تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین آلبوم محسن یگانه کدام است؟

راي دهنده
75. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
صفحه 147 از 175 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 1749

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن یگانه

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

رو کاور آلبوم درج شده که:
    ملودی قطعه نرو برداشتی مستقیم از یک قطعه فرانسوی، آهنگساز: Rick Allison

در ضمن برای استفاده از این ملودی با آهنگساز اثر ارتباط برقرار شده و اجازه کتبی گرفته شده.

2. 6 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

از نظر من آلبوم در حد یک بار گوش دادنم نیست!!!

بهتر بود محسن یگانه یا ساز اصلیش یعنی گیتار هم آهنگ میخوند...
    Last edited by Mohammad King; 22-10-2012 at 23:49.

4. 4 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

رو کاور آلبوم درج شده که:
    ملودی قطعه نرو برداشتی مستقیم از یک قطعه فرانسوی، آهنگساز: Rick Allison

در ضمن برای استفاده از این ملودی با آهنگساز اثر ارتباط برقرار شده و اجازه کتبی گرفته شده.
    مشکل من با کاور شدن هست فقط ، نه اینکه اجازه گرفته شده باشه یا نوشته شده باشه که این آهنگ کاور هست
    چند سالی هست که خواننده‌های ما کاور آهنگ‌های مشهور رو میخونن
    سال قبل محسن یگانه باز یه اهنگ دیگه رو کاور کرد ، آهنگ یالان
    حداقل به سلیقه من اینجور آهنگ‌ها خوش نمیاد
    دوست دارم همون ورژن اصلی رو گوش بدم تا آهنگی که کاور شده ، حالا به هر زبونی که باشه
    البته خواننده‌های مشهور هم از این کارها میکنن ، مثلن کریس دی برگ هم سال قبل یه البوم بیرون داد که تمام آلبوم بازخوانی آهنگ‌های خواننده‌های دیگه بود ، این آلبوم استقبال خیلی کمی ازش شد و طبیعی هم بود
    Last edited by David.Jn; 23-10-2012 at 01:08.

6. 4 کاربر از David.Jn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

حباب خیلی ضعیف و تکراری
    دریغ از اندکی انعطاف

8. 4 کاربر از oghyanoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

مشکل من با کاور شدن هست فقط ، نه اینکه اجازه گرفته شده باشه یا نوشته شده باشه که این آهنگ کاور هست
    چند سالی هست که خواننده‌های ما کاور آهنگ‌های مشهور رو میخونن
    سال قبل محسن یگانه باز یه اهنگ دیگه رو کاور کرد ، آهنگ یالان
    حداقل به سلیقه من اینجور آهنگ‌ها خوش نمیاد
    دوست دارم همون ورژن اصلی رو گوش بدم تا آهنگی که کاور شده ، حالا به هر زبونی که باشه
    البته خواننده‌های مشهور هم از این کارها میکنن ، مثلن کریس دی برگ هم سال قبل یه البوم بیرون داد که تمام آلبوم کاور شده آهنگ‌های خواننده‌های دیگه بود ، این آلبوم استقبال خیلی کمی ازش شد و طبیعی هم بود
    همونطور که خودتونم گفتین کاور کردن یه کار مرسومه.
    محسن یگانه قبل از اینم چندتا کاور داره که اونام اعلام شدن و مثل خیلی از خوننده های حتی خیلی معروفه و داخلی و اونوری نیست که کاور کنه و اسم اهنگساز رو بزنه خودم. (اینو کلی گفتم)

به نظر من اینکه تونسته در مورد این کاور کردناش حق مطلب رو به اون اثر اصلی عدا (فکر کنم اشتب نوشتم اینو) کنه خیلی خوبه. از اونجایی که کاورهاشم اکثرا خوب گرفتن تو هر آلبومش یه دونه کاور داره.
    یالان هم کاور نبود، یه بازخونی کامل بود که اتفاقا بین ترک زبانا و مخصوصا همون ترکیه و اونورا بازخورد خیلی خوبیم داشت.

البته اینو قبول دارم که بعضی ها مثل خود شما از کاور کلا خوششون نمیاد، حالا به هر نوعی، ولی به نظر شخصی خودم کاور اگه خوب از آب در بیاد و از طرف خود خواننده اعلام بشه که کاوره قابل قبوله.
    ------------------------------

تا الان آلبوم رو خیلی گوش دادم و ازش خوشم اومده. اگه بشه فردا مفصل در موردش مینویسم.
    البته یه سری انتقادهاییم دارم نسبت بهش.

10. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

تراک نرو فوق العادست..به نظر من بهترین تراک آلبومه ...
    واقعا توی خواننده های ایران محسن یگانه بهترین و زیباترین تحریر ها رو داره و همین یکی از نقاط قوت آهنگاش هست..
    الان فکر میکنم که هر خواننده ای میخواست این آهنگ نرو رو به همین شکل اجرا شده چه گندی میزد..
    از اونجایی که ایشون استاد کاور کردن هستن معمولا بهترین ترک آلبومش همون کاوره در میاد

آلبوم قبلی ترک "بمون" خیلی گرفت که کاور بود، انصافا قشنگ بود.

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

من کاری ندارم تراک نرو کاور بود یا نبود..اگر هم هست دزدی که نیست... کاور رسمی و خریداری شده است...
    در ضمن من بیشتر روی تحریر و نحوه خوندن آهنگ تاکید دارم که قشنگ دراومده
    وگرنه این اثر فقط آهنگسازیش الهام گرفته شده است و فکر نمیکنم خواننده اصلی هم اینجوری خونده باشه..

این هم کاور اورجنیال آلبوم بدون تک:
    http://www.mediafire.com/?f760mhlk4a6el2a
    Last edited by ali_agha1981; 23-10-2012 at 11:53.

13. 3 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

تو این 3 روز آلبوم رو خیلی گوش دادم. فکر کنم بتونم الان یه نظر درست و حسابی در موردش بگم.

در کل آلبوم رو دوست داشتم.
    اولین چیزی که خورد تو ذوقم این بود که ترانه ها نسبت به رگ خواب افت داشتن البته نه همشون. ترانه خوب هم آلبوم داره ولی کلیت کار افت داشته.
    تنظیمها نسبت به رگ خواب پیشرفت داشته و تنظیمهای تکنیکی و خیلی خوبی داره آلبوم.
    این بحث ملودی تکراری هم من چیز تکراری به گوشم نخورد و ملودیهای قشنگ و خوبی داره آلبوم.

یه مشکل خیلی اساسی با آلبوم دارم که اونو در ادامه میگم.

به ترتیب در مورد ترک ها مینویسم:

1 - باور کنم: انصافا مهران عباسی تنظیم قشنگی زده واسه این کار ولی من یه مشکل اساسی با این ترک دارم.
    آهنگ خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه و بعدش یه ریتم جالب و قشنگی میگیره ولی تا میای به این ریتم عادت کنی یهو همه چی عوض میشه و به شکل خیلی ناهماهنگی میگه "کسی که دنیای من بوده یه روز ..." اولین بار که گوش دادم خیلی خورد تو ذوقم این یه تیکه ولی گفتم شاید چون اینو تو دمو گوش دادم اینجوری شده ولی هنوز وقتی این ترک رو میشنوم این مکل رو دارم باهاش. ولی تو قسمت دوم آهنگ که میخواد بره واسه ترجیع بند خیلی بهتر و هماهنگتر بود و این اذیت شدن رو نداشت. به نظرم اگه اون ریتم قشنگی که قبل ترجیع بند بود رو بیشتر ادامه میداد خیلی قشنگتر میشد. ترجیع بند کار هم آنچنان قوی نیست و به خاطر همین مسائل من زیاد این ترک رو دوست نداشتم.

2 - نمیشه: بازم یه تنظیم قشنگ و تکنیکی دیگه از مهران عباسی و محسن یگانه (تو آلبوم خوده مهران عباسی، ولی تنظیم مشترکه). تنظیم کار رو دوست دارم ولی اون اتودی که قبلا پخش شده بود رو خیلی بیشتر دوست دارم.
    آهنگ خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه وآروم اوج میگیره. این کار رو دوست دارم و انتقاد زیادی بهش ندارم. ارتباط خوبی باهاش برقرار کردم و اون آخر آهنگ که خیلی آروم و قشنگ میگه نمیشه رو خیلی دوست دارم. البته یه مشکل کوچیک با ترانه اهنگ دارم اونم اینه که بجای "نه دیروز و نه امروز و نه فردا، همیشه" میتونست چیزای خیلی بهتری استفاده کنه. البت معنی خیلی قشنگی داره ولی میشد از کلمات بهتری استفاده کرد.

3 - تو حتی، ... : تنظیماین کار رو علی تابت انجام داده که من خیلی ازش لذت بردم.
    بر خلاف خیلی ها که از این ترک خوششون نیومده من خیلی دوسش دارم. حتی همون موقع که ترجیع بندش رو تو دمو شنیدم گفتم که منتظر این کارم.
    این آهنگ هم خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه و آروم آروم اوج میگیره. کلا چیز زیادی در موردش نمیتونم بگم. همه چیش رو دوست داشتم، همین.

4 - یادته؟: این آهنگ اصلا حقش نبود اینجا باشه. اصلا حقش نبود ترک 4 باشه و اصلا وارث خوبی برای "گناهی ندارم" و "رگ خواب" نبود.
    از تنظیم شهاب اکبری زیاد خوشم نیومد، همونطو که از ترانه کار زیاد خوشم نیومد. تنها جای قابل تحمل ترانه واسه من این تیکست:

تو خودتو به خواب زیدیو نمیتونم از این خواب زمستونی بیدارت کنم
    تو بزرگترین اشتباه زندگیم بودی که دیگه نمیخوام تکرارت کنم

که خیلی هم قشنگ میخوندش ولی یهو بعدش همه چی قاتی پاتی میشه و یهو با یه لحن کاملا متفاوت میگه "هر چی بینمون بود تمومه" و بدتر از اون دوباره بعدش با یه لحن متفاوت دیگه میگه "یادته همش بهم میگفتی ...". اصلا بدجور قاتی پاتی میشه این آهنگ و اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام. باید اینو میزاشت ترک 9 به بعد.

این یادم رفت بگم که آهنگ خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه.

5 - دوست دارم: تنظیم از خود محسن یگانست که کار قشنگی از آب در اومده ولی اهنگ دو مشکل اساسی داره: 1- لحن خودن محسن 2 - ترانه.
    نمیدونم چرا محسن صداشو اینجوری کرده و خونده. به نظرم اگه عادی میخوند مثل خیلی دلم ازت پره، اینجا جای تو نیست و من تو رو کم دارم خیلی خیلی بهتر از آب در میومد.
    ترانه کار هم جوریه که انگار آخراش دیگه شعر کم آورده و کل شعر آلبوم رو چسبونده به هم وخونده.

6 - نرو: یکی از خیلی خوبهای آلبوم. شهاب اکبری تنظیم خیلی خوب و قشنگی رو این آهنگ زده و ملودی هم که کاوره و آهنگسازشم Rick Allison هستش.
    ترانه کار رو خیلی دوست دارم. به نظرم فضا سازی خوبی داره. اجرای محسن هم تو این ترک حرف نداره. کلا کار دوست داشتنی شده.
    منم خیلی دوسش دارم. این آهنگ هم خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه. (که انصافا دوست داشتنی شده)

7 - حباب: یه تنظیم خشن از مهران عباسی. همونطور که خود محسن هم گفت قرار نیست کار بگیری باشه. میشد تنظیم رو روون تر و ملایم تر در آورد ولی زیادی خشن.
    اصلا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کن. به خاطر همین 2 - 3 بار بیشتر گوش ندادمش. اونم به خاطر این بود که ببینم چی میخواد بگه. در کل نمیتون در موردش حرفی بزنم چون زیاد گوش ندادمش.

8 - نمیزارم خسته شی: تنظیم از علی ثابت. به نظرم تنظیمش چیز خاصی نداشت و چون اکثر سازهای این اهنگ تو ترکیه ضبط شده کلا یه تم ترکی داشت کار.
    به نظر من یه ترانه متوسط داشت. البته بعضی جاها بیت های قشنگی داره ولی کلا من زیاد ارتباط برقرار نکردم باهاش. این آهنگ هم مثل بقیه خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه.

9 - کی جا من اومد؟: یک از خیلی خوبهای آلبوم با تنظیم خود محسن یگانه. کاره احساسی و خیلی خوبی از آب دراومده. ترانه خوبی داره و خوب خونده شده.
    تنظیم کار هم خیلی خوب قشنگ و تو این ترک هم اون تم ترکی رو میبینیم. آهنگ خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه و آروم آروم اوج میگیره ولی اون ریتم آروم خودش رو از دست نمیده.
    کلا کار دوست داشتنی و خیلی قنگیه و منم خیلی دوسش دارم.

10 - بخند: یعنی حسرت این آهنگ به دل من موند. اون تنظیم کنسرت کجا این تنظیم ریتمیک کجا. اون خوندن احساسی و آروم کجا این خوندم معمولی و تند کجا.
    میشد بهترین ترک آلبوم بشه اگه علی ثابت تنظیمش میکرد با اون پیانوی زیبای اولش و صدای بارون ولی شهاب اکبری با این تنظیم و محسن یگانه با این نوع خوندنش این اهنگ رو خراب کردن.

11 - تنهایی: یکی دیگه از خیلی خوبهای آلبوم. یه آهنگ احساسی زیبا. تنظیم علی ثابت واقعا تو این آهنگ قشنگه. اون پیانو اول کار واقعا کار رو خیلی احساسی کرده.
    ترانه آهنگ خیلی خوب و من باهاش ارتباط خوبی برقرار کردم. لالایی وسط آهنگ محسن یگانه هم واقعا عالیه و کار رو خیلی بالا کشیده. به نظر من غمگین ترین آهنگ آلبومه و من واقعا ازش لذت میبرم. طبق گفته های آرش حسینی ترانه این کار در مورد زندگی حود محسن یگانست و ترجیع بندش اگه اشتباه نکنم برا 17 - 18 سالگیه محسن یگانست و ملودی کار هم برای زمان نفسهای بی هدف هستش. آهنگ خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه و ریتم خودش رو نگه میداره تا ترجیع بند و بعد از ترجیع بند دوباره میاد پایین. خیلی این کار رو دوست دارم.

12 - تو که میدونی: تنظیم شهاب اکبری خیلی خوب و قشنگه. ترانه خوبی داره کار ولی میتونست خیلی بهتر از اینم باشه.
    آهنگ خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه یه مشکلی که با آهنگ دارم اینه که تکرار ترانه توش زیاده و میشد جوره دیگه ای کار کرد. در کل این آهنگ رو هم خیلی دوست دارم.

13 - هوایی شدی: یه 6و8 قشنگ با تنظیم خوب محسن یگانه که واقعا حقش نبود که ترک 13 باشه و باید میومد بالاتر. ترانه جالبی داره که من خیلی دوسش دارم. ترجیع بند خیلی قشنگی هم داره.
    کلا کار جالب و دوست داشتنی شده و از خوبهای آلبوم. آهنگ خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه. (که همین قضیه کار رو قشنگتر کرده)

14 - بیت آخر: آخرین ترک آلبوم. یه پایان قوی. یه تنظیم عالی از آرین بهاری و علی رهبری. یه ترانه خوب. یه ملودی زیبا.
    همه فاکتورهای یه اهنگ قشنگ رو داره و واقعا هم کار عالی ای از آب در اومده. هیچ ایرادی ندارم به این ترک بگیرم و دارم ازش لذت میبرم.
    فضای خیلی جالبی هم داره. تا الان این فضا رو تو کارهای محسن یگانه ندیده بودم و واقعا عالی اجرا کرده این آهنگ رو.
    و طبق معمول آهنگ خیلی آروم و با گام پایین شروع میشه.

این از نظر من در مورد تک تک آهنگ ها و اما نظر کلیم.
    آلبوم هم ترک قوی هم متوسط و هم ضعیف داره. از نظر شخصیه من از رگ خواب ضعیف تر نیست و قوی تر هم نیست، در همو سطحه.
    یکی از ایرادای اساسی که آلبوم داره نحوه چیدن ترکهاست که برای بار اول قشنگ میخوره تو ذوق شنونده. نیمه بالایی آلبوم بیشتر کاراش ضعیفن ولی نیمه پایین آلبوم کاملا قوی و خوب.
    این باعث میشه شنونده نایی واسه ادامه دادن آلبوم نداشته باشه و ترکهای پایینی که خیلی هم خوب هستن کمتر شنیده بشه.

در کل من آلبوم رو دوست داشتم.
    چیزی که خیلی جالب بود واسم اینه که اگه درست یادم باشه چند وقت پیش محسن یگانه گفته بود که این آلبوم برای هوادارامه و کاری به منتقدا ندارم. یه آلبوم برای هوادارا و دقیقا هم همینجوری شده و 90 - 95 درصد هوادارا خوششون اومده ولی بقیه تعداد خیلی کمی.

به نظر من محسن یگانه باید با ترانه سرا های دیگه کار کنه. این که همه ترانه های آلبوم رو خودش بگه با عث شده که سطح ترانه بعضی از آهنگها بیاد پایین. اونجوری هم خودش میتونه ترانه های بهتری بگه و هم سطح ترانه های آلبوم خیلی میره بالا.

در مورد اون قسمتهایی که قرمز کردم بگم که به این تنیجه رسیدم که محسن یگانه اگه رو یه چیز کلید کنه تا شورشو در نیاره ول کن ماجرا نیست. اینو خودش در مورد رگ خواب هم گفته بود که گیر داده بود به یه پلاگین خاص. تو این آلبوم هم گیر داده به شروع کردن با گام خیلی پایین که 11 تا از 14 آهنگ آلبوم اینجوری شروع میشن. منظوره من این نیست که اصلا این کار رو نکنه که اتفاقا قشنگی بعضی از کارا به خاطر همین شروع آرومه ولی وقتی زیاد باشه یکنواخت میشه و امکان داره شنونده اذیت بشه و اینکه لازم نیست همه کارا اینجوری شروع بشه و میشه جوره دیگه ای هم شروع بشه.

5 ترک برتر من:

1 - تنهایی
    2 - بیت آخر
    3 - نرو
    4 - هوایی شدی
    5 - کی جای من اومد؟

این نظر من در مورد آلبوم بود. ببخشید که خیلی زیاد شد.
    Last edited by VBYOFSKI; 23-10-2012 at 16:44.

15. 9 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خب بعد از چندین و چند بار گوش دادن یه نظر ریز تر بدم :

1 - باور کنم: جزو آهنگ های متوسط محسن به حساب میاد، اصلا به عنوان یک کار سر آلبومی قابل قبول نبود، بهتر بود که آهنگ شماره 1 نبود، من به شخصه اگه یه آلبوم رو بخوام گوش بدم اول آهنگ اول رو گوش می دم بعد آهنگی که اسمش اسم آلبومه، در مورد حباب بهتره که این کار انجام نشه. اما طبق معمول تحریر های محسن عالیه توی این آهنگ، با اینکه آهنگ خیلی معمولیه ولی تحریر ها جورین که آدم دلش می خواد گوش بده.

2 - نمیشه:
    همونطور که از دمو ها انتظار می رفت یکی از کار های خوب آلبومه، شاید اگه این آهنگ اول آلبوم بود، قضیه خیلی بهتر بود. شعر آلبوم قشنگه، فقط فکر کنم اون کلمه ی "نه دیروز" اضافست، اگه فقط"نه امروز و نه فردا" بود بهتر می شد. قسمت Chorus آهنگ 4 بار تکرار میشه با اینکه زیاده ولی به نظرم خوبه، بار عاشقانه آهنگ روی این قسمت زیاده و کشش داره.

3 - تو حتی: قسمت Chorus آهنگ قشنگه، در کل این آهنگ متوسط رو به بالاست، آهنگ و تنظیم خوبی داره، شعر هم متناسب با ملودی گفته شده، یکم ضعیفه بعضی جاها برای پاسخ گویی به ملودی انگار کلمات به هم چسبیده شده، ولی قابل قبوله.

4 - یادته: اگه به من بگن ضعیف ترین آهنگ این آلبوم کدومه، همین آهنگ رو انتخاب می کنم، از ملودی خوشم نمیاد، ملودی و ریتم خیلی سخت هماهنگن، شعر به نظرم قدرت لازم رو نداره، کلا من اصلا از این سبک شعرم خوشم نمیاد.

5 - دوست دارم: یه آهنگ 6/8 شاد، با شعری نسبتا خوب، ولی این بهترین 6/8 محسن یگانه نیست، می تونست بهتر باشه، اون قسمتی که میگه : " دوست دارم، منه بیچاره" مخصوصا بار اول که میگه (که اگه دقت کنید ملودیش توی یه نت با بقیه متفاوته) آدم بیشتر غصه ش می گیره، حتی فکر کنم این شعر رو میشد یه جوری گفت که با ریتم 6/8 اسلو راک بشه خوند، خیلی هم کار غمگینی در میومد.

6 - نرو: ملودیش قشنگ بود ولی کاور بود، شعرشم خیلی خوب بود، تنظیمش هم خوب بود، کلا یکی از خوب های آلبوم بود، تحریر محسن یگانه توی این آهنگ به چشم میاد، شاید اگه کس دیگه ای بخواد اینو بخونه نتونه. تنها حسرت این آهنگ کاور بودن ملودیشه.

7 - حباب: نظر خاصی در مورد این آهنگ ندارم، شعرش که اصلا ربطی به من نداره، نتونستم ارتباط برقرار کنم، تنظیمشم حرفه ایه ولی قشنگ نیست، من خیلی خوشم نیومد.

8 - نمی ذارم خسته شی: از نظر ملودی و تنظیم بسیار آهنگ دلنشینیه، شاید اگه صرفا بخواید یه چیزی گوش بدید که از ملودیش لذت ببرین، این آهنگ گزینه مناسبی باشه ولی شعرش خیلی منو راضی نکرد.

9 - کی جای من اومد: فوق العادست... عجب ملودی ای، عجب تنظیمی، عجب شعری ... من مرده ی اون قسمتشم که میگه "یه جوری گریه می کردم که بارون بینشون گم بود"، دقت کردید چه ملودی و چه حسی داره؟ عالیه، یکی از بهترین آهنگ های این آلبوم.

10 - بخند: چی بگم!؟ بزرگترین حسرت آلبوم. ملودی فوق العاده، شعر عالی، ولی آخه این چه تنظیمیه!!!؟ شهاب اکبری قشـــــــنگ زد کارو خراب کرد، اصلا من نمی فهمم چرا تنظیم همچین قطعه ای رو باید بدن شهاب اکبری!؟ علی ثابت توی اون تیم چیکارست پس ؟ این نوع آهنگها رو باید روشون دقت کرد، اون حسی که باید، توی این آهنگ نیست! حیف این شعر ، واقعا حیف ... شعرش محشره، ای کاش این توی آلبوم نبود، مثل "اسکله" می گفت همون توی کنسرتو گوش بدین. نمی دونم چطور انتقاد کنم که خالی بشم، چقدر منتظر این آهنگ بودم، حتی یه درصد هم فکر نمی کردم اینجوری بخوان خرابش کنن :(

11 - تنهایی: بسیار آهنگ زیباییه، اکثرا هم خوششون اومده، به نظر منم خیلی خوب شروع میشه ولی حیف که سو گیری شعر از اینور به اونوره، کاش بعضی جاهاش از اونور به اینور بود، منظورم اینه که جای مخاطب و گوینده عوض میشد ...

12 - تو که می دونی: بسیار آهنگ قشنگیه، اینم به نظرم یکی از بهترین های آلبومه، فقط حیف که اون اواخرش شعرو خراب کرده، اگه اون بیت آخر رو نمی گفت (به خاطر خودت، دیگه ازم نخواه که پیش تو برگردم)، خیلی خیلی دیگه آهنگ عالی میشد.

13 - هوایی شدی: فوق العادست، آهنگیه که عجیب ازش لذت بردم، این ریتم 6/8 خیلی خاصه، به نظرم کارهای علیرضا طلیسچی توی این سبک خیلی قشنگن، ولی محسن یدونه ساخت زد روی دست همشون، این آهنگ از هر نظر عالیه، هیچ نقدی بهش وارد نیست، یه کار شیک و تر و تمیز ... شعرشم بسیار جالبه، کنایه های خیلی قشنگی داره مثلا: "تو انگار تو نبردی، ببین چه گرد و خاکی کردی"

14 - بیت آخر: اگه ازم بپرسن کدوم آهنگ بهترین بود توی این آلبوم، این آهنگو انتخاب می کنم، ملودی قشنگه ولی از اون قشنگ تر شعر زیباشه و از اونم قشنگ تر تنظیم گوش نواز این آهنگه، چه ظرافتایی داره این تنظیمش، دقیقا برعکس "بخند" تنظیم کننده ها قشنگ حس آهنگ رو درآوردن، یعنی معلومه که کاملا حس آهنگ رو درک کردن، مثلا اون قسمتی که میگه: "تو با خودم که هیچ" یه ظرافت خیلی خوبی داره. آهنگ حس بغض رو خیلی خوب منتقل می کنه، دستشون درد نکنه، من بهترین تنظیم آلبوم رو همین تنظیم می دونم با اینکه اصلا نمیشناسمشون.

15 - بخند (کنسرت): من آخر فولدر این آلبوم یه شماره 15 هم خودم اضافه کردم که آهنگ "بخند" با کیفیت خوب از کنسرته، ترجیح می دم در مورد این نظر بدم، در کنار "بیت آخر" بهترین کار آلبومه، شعر بسیار زیبا، ملودی و تنظیم فوق العاده، حسی که این آهنگ به آدم میده رو کمتر آهنگی میده. به کسایی که اینو گوش ندادن پیشنهاد می کنم حتما گوش بدن، یکی از بهترین آهنگهای محسن یگانست.
    Last edited by Alireza.M67; 23-10-2012 at 16:48.

17. 6 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

کل آلبوم یه طرف و بیت آخر یه طرف
    واقعا زیباست
    ملودی زیبا
    شعر زیبا
    تنظیم عالی
    خیلی قشنگه

19. 5 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •