دوستان شرمنده ولي من تازه واردم و نميدونم كار بوتر ها در چت روم چيه و از همه مهمتر چطوري بايد آنها رو در كامپيوتر نصب كرد؟ من چند تا از انها رو گرفتم ولي موقع نصب ارور ميدن لطفا راهنمائيم كنيد.
دوستان شرمنده ولي من تازه واردم و نميدونم كار بوتر ها در چت روم چيه و از همه مهمتر چطوري بايد آنها رو در كامپيوتر نصب كرد؟ من چند تا از انها رو گرفتم ولي موقع نصب ارور ميدن لطفا راهنمائيم كنيد.
دوست من سلام..نوشته شده توسط raminet
این قبیل مشکلات بار ها و بارها در صفحات قبل توسط هم من هم امید جان توضیح داده شده... شما با خوندن اون ها به خودن کمک بزرگی می کنه...
در عین حال اگه شما موفق به متوجه شدن اونها نشدی ارورت رو بزار اینجا در صورت توان کمکت می کنیم...
موفق باشی.![]()
نوشته شده توسط nimo
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توسط باربد از پی سی نید
نوشته شده توسط nimo
ممنون از بابت برنامه ويس كشي.
اين idle بدرد چي ميخوره؟؟!!
سلام اميد جون
يك خورده در مورد سوک 5 توضيح ميدي واز كجا پيدا كنم.
ببخشيد من اينقدر سوال ميكنم.
ما هستیم که اگه بتونیم کمکی کرده باشیمنوشته شده توسط layenz
سوک 5 ها که برای بهتر کار کردن و کلا" ورود آیدی به روم الته برای برنامه های ویسی کشی هست رو میتونی از ------ گرابر هایی که توی تاپیک هست گراب کنی و بدست بیاری و بعد اگر یک مقداری داشتی میتونی با اسکنها بیشتر پیدا کنی و یا از سایتهایی که اینا رو میزارن بگیری که از راه اول دیگه خود کفایی .من خدایش وقتم جواب نمیده وگرنه برات ردیف میکردم .البته بعد از استفاده در یک و یا 2 نوبت اگه برای 2 بار جواب بده باید برای هر بار اینا رو داشته باشی .اگه تونستم برات یه مقدار میزارم .ولی قول نمیدم چون نمیرسم
یه کمیم خودت تلاش کنی بهتره
موفق باشی
امید جان نمیدونم شاید فقط واسه من این اتفاق میفته ولی هیچ کدوم از برنامه هات بعد دانلود کار نمیکنه....این دومین باریه که اینو میگم یکیش اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و شاید 15 تا برنامه دیگه که برای بوت کردم میخواستم دانلود کنم...................البته ممکن مشکل از سیستم من باشه .............همش ارور میدند رو برنامه کلیک میکنم......یه لطفی کن 2 یا 3 تا از برنامه هایی که در صفحات قبل گذاشتی رو دانلود کن ببین بازم واست کار میکنه.ممنون میشم.
در ضمن از زحمتی که واسه تاپیک میکشی فوقالعاده ممنونم........
دوست عزیز م فکر میکنم دفعه پیش هم در این مورد برای شما نوشتمنوشته شده توسط Gilopa
شما زحمت بکش و اروری رو که بهت میده رو برام بزار تا ببینم چیه
احتمالا" شما فایل کسری داری چون تمام برنامه ها کار میکنن
نوشته شده توسط omid.com
امید عزیزم اروری که من میگن نیاز به نوشتن نداره ..الان تو کافینتم نمیتونم واست بنویسم.
فایل با وینرار باز نمیشه .برنامه وینرار میگه فایلا خرابند........از اینم مطمئنم که مشکل از دانلود نیست.البته باید برم خونه یه چک بکنم شاید نود 32 از باز کردن فابل جلوگیری میکنه البته یادم نمیاد پیقامی از طرف نود داده شده باشه.
دوست من سلام..نوشته شده توسط Gilopa
معمولا انتی ویروس ها از راه اندازی بوتر ها که توی محیط برنامه نویسی نوشته می شن جلوگیری می کن... پس شما سعی کن انتی ویروست رو disable کنی برای مدتی و امتحان کن...
ضمنا شما اگه ارور رو به طور دقیق بنویسی شاید بشه کمکت کرد..
موفق باشی![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)