تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 1045 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

براي مشكل اولت بايد بري منوي tools و از زبانه spelling and grammar تيك گزينه Check spelling az you type رو بذاري تا غلطها را نشون بده (البته چون مي گي بعضي متنها ممكنه مشكل از جاي ديگه هم ناشي بشه)

براي مورد دوم هم بايد بگم برايمن هم همين طوري ميشد ولي نمي دونم چه جوري بعد از يه مدت خودش درست شد

البته من پس از واردكردن عكس ، اونا را بيشتر توي حالت In front of text قرار ميدم تو هم همين كارو بكن ببين مشكل حل ميشه
    نگاه كن ورديست جان، اين گزينه هاي Spell Checking و AutoCorrect به نظر درست ميان. اما نمي فهمم چرا غلط ها رو نشون نميده. مثلاً توي شكل، كلمه «بهداشت» رو عمداً غلط نوشتم ولي زيرش خط نمي كشه (براي همه كلمه هاي غلط همينطوره) ولي توي يه متن ديگه، خط مي كشه.

ضمناً عكس ها رو نمي تونم In Front Of Text كنم چون ممكنه مكان عكس به هم بخوره. نكنه اين مشكل، ناشي از PDF Maker هايي هست كه نصب كردم؟! بايد يه امتحاني بكنم. آخه من 5-6 تا PDF Maker مختلف نصب كردم تا ببينم كدومش مي تونه لينك ها رو واقعاً توي PDF به لينك تبديل كنه. بايد برم حذفشون كنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی علی علی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام جواد جان
    من فکر کنم واسه غلط یابی چون مد نظر تو متن فارسیه این غلط یاب ها خوب کار نمیکنن(مثل همه نرمافزارهایی که با فارسی مشکل دارند)
    در مورد مشکل دومت هم من کاملاً متوجه نشدم که منظورت توی خود ورد هست یا اینکه تو پیش نمایش پرینت عکست جاش سفید میشه. اگه تو پیش نمایش سفید میشه باید تو قسمت option پرینت همه گزینهای بالا رو تیک بذاری جز reserv که بر عکس پرینت نگیره.
    اما اگه تو خود ورد وقتی عکس رو وارد میکنی جاش کادر سفید در همون لحظه است از دستور order و گزینهfront bing استفاده کن. اما اگه بعد از یه بار سیو کردن و باز کزدن جاش سفیده احتمالا‍ مسیر عکسی که وارد کردی رو تغییر دادی و ورد قادر به شناسایی عکس نیست(هرچند که نباید ابن گونه باشه)))(میلت رو چک کن)
    Last edited by علی علی علی; 16-01-2008 at 23:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام رفقا
    دوستان با توجه به همه مسايل ذكر شده در رابطه با برعكس نويسي
    در word من هنوز اين مشكل رو دارم
    چه بايد كرد؟

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

نگاه كن ورديست جان، اين گزينه هاي Spell Checking و AutoCorrect به نظر درست ميان. اما نمي فهمم چرا غلط ها رو نشون نميده. مثلاً توي شكل، كلمه «بهداشت» رو عمداً غلط نوشتم ولي زيرش خط نمي كشه (براي همه كلمه هاي غلط همينطوره) ولي توي يه متن ديگه، خط مي كشه.

ضمناً عكس ها رو نمي تونم In Front Of Text كنم چون ممكنه مكان عكس به هم بخوره. نكنه اين مشكل، ناشي از PDF Maker هايي هست كه نصب كردم؟! بايد يه امتحاني بكنم. آخه من 5-6 تا PDF Maker مختلف نصب كردم تا ببينم كدومش مي تونه لينك ها رو واقعاً توي PDF به لينك تبديل كنه. بايد برم حذفشون كنم.
    جوادجان

من كه خودم تا حالا يه ديكشنري خوب براي نصب روي آفيس و غلط گيري فارسي پيدا نكردم.

اين ديكشنري شما كه در قسمت arabic هست رو هم نميدونم چيه (راستي يه نمونه‌اش رو بفرست من هم نصب كنم ببينم همين مشكل رو داره يا نه)

راستي توي همون صفحه اي كه بههداشت رو نوشتي يه F7 بزن ببين پيداش ميكنه

من هم تا حالا چندين نوع PDF Maker استفاده كردم ولي هيچكدوم مثل اوني كه مال خود 2007 هست نميشه . در ضمن من با هميني كه مال خود 2007 هست ، لينك رو هم امتحان كردم كه نتيجه توي پي دي اف هم بصورت لينك بود

يه بار با اون هم امتحان كن و نيز با اين نرم‌افزار هم يه امتحاني بكن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من هم تمام قبلي ها رو حذف كني بهتره

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام رفقا
    دوستان با توجه به همه مسايل ذكر شده در رابطه با برعكس نويسي
    در word من هنوز اين مشكل رو دارم
    چه بايد كرد؟
    سلام

منظورت از برعكس نويسي رو كامل متوجه نشدم واضح‌تر بگين

ولي اينطور كه فهميدم اين كار فقط با wordArt امكان پذير هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رفيق جان
    مثلا كلمه فارسي رو تايپ ميكنم فاصله رو كه ميزنم كلمه برعكس ميشه
    يا وقتي كلمه انگليسي رو به متن فارسي اضافه ميكنم ميره ابتداي جمله
    و صفحه به هم ميريزه ...
    ممنون از توجه شما

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

جوادجان

من كه خودم تا حالا يه ديكشنري خوب براي نصب روي آفيس و غلط گيري فارسي پيدا نكردم.

اين ديكشنري شما كه در قسمت arabic هست رو هم نميدونم چيه (راستي يه نمونه‌اش رو بفرست من هم نصب كنم ببينم همين مشكل رو داره يا نه)

راستي توي همون صفحه اي كه بههداشت رو نوشتي يه F7 بزن ببين پيداش ميكنه

من هم تا حالا چندين نوع PDF Maker استفاده كردم ولي هيچكدوم مثل اوني كه مال خود 2007 هست نميشه . در ضمن من با هميني كه مال خود 2007 هست ، لينك رو هم امتحان كردم كه نتيجه توي پي دي اف هم بصورت لينك بود

يه بار با اون هم امتحان كن و نيز با اين نرم‌افزار هم يه امتحاني بكن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من هم تمام قبلي ها رو حذف كني بهتره
    سلام
    از راهنمايي آقا رضا و آقا ورديست ممنونم.

اين كه گفته شد، چون فارسي هست، غلط نمي گيره، اينطور نيست. در اون متن خاص، غلط هاي انگليسي رو هم نمي گيره. در حالي كه وقتي New Document مي سازم غلط مي گيره.

فكر مي كنم فهميدم ريشه كجاست ولي درمان رو نمي دونم:
    وقتي به قسمت Tools> Language> Set Language ميرم گزينه Don't Check Spelling براي زبان فارسي تيك خورده (فقط در اون متني كه گفتم ايراد داره). اما وقتي تيك رو حذف مي كنم و OK مي كنم دوباره خود به خود اون تيك بر مي گرده و مشكل حل نميشه. وقتي F7 رو هم مي زنم ميگه هيچ غلط پيدا نشد.

در مورد اين كه ديكشنري رو ارسال كنم، من نمي دونم چطوري ارسال كنم. اون فايل Custom.dic كه به عنوان ديكشنري معرفي شده يه فايل خالي هست كه هيچي توش نيست. نمي دونم چطوري مي تونم غلط ياب خودم رو براتون بفرستم. سي دي ورد هم، قفل داره و نميشه فارسي سازش رو كپي كرد (البته ورد 2002 هست من گفتم 2003 كه فكر نكنيد با مال شما فرق داره).

در مورد استفاده از SaveAsPDf مايكروسافت براي ورد 2007 من كه اصلاً راضي نبودم. هم عددهاي فارسي رو تبديل به انگليس مي كنه، هم شماره صفحه ها رو حذف مي كنه. براي شما اينطور نيست؟ ولي با Sonic PDF امتحان كردم بهتر از بقيه جواب داد. حتي بهتر از Adobe Acrobat.

در مورد مشكل نمايش عكس ها هم مشكل حل شد. نمي دونم عيب از كدوم نرم افزار بود ولي اين دو تا رو حذف كردم ايراد برطرف شد:
    1- NitroPDF
    2- Pdf factory pro

اگه براي حل مشكل غلط گيري راهي به ذهنتون رسيد ممنون ميشم بگيد. اگه براي ارسال ديكشنري هم راهي هست بگيد تا بفرستم. ورد من غلط ياب نسبتاً خوبي داره. ولي نمي دونم چطوري ميشه واسه ديگران هم ارسال كرد.

متشكرم
    Last edited by javad2625; 17-01-2008 at 15:38.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

رفيق جان
    مثلا كلمه فارسي رو تايپ ميكنم فاصله رو كه ميزنم كلمه برعكس ميشه
    يا وقتي كلمه انگليسي رو به متن فارسي اضافه ميكنم ميره ابتداي جمله
    و صفحه به هم ميريزه ...
    ممنون از توجه شما
    دكمه Ctrl+Shift سمت راست رو بزن حل ميشه.

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

این کاراکتر غیر چاپی رو که در تصویر مشخص کردم برای چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

9 چرا تعدادی از فایلهای word2007 بعد از مدتی خراب میشن؟

سلام ؛ من از word 2007 استفاده میکنم ، هر از گاهی تعدادی از فایلهای word که ساختم و استفادشون میکردم (بازشون میکردم و محتویاتشون رو استفاده میکردم) خراب میشن ، یعنی موقعی که میخوام بازشون کنم چنین پیغامی میده : word was unable to read this document it may be corrupt try one or more of the following :
    *open and repaire the file *open the file with the text recovery convertor
    من هر دو تا کار رو انجام دادم یعنی
    اول یه word 2007 رو باز کردم بعد از طریق open and repaire سعی کردم فایل رو باز کنم که نشد
    دوما از طریق برنامه ء Docrepair v3.10 سعی کردم فایل رو تعمیر کنم که قسمتی از فایل رو تونست برام باز کنه و بجای قسمتهائی از اون نیز برام یک مشت علامت سوال گذاشته (البته بگم که کلیه ء متن من فارسی بود که موقع باز کردن فایل میگفت encoding تون رو مشخص کنید که پیش فرضش arabic windows بود و اگه من میخواستم اون رو به
    unicod UTF8 تغییر بدم بلافاصله انتخابم دوباره میپرید روی arabic!!)

حالا لطف کنید راهنمائیم کنید که:
    اولا چرا هر از گاهی یک یا چند تا از فایلهای word من خراب میشن؟؟!!
    ثانیا" حالا باتوجه به نتیجه ندادن کارهائی که در بالا ذکر کردم با فایلهای خراب شدم چکارکنم؟چون اطلاعات داخلشون برام مهمه.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •