تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 204 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 2033

نام تاپيک: كلوپ K850

داره خودمونی میشه low 20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شهري داغ

پيش فرض مشخصات كا850

مشخصات عمومی شبکه HSDPA / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 تاریخ تولید ماه جولاي سال 2007 اندازه ابعاد طول : 102 عرض : 48 ضخامت : 17 ميليمتر وزن 118 گرم صفحه نمایش نوع TFT با قابلیت نمایش 256 هزار رنگ اندازه 320 × 240 پيكسل ، 2.2 اينچ - محافظ صفحه نمايش (screensavers ) - پس زمينه (Wallpapers) حافظه دفتر تلفن 20 × 1000 فيلد ، تصوير تماس گيرنده ثبت تماس ها 30 تماس گرفته شده ، 30 تماس جواب داده شده ، 30 تماس جواب داده نشده كارت حافظه Memory Stick Micro (M2)/microSD , 512 MB card included - 40 مگا بايت حافظه داخلي (internal memory ) اطلاعات GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps HSCSD ندارد EDGE دارد 3G ( HSDPA, 3.6 Mbps ( K850i only WLAN ندارد بلوتوث دارد ورژن 2 با A2DP ا ينفرارد ندارد USB دارد ورژن 2 زنگها امكان افزودن دارد ویبره دارد نوع پلي فونيك ( 72 كاناله ) ، MP3 تعداد امکانات سیستم عامل ندارد پیام ها SMS, MMS, Email, Instant Messaging مرورگر WAP 2.0/HTML (NetFront), RSS reader بازی ها دارد + امكان نصب بازي رنگ ها سبز درخشان ، آبي مخملي دوربین نوع: 5 مگا پیکسل ،ابعاد عكس : 1944 × 2592 پیکسل ، فوكوس اتوماتيك ، ويدئو (QVGA@30fps ) - xenon flash and 3LED video light; auto lens cover - secondary videocall camera زبان ها - Java MIDP 2.0 - راديو FM با RDS - MP3/AAC/MPEG4 player - (Motion sensor ( with UI auto-rotate - TrackID music recognition - قابليت تايپ T9 - Image viewer - Picture editor/blogging - Organiser - داراي هندس فري - Voice memo/dial باطری استاندارد ، ( Li-Po 930 mAh ( BST-38 در حال انتظار حداكثر 400 ساعت در حال صحبت حداكثر 9 ساعت

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شهري داغ

پيش فرض

امروز از يه درايور دوربين كه دوست عزيزم mm00 گفته بود استفاده كردم كه خيلي رنگ ها طبيعتر شده و اصلا يه چيز ديگه شده
    شما مي تونيد اين درايور دوربين رو از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برويد كه درايور هاي زيادي در انجا مي باشد كه از من Cybershot_v5.25_BestPicColor مي باشد البته شما براي تعويض درايور دروبين به برنامهA2_Uploader احتياج داريد كه اون رو هم ميتونيد از سايت نامبرده دان كنيد

3. این کاربر از low 20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin 3gp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شرق تهران

پيش فرض

بابا ای ول.
    ای ول ای ول.
    داش mm00 و ایول.
    اقا ما این درایور و نصب کردیم . بابا ای ول.
    ای ول
    ای ول
    عجب بابا ای ول.
    رنگاش که نوکیایی شده هیچی ، فلاشش هم که قبلا دکوری بود الان قابل استفاده شده.
    حتی توی حالت red eye اگه بزاریش مثل این دوربینای دیجیتال چهار پنج باری فلاش میزنه.
    بابا ای ول.

5. این کاربر از amin 3gp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

بابا ای ول.
    ای ول ای ول.
    داش mm00 و ایول.
    ای ول
    ای ول
    عجب بابا ای ول.
    حتی توی حالت red eye اگه بزاریش مثل این دوربینای دیجیتال چهار پنج باری فلاش میزنه.
    بابا ای ول.
    من مخلصه بچه های k850 ی هستم
    فقط اگر از درایوی استفاده میکنید و راضی هستید اسمشم بگید که اونای که راضی نیستن از صدا یا دوربین بتونن از درایو استفاده کنن و قدرت اصلیه گوشی رو احساس کنن
    من خودم 2 تا درایو صدا استفاده کردم 1: K850i_Acoustic_Pack_by_Luhccas
    2:rayo power که دومی به نظرم بهتر بود
    ودرایو دوربینم Cybershot v5.25 BestPicColor.zip هست
    و فعلا راضیم
    حتما و حتما درایو های جدیدیو تست و خوباشو معرفی میکنم ..... چه صدا چه تصویر

ولی در مورد ظاهر گوشی پیشنهاد میکنم حتما از فلش منوها و ایکون ها و فونت ها استفاده کنید که واقعا ظاهر گوشی عالی میشه ولی یک نکته اونم اینکه من خودم سره این مشکل بودم که وقتی تم فلش میریزی چطوری اجراش باید کرد در گوشی
    راهش اینه که فایل thm همراه با فایل فلش رو در پوشه تم بریزید و با اجراش منوی فلشم میاد!
    من حتی مدیا پلیر 850 رو نیز عوض کردم...
    موفق و پیروز باشید...

7. 2 کاربر از mm00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال استبداد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

امروز از يه درايور دوربين كه دوست عزيزم mm00 گفته بود استفاده كردم كه خيلي رنگ ها طبيعتر شده و اصلا يه چيز ديگه شده
    شما مي تونيد اين درايور دوربين رو از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برويد كه درايور هاي زيادي در انجا مي باشد كه از من cybershot_v5.25_bestpiccolor مي باشد البته شما براي تعويض درايور دروبين به برنامهa2_uploader احتياج داريد كه اون رو هم ميتونيد از سايت نامبرده دان كنيد
    بابا ای ول.
    ای ول ای ول.
    داش mm00 و ایول.
    ای ول
    ای ول
    عجب بابا ای ول.
    حتی توی حالت red eye اگه بزاریش مثل این دوربینای دیجیتال چهار پنج باری فلاش میزنه
    یعنی اینقدر توی کیفیت عکس ها تاثیر گزاشته این درایو دوربین ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شهري داغ

پيش فرض

اين تفاوت ها را كرده
    -New Color Correction WB
    -New Color Correction Xenon flash
    -New Customization Auto
    -New Customization Scenes

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شهري داغ

پيش فرض

دوست گرامي mm00 درايور صدايي كه گفتيد چه قدر تاثير داشت گوشي را كه اذيت نمي كنه من يكي استفاده كردم فقط تو هندفري مخ متركونه زياد جالب نيست هندفري كم مياره از شما چه طوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شهري داغ

پيش فرض

امروز يه لايوت ريختم عجب چيزيه
    هنوز امتحان نكرده بودم امروز دلو زدم به دريا عجب ماماني شده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يه چند تايي ميتونيد از اينجا دان كنيد

12. این کاربر از low 20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

دوست گرامي mm00 درايور صدايي كه گفتيد چه قدر تاثير داشت گوشي را كه اذيت نمي كنه من يكي استفاده كردم فقط تو هندفري مخ متركونه زياد جالب نيست هندفري كم مياره از شما چه طوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگر فیرموارت 035 هست درایو زیاد لازم نیست
    ولی 037 صداش کم میشه گوشی من استفاده کردم تقریبا مثل 035 هست الان اما خوب همیشه نباید رو اخرین درجه بشه صدا ممکنه اسپیکر اذیت شه
    ولی هم روی اسپیکر هم هندسفری صداش عالیه الان!!
    rayopower

14. این کاربر از mm00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شهري داغ

پيش فرض

من اين درايور را روي گوشيم ريختم يه كمي صداي اسپيكر زياد شده ولي در باس و .. تغييري نمي ده البته براي ورژن 035 ها
    شنيدم اخرين وزژن 036 شده كسي خبري داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •