خير...اگه به فايل هاي سيستمي دسترسي داريد و نياز به ساين فايل ها نداريد نميخواد انجام بديد...![]()
خير...اگه به فايل هاي سيستمي دسترسي داريد و نياز به ساين فايل ها نداريد نميخواد انجام بديد...![]()
سلام Legend جان من گوشیم ان 73 هست نگیج رو نمیتونم نصب کنم من از مرحله ساین گزشتم وتمام سوالات رو جواب دادم وقتی داره نصب میشه مینویسه آنبلی تو انستال مشکل از کجاست منو راهنمایی کنید.
يعني شما فايل installserver رو جاگذاري كرديد؟ بازم نصب نميشه؟ من در عرض 19 دقيقه با بلوتوث انگيج رو رو 73 نصب كردم كاري نداره كه....![]()
سلام Legend جان من گوشیم ان 73 هست نگیج رو نمیتونم نصب کنم من از مرحله ساین گزشتم وتمام سوالات رو جواب دادم وقتی داره نصب میشه مینویسه آنبلی تو انستال مشکل از کجاست منو راهنمایی کنید.
من این فایل رو جای گزاری کردم برنامه کنترول تلوزیون هم نصب کردم ولی اینو نمیدونم مشکلش از کجاست لطفا راهنماییم کنید.
راستی رو 5700 نصب کردم ولی اینو نمیدوم.
Last edited by asklt; 08-11-2008 at 11:24.
پس شما الان به فايل هاي سيستمي دسترسي داري...
تاريخ گوشيت درسته؟ بايد گوشيت آپديت باشه ها...!؟
ممممممممممممممننننننننننن نننوووووووووونننننننننن از تاریخ بود دارم نصبش میکنم نمیدونم چطور تشکر کنم.![]()
با کپی کردن این فایل تونستم افقی بازی کنم:فایل رو که درست ریختم تو تنظیمات بازی گزینه flip هست اما وقتی میزنم هیچ عکس العملی نداره! به پارسا هم بگم ببینم چی میشه! ممنونم
http://majid393.parsaspace.com/20001079.rar
یه بار دیگه فایل رو کپی کن ، گوشی رو ریست کن!
من یه مشکل با اجرای بازی های N.Gage دارم.قبلا هم مطرحش کردم ولی به جوابی بهتر از اینکه گوشیم 6120 هست نرسیدیم.
من وقتی بازی های N.Gage رو میخوام اجرا کنم با کلیک بر روی بازی صفحه اصلی گوشی رو نشون میده و دوباره به برنامه N.Gage میره و از اجرا شدن بازی هم خبری نیست.فقط وقتی که گوشی خاموش بوده و دوباره اون رو روشن میکنم میتونم بازیها رو اجرا کنم(اون هم 85% اوقات) تازه با صد سلام و صلوات که از بازی بیرون نره که اون هم عملی نیست و بعد ار مدتی از بازی خارج میشه.خیلی کم پیش مییاد که گوشیم n دقیقه روشن بوده و بازیهای N.Gage اجرا شده باشند و این در حالییه که کسانی که 6120 دارند مثل پارسا جون و آقا نیما بازی های N.Gage رو به راحتی(فک کنم) اجرا میکنن.
این موضوع خیلی اهمیت نداشت تا اینکه One ساخته و کرک شد.
شدیدا نیازمند کمکتون هستم.لطفا ...
گمانم شما رام گوشيت كم مياره...با jbak taskman همرو ببند بعد اجرا كن..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)