شماره و آدرس وب سايت رو اگه لطف كنيد بذاريد ممنون ميشم
با تشكر
شماره و آدرس وب سايت رو اگه لطف كنيد بذاريد ممنون ميشم
با تشكر
الان صبانت 3 ماهه 128 رو با ترافیک 9 گیگ میده 39200 حقیقتا ستمه . اگر کسی الان از سرویس شرکت دیگه ای استفاده می کنه که ارزونتره بگه لطفا . سایت رو هم معرفی کنید .
تو سایت صبا نوشته دیگه 6000 تومن قبض بابت adsl کنسله . انگار6 تومن از 39 تومن صبانت همونه .
سلام
نه دوست عزیز من 128 صبا دارم کجا سرعتش 1هست دیگه زور بزنه تو روز 16
شب هم که افتضاح شده قیمتش هم که سه ماهش 30 بود کردن 36 حالا شده 39 واقعا گندش رو در آوردن
ولی ایرانه و مجبوریم سر کنیم
دوستان کسی هست که از اینترنت هسا استفاده کرده باشه؟
سرویس دهیش چطوریه؟
فن آوا 128 سه ماه با 4 گيگ محدوديت رو ميده 24 تومان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
ببخشید من از دوستان چند تا سوال دارم اول سرعت دوستان هست برای من روزانه 15و16 دانلود میکنه سرویس 128kb به هر جا که زنگ زدم میگن شما همین سرویس را خریداری کردید و باید همین سرعت را بده ؟
شبهاهم سرعت را یگان هم چند شبی میشه که سرعت 25kb بیشتر نمیزنه برای شما هم همین سرعت را میزنه یا نه؟
و از دیرزم سایت thepiratebay.org را ف ی ل ت ر کرده اینا نمی دونند هرکس که ای دی اس ال میخره برای دانلود فایلهای بزرگ هست و یکی از سایتهای که جامع هست این سایت هست که همه از ان استفاده میکنند. و منده چند روز دیگه بیاد rapidshare.com را هم ف ی ل ت ر کنه و قیره سایتها
خیلی از سایتهای دیگه هم را به اشتباه تا حالا ف ی ل ت رکرده !!!
Last edited by sajey; 20-05-2009 at 09:58.
سلام....
ببينيد دوست عزيز از نظري حرفي كه اونها زدن كاملا درست هست...شما براي به دست آوردن سرعت دانلود بايد سرعت خودتون رو بر 8 تقسيم كنيد...( 128 بيت سرعت شما است درنتيجه سرعت دانلود 16 بايت ميشه...( اگه بيت و بايت رو جابه حا نوشتم دوستان لطف كنن بگن...))
اما عموما سرعت دانلود رو از اين بيشتر ميدن اما چند وقتي هست كه صبا هم سرعت دانلودش تا 20 افت كرده...در صورتي كه من 5-6 ماه پيش تو روز با 110 از رپيد شير فايل دانلود ميكردم...
بحث ف ي ... هم كه ديگه احتياجي به توضيح نداره...
موفق باشيد....
دزسته اگه نياز به سرعت بيشتر داريد بايد از شركتي كه حالت توربو داره استفاده كنيد
يا سرعت بالا بگيريد(اداري)
سلام دوستان من
دست صبانت در نکنه انگاری بشتباه پیرده thepiratebay.org را به اشتباه ف ی ل ت ر کرده بوده حلا باز دوباره thepiratebay.org را باز کرده. thanks sabanet
در جواب دوست عزیم محمد جان من میدونم که سرعتی خریداری کردم باید 13 تا 15 کیلو دانلود کنه ولی دوستای من همین 12.8kb را خریداری کردن و دارند 100kb دانلود می کنند من بخاتر همین از صبانت اکانت خریدم اول 100kb دانلود کرد و بعد 15kb دانلود کرد .مندم چرا دوستان من 100 و من 15 دانلود میکنم؟برای شما جند دانلود میکنه؟
در جواب دوست عزیزم Gamemaster نمیدن دادا باید مهر شرکت یا کافینت داشته باشی. من از خدا هست که سریس 100kb خریداری کنم.
اگر شما شرکتی سراق دارید که سرعت 1mb به با لا و ماهی 50 تا 100 تومان میده معرفی کنید ممنون مشیم.
مرسی از دوستان
Last edited by sajey; 20-05-2009 at 14:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)