وقتی رو low بازی میکنی فقط 1 نوع چمن هست که خیلی هم زشته. میشه کاری کرد که رو low چمنها متفاوت باشن؟
وقتی رو low بازی میکنی فقط 1 نوع چمن هست که خیلی هم زشته. میشه کاری کرد که رو low چمنها متفاوت باشن؟
اگه منظورت منم كه واقعا برات متاسفممن فقط گفتم كه همچين چيزي وجود داره و محاسن و معايبشو گفتم در ضمن گيم اسپلت به pes6 نمره ي 8.2 داده بود و به اين بازي 7 اونوقت شما ميگي به گرد پاش نميرسه؟
بعدم به نظر شما قوز دار شدن بازيكنا تغيير مثبته؟![]()
من شخصی رو مخاطب قرار ندادم، این تفکر رو مخاطب قرار دادم که خیلی ها مشکلات خودشون رو می ذاره پای اون مجموعه یا سیستم. این قوزدار شدن که میگی من نمی دونم کجاس، خوب بود لااقل یه عکس ازش می ذاشتی که ما هم ببینیم، چون من که همچین چیزی توی بازیم ندیدم!
به علاوه من خودم انقدر درک و شعور دارم که برای فهمیدم اینکه کدوم یکی بهتره، محتاج به اعلام امتیاز منتشره از یک سایت نباشم!
تنها عیب بازی فقط و فقط و فقط دروازبان هست
توی ضربات پنالتی من 12 تا پنالتی زدم
همش را وسط زدم
هیچکدومش این گلر احمق وسط واینساد که توپ را بگیره
سلام
یکی کمکم کنه من زمانی که وارد بازی میشم هر دفعه باید سطح بازی رو انتخاب کنم و برای مود تنظیمات باید سیستم ستینگ برم ودستی لود کنم
چه کار کنم که اتوماتیک لود کنه؟؟؟؟
هروقت وارد بازی میشم باید سطح بازی رو انتخاب کنم و بازی تنظیماتو بطور اتوماتیک لود نمیکنه مشکل از کجاست؟؟؟
کمک کنین
عزیز یبارم بگی بد نیست.مردم از پولشون میزنن میان اینجا پست الکی و تکراریه شما رو بخونن؟
دسته اگر داری بزار رو control 1
نداریم نمیشه کاریش کرد
تو مستر لیگه
سلام.
میشه یه پچ برای pes 2008 بزارید تا لباس و لوگو و اسم تیم های انگلیسی درست بشه؟
ممنون.
یه نگاه به صفحات قبل بندازی پر از همین پچهاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)