من دیسک نجات کاسپر رو با حجم 200 مگ از لینک زیر دان کردم.
ولی بهد از دانلود 199 مگ ، رسیو متوقف شد و بعد از رزیوم این پیغام اومد. راهی هست که یک طور این یک مگ باقی مونده رو هم دان کنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
من دیسک نجات کاسپر رو با حجم 200 مگ از لینک زیر دان کردم.
ولی بهد از دانلود 199 مگ ، رسیو متوقف شد و بعد از رزیوم این پیغام اومد. راهی هست که یک طور این یک مگ باقی مونده رو هم دان کنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
بين مديريت دانلودهاي موجود كدوم از همه بهتر و سريع تر هست و امكانات خوبي داره؟؟؟؟
سلام بچه ها
من idm دارم ولی سریالشو قبول نمیکنه.از طرفی نمیذاره با فایر فاکس دانلود کنم.چیکار کنم که موقع دانلودidmنیاد
سلام
این یک لینک دانلود برای IDM هست.
این هم آموزش نصب اشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من هرمکاری میکنم نمیتونم بعضی فایلا رو دانلود کنم با idm !!!!همون اولش ارور میده و میاد بیرون
مثلا همین فایل گلهای مارادونا از رپیدشیر»:
یوزر هم ساختم تو رپیدشیر دیروزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
برید به Option و از قسمت Integrate IDM to browsers تیک Mozilla Firefox رو بردارید و OK کنید.
سلام نرم افزاري براي دانلود هست كه موقع دانلود بشه ويديو در حال دانلود را ديد؟ سوال ديگه اينكه نميتونم با فايرفاكس يا بقيه مرورگرها فايل هاي يوتيوب را ببينم چرا اينجوري شده و اينكه چطور ميشه با دانلود منيجر از يوزجامپ دانلود كرد وقتي روي دانلودش كليك ميكنم ارور ميده مرسي
Last edited by saede24; 15-04-2011 at 02:33.
بچه خواهشک سریال و ایمیل درست حسابی برای
Internet Download Accelerator 9.6.0.6 بذارید
نسخه پرمیوم را میخوام
سلام
مشكلم با دانلود منيجر و يوتيوب چيه كه بعده چند ثانيه از دانلود، سرعتش 0 ميشه و بعدم منيجرم قطع !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)