختم نمی شه. من یه بار با پرواز Gulf Air از کوالالامپور به منامه میومدم یه مهماندار بد اخلاق هم بود. یه بار خواهر کوچیکم که اون موقع 3 یا 4 سالش بود دکمه مهماندار رو زده بود بعد ازم سوال کرد کاری داشتید گفتم نه. گفت پس چرا چراغ رو زدید گفتم فکر کنم خواهرم زده . به خواهرم برگشت گفت مگه این بازیه؟! گفتم بچست دیگه ... اونم روشو اونور کرد رفت. برعکس یه مهماندار دیگه بود که کارش رسیدگی به بچه های کوچیک بود. هم مهربون بود هم کار درست. یه بار به یه عربه گفت مبایلت رو خاموش کن گفت باشه گم شو برو من خاموش می کنم. بیچاره زد زیر گریه. اون بد اخلاقه هم اومد و به یارو گفت به چه حقی به همکار من گفتی برو گم شو؟ .
    شرمنده طولانی شد. ولی اون سفر برام جالب بود.

3. 2 کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    اولا از آقا بهرام بابت جواب به سوالم تشکر میکنم.
    بعد یه سوال دیگه...
    من در مورد PMDG747-400 زیاد شنیده بودم اما زیاد دنبال دانلودش نبودم.
    تا بلاخره دیروز جدیدترین نسخه یعنی PMDG 747 400_FSX v2.10.0040 رو با حجم 160 مگابایت از uTorrent دانلود کردم.
    اما بار اول که هواپیما رو اجرا کردم از صدای 747 مو به تنم سیخ شد که وحشتناک به واقعی شبیه بود. اما چرا چراغهای کاکپیت برای من همش خاموشه؟؟؟ چه شب چه روز.
    هرچی هم L رو میزنم فقط یک ثانیه روشن میشه و باز خودکار خاموش میشه. اولش دیدم مانیتورها آروم آروم روشن شد از کیفیت این طراحی داشتم شاخ در میاوردم آما یک دقیقه بعد پس از شروع انگار به کل برق هواپیما قطع میشه و مانیتورها ی کاکپیت که اسم تخصصیش رو بلد نیستم همه از کار میفته.
    چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    و اینکه من در 747 خود FSX از اول خود باند ارتفاع رو مثلا میزاشتم رو 10000FT و سرعت رو هم مثلا 280Knot و وقتی Take off مکردم Auto pilot رو فعال میکردم تا در سرعت و ارتفاع تعیین شده قرار بگیره.
    اما در این 747PMDG نتونستم این کارو روی باند انجام بدم. آیا نمیشه یا اینکه تنظیمات خاصی داره؟؟؟ کلا خیلی هواپیما نسبت به قبل پیچیده شده...

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

مبارکه. حالا که دانلود کردی لینکش رو به ما هم بده عزیز.
    ما هم امتحانی کردندی و جوابی گرفتندی... ممنون.

داره خودمونی میشه sadra2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

البته اینم بگم من وقتی رفتم تو کابین 8 سالم بود و مهماندار منو دید دلش به حالم سوخت!گفت بچه دلش می خواد ببینه! منم رفتم تو سلام کردم و چون خجالت میکشیدم سرخ شدم و مخم از تعداد دکمه هایی که اون تو بود هنگ کرد و بدو برگشتم پیش بابام!!
    کلا من توی هر پرواز اگه 2 کار نکنم پرواز به دلم نمیشینه،یکی اینکه با خلبان حرف بزنم،یکی هم اینکه برم دستشویی!(حتی اگه کاری نداشته باشم،می خوام وضعیت رو بررسی کنم)
    کاش که منم 8 سالم بود چون تنها چیزی که منو میبره توی هواپیما اینه که برم تو کابینو ببینم ولی بس که خجالتی هستم تا حالا هیچی نگفتم جز یک بار که خورد تو حالم.حالا تو چی میگی به میهماندار مه میری با خلبان صحبت میکنی منم همینو می خوام.قربونت.

منم اون موقع سنم 14 15 سال بود. کم سن و سال ها رو راحت تر می ذارن برن تو کابین. به خصوص پرواز های طولانی که هم آدم حوصلش سر می ره هم این که گاهی خلوت تره. یه بار هم نتونستم برم . دقیقا همین مطلبی که گفتید گفت کابین جا نداره. گفت الان چند تا خلبان جدید در حال آموزش دیدن هستن کاکپیت پره. منم منصرف شدم [/quote]مگه من چند سالم بود همش 17سال.

خیلی ببخشید ها ولی یکی هم حرف های مارو تحویل بگیره یک سوال توی صفحه 1368#و1369#طرح کردم جوابمو بدین.
    خداحافظی.

یادم رفت اینم بگم که آیا توی شهر های دیگه این نمایشگاه هواپیمایی رو که گفتین میذارن یا نه؟این سوال داشت مغذمو مثل خوره میخورد.

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مبارکه. حالا که دانلود کردی لینکش رو به ما هم بده عزیز.
    ما هم امتحانی کردندی و جوابی گرفتندی... ممنون.
    پیدا کردنش کار یه سوته.
    تو گول سرچ کن هزار تا میاد.

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اینم لینک دانلود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته خود من از جای دیگه دانلود کردم که نمیدونم چرا سایتش فیلتر شده و با فیلتر شکن دانلود کردم.

گشتم یکی که فیلتر نیست رو پیدا کردم بزارم. البته این ورژن با آپدیت و کرک فقط در Torrent پیدا میشه.

مشکل چراغها رو فهمیدم که با Shift+L روشن میشه و چه کیفیتی هم داره. اما هنوز نمیتونم نمایشگر هارو روشن کنم...

9. این کاربر از moein_nasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hesam.25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم لینک دانلود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته خود من از جای دیگه دانلود کردم که نمیدونم چرا سایتش فیلتر شده و با فیلتر شکن دانلود کردم.

گشتم یکی که فیلتر نیست رو پیدا کردم بزارم. البته این ورژن با آپدیت و کرک فقط در Torrent پیدا میشه.

مشکل چراغها رو فهمیدم که با Shift+L روشن میشه و چه کیفیتی هم داره. اما هنوز نمیتونم نمایشگر هارو روشن کنم...
    سلام منم وقتی MD-11 رو دانلود کردم اولش همین مشگل رو داشت ولی با ریجستری کردنش درست شد (کرک ریجستریش باید همراهش باشه در ظمن اونقدر سنگینه و کار باهاش پیچیدست که من با این گرافیک مزخرفم بعد از چند ساعت تقریبا بی خیالش شدم

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

خیلی ببخشید ها ولی یکی هم حرف های مارو تحویل بگیره یک سوال توی صفحه 1368#و1369#طرح کردم جوابمو بدین.
    خداحافظی.
    دوست عزیز شما تازه ثبت نام کردید به خاطر همین باید صبر کنید تا پستتون تایید بشه. لطف کنید از چند بار ارسال نامه خودداری کنید.
    مطلب دیگه این که پست شما رو چند بار خوندم. لطف کنید واضح و با جزئیات بنویسید. یه چیز کلی نوشتید ممکنه هزار تا مشکل به نظر بیاد و 1000 تا راهکار برای درست کردنش باشه. پس سعی کنید از اول یک بار کامل توضیح بدید بعد اگر حل نشد یه فکر دیگه به حال شما می کنیم. بهتره که توضیحاتتون با تصویر همراه باشه.
    ممنون.

12. این کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

خداحافظی.
    راستش من فكر ميكنم اگه مانيتورت رو تعويض كني درست بشه.

من راهي به غير از اين بلد نيستم" ببخشيد.

14. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •