دوستان پین هم زنده شد:
اینم دوستش:((((خانوم)))))
![]()
دوستان پین هم زنده شد:
اینم دوستش:((((خانوم)))))
![]()
راستی اینم وبلاگ من هنوز کامل نیست سعی دارم هر هفته توش مطلب جدید بزارم
اگه سر زدین نظر یادتون نره
www.sasukeuchiha.blogfa.com
من تا حالا ندیدم دیمون 9 دم جولو لباسش کارت باشه
آقا پویا ناراحت نشی من این حرفارو واسه شوخی میزنم![]()
دوستان اینم عکس های جدید از ناروتو ساسکه و ساکورا(بخاطر آقا حامد همش رو توی یک پست می گذارم)
ناروتو ساسکه ساکورا
![]()
Last edited by pooya.king; 07-07-2009 at 10:41.
خوبه این بار ساسوکه پسر شده آبروش دوباره برگشت اما فکر کنم چون شیپودنه پسره![]()
دوستان واقعا ممنون كه به چرت و پرت هاي من توجه كردين.
فوقش لينك اون عكسارو ميزارين اينجا تا هر كس خواست ببينه.اگرم مي خواين واقعا عكس بزارين اول يه عكس كوچيكشو پيدا كنيد يا خودتون اون عكس رو كوچيك كنيد بزارين تو صفحه و بعد لينك اون عكس با سايز اصليشم بزارين زيرش.آخه آقا حامد اگه کسی سرعت اینترنتش کم باشه و این عکس ها همه توی یه صفحه باشه اینترنتش نمیکشه و همه ی عکس ها نصف نیمه میاد
اول اينكه اون هوكاگه سوم بود كه اوروچيمارو كشتش نه چهارم.بعدشم هوكاگه سوم با 2 تا هوكاگه اول و دوم جنگيد نه 3 تا هوكاگه.تازه اونا كه هوكاگه هاي واقعي نبودن.ساسوكه هم اوروچيمارو رو با نامردي غافلگير كرد طوري كه حتي نتونست يه تكنيكم اجرا كنه وگرنه به اين زودي ها نميمرد.یک نکته ی مهم در مورد ضعف انیمه ی ناروتو:
اروچیمارو از هوکاگه ی جهارم برد.هوکاگه ی چهارم در این مبارزه اول سه هوکاگه ی قبلی رو کشت.از طرفی هکاگه ی اول مادارا رو شکست داد.و ساسکه اروچیمارو رو کشت.پس قانونا ساسکه الان باید قویترین باشه این درحالیه که ساسکه حتی از ناروتو بدون اینکه دیمون 9 دم فعال بشه می بازه.و این یک نقص بسیلر بزرگ برای این انیمه هست
شما از كجا ميدونيد ساسوكه الان اگه با ناروتو مبارزه كنه بدون استفاده از قدرت كيوبي شكست ميخوره؟؟؟مگه با هم مبارزه كردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته كه ناروتو الان خيلي قوي شده ولي تا وقتي مبارزه نكنن هيچي معلوم نميشه.يه بار بيشتر با هم مبارزه نكردن كه اون موقع هر 2 تاشون ضعيف بودن.
بعد از هوكاگه اول ساسوكه كه 3 بار بهش حمله كرده و هر كي كه با مادارا تا حالا تو مانگا مبارزه كرده حتي نتونسته يه زخم به مادارا بزنه.اونوقت شما ميگين قانونا ساسوكه بايد قويترين باشه؟؟؟؟؟
حالا توجيح شدين كه انيمه تو اين قسمت ضعف نداشته؟؟؟؟
-----------------
يعني نميشد اون 2 تا پست بالاي اين پست رو كه دادين مطالبشو تو همين پست ميزاشتين؟؟؟؟؟؟آقا حامد من که اصلا نا راحت نشدم شما هم درست حرف میزنین ولی کار من و پویا و امید هم به خاطر پست نیست ببخشی من دیگه اینجوری پست نمیدم
-----------------
به گفته خودش تو مانگا بر اساس اين 2 تا عكس بله:راستی توبی همون مادرا هست دیگه ... درسته ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديعني نميشه با چند تا نقطه و خط فاصله و ستاره و ... مطالبو از هم جدا كرد؟؟؟؟حالا كه صفحه هاي اولم اينطوريه شما هم بايد همونطوري پست بزنين؟؟؟آره باید ربط داشته باشه .... شما خودتون صفحهات اول رو نگاه کردید ؟ همه ی مطالب در یک پست هستند ؟
اگه شما خيلي كنجكاو هستين بهتر بود از اول اين تاپيك تمام پست هارو ميخوندين اونوقت خودتون پيدا ميكردين.وقتي شما حوصله خوندن مطالب قبلي رو ندارين چه توقعي از من دارين كه لينك اون مطالبو از صفحه هاي قبلي پيدا كنم و تقديم شما بكنم؟؟؟؟؟؟؟؟میشه لینکشو بدی ؟
در ضمن مدیران این بخش خودشون در مورد تایپیک ها تصمیم میگیرند .....
امیدوارم ناراحت نشده باشید ............
اگه میشه دیگه درمورد این مسئله هم صحبت نکنیم ....................
من هيچوت جسارت نميكنم كه بخوام به جاي مدير رو همكاراي اين بخش تصميم بگيرم.فقط گفتم اگه اين تاپيكو ببينن ممكنه كه تذكر بدن كه البته سرشون خيلي شلوغ تر از اين حرفاست كه بخوان به تك تك تاپيكا سر بزنن.
من ناراحت نشدم چون خودم اين بحث رو شروع كردم.
به هر حال من چيزايي كه بايد ميگفتم رو گفتم ديگه هر جور خودتون راحتين.
Last edited by hpk34; 07-07-2009 at 11:48.
دوستان یکی اینو بازی رو دان کنه ببینه میاد اگه آمد بگین تا ما هم دان کنیم
حجم:1.36mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون!!!
خوب اینجوری باید به خاطر یک عکس نصف روز رو بگردیم
حتما نشده که من نکردمیا حتما یادم نبوده
![]()
Last edited by SileNTz; 07-07-2009 at 12:23.
ویرایش شد!!!!!
Last edited by SileNTz; 07-07-2009 at 12:25.
این بازیه Demo version هست(بدرد نمی خوره)
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)