کتابخونش رو نوشتید ابتدای برنامه؟
کتابخونش رو نوشتید ابتدای برنامه؟
آره عزیز
دیگه تا این حد که ...
![]()
ببخشید دوست عزیز قصد بی احترامی نداشتم اخه گاهی وقتا ادم تو بعضی جاهایی که باورش هم نمیشه اشتباهاتی انجام میده
ما چنین مشکلی رو برای++C داشتیم، دستور ()cin.get استفاده می کردیم بعد یا قبل(دقیق یادم نیست) از ورودی رشته، درست می شد.
بی زحمت به این سوالات جواب بدید
1برنامه ای بنویسید که جمله ای را گرفته و تعداد کاراکتر ان را مشخص کند جمله با زدن نقطه تمام میشود
من این برنامه رو با اطلاعات خودم نوشتم همچین چیزی شده
موقع اجرا هم اروری نمیده ولی صفحه که باز میشه اصلا نمیشه چیزی تایپ کرد مشکلش چیه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-برنامه ای بنویسید که جمله را گرفته و جمله را همراه با تعداد کلمات در خروجی چاپ کند
3-برنامه ای بنویسید که سه عدد بگیرد و ببیند در قضیه فیثاغورث صدق میکند یا خیر
4تابعی بنویسید ه جمع دو ارایه را به صورت پویا انجام دهد (در ضمن پویا یعنی چی؟)
پس فردا امتحان ترم داریم 4 واحدم هست دیگه لطف کنید و بذارید جواب این چند تا سوالو ممنون
توی شرط به جای getch بزار خود a رو ببین درست میشه
این زبان C# هست؟ ++C نیست فکر کنم... ولی به ورودی و خروجی تابع ()getch دقت کن، ببین درست به کار برده باشیش. فکر کنم getch رو درست به کار نبردی. جزوه رو چک کن.
ج2) ایده: شما باید با توجه به فضاهای خالی یه کانتر بندازی.
ج3) چک کنه برای سه حالت (x*x) + (y*y) = (z*z) برای سه حالت ممکن (یعنی x , y , z جاشون عوض بشه).
ج4) آرایه ی پویا به آرایه ای میگن که حداکثر تعداد آرایه هاش مشخص نباشه، معمولا با اشاره گرها می سازنشون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره c هست البته فرق زیادی ندارن
جواب دو و چهار میشه بذارید برام؟
من سوال 4 بلدم واسه یه ارایه مثلا 5 عضوی ارایه هاش جمع کنم :ولی واسه دو ارایه که تعداد ارایه هاش هم مشخص نباشه نه اشاره گرها رو نخوندیم ما 25 تا نمونه سوال داد استادمون بهمون این سوالا توش بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی سوال فیثاغورث هم اینجوری نوشتم:
ولی این ارورا رو میده مشکل چیه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
warning C4800: 'int' : forcing value to bool 'true' or 'false' (performance warning)
C:\Windows\System32\Cpp1.cpp(6) : error C2106: '=' : left operand must be l-value
C:\Windows\System32\Cpp1.cpp(6) : error C2106: '=' : left operand must be l-value
Error executing cl.exe.
دستت دردنکنه تو شرط باید به جای getch
getche بذاریم عجیبه تا حالا با لفظ getche برنخوردم![]()
Last edited by Greedy; 23-01-2012 at 17:50.
در مورد ارور ها بگم که = برای انتصاب مقدار به متغیر هست و برای مقایسه باید از == استفاده کنی
فرق getch و getche هم در اینه که getch از ورودی میخونه منتها چاپ نمیکنه اما getche چاپ هم میکنه
در مورد برنامه فیثاغورثت هم به جای && باید || بذاری
در مورد آرایه پویا هم از گوگل کمک بگیرچیزای زیادی پیدا میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)