سلام
احتمال داره کار Spyware یا Trojan باشه ، با یه نرم افزار AntiSpyWare سیستم رو اسکن کنید
که تو همین فروم چندین برنامه برای این منظور وجود داره
موفق باشید
سلام
احتمال داره کار Spyware یا Trojan باشه ، با یه نرم افزار AntiSpyWare سیستم رو اسکن کنید
که تو همین فروم چندین برنامه برای این منظور وجود داره
موفق باشید
Last edited by DrXoX; 30-09-2008 at 15:49.
چه جوری شده ان یه عکس بزار برنامه ای نصب کرده اید تنظیمات services ها رو تو کنترل پنل که تغییر نداده اید
با سلام. من 2تا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم.
1-چه جوری می تونم Control Panel رو مخفی کنم؟
2- چه جوری می تونم آدرسهایی که توی نوار آدرس IE وارد کردم رو از دید مخفی کنم تا هر وقت خودم خواستم ازشون استفاده کنم؟
سلام
run/gpedit.msc/user cnfiguration/administrative tempaltes/control panel/prohibit access to the control panel/right-click/properties/enabled
نکته :prohibit در طرف راست قرار دارد
برای قسمت دوم سوالتون راهی نیافتم چون که آدرس ها تو مرور گر ذخیره می شه
سلام
چرا ميكروفن من صدا نداره در صورتي كه صدا هم نصبه البته تازگي ها فقط يكي از باند ها ميخونه "فقط چپي" مشكل از چيه ؟ امكان داره كارت صدا مرخص شده باشه ؟ البته كارت صدام آن برد هستش .
سلام دوستان
من یه سوال داشتم
فرق safe mode و LKG چیه؟
یعنی چه موقع از safe mode باید استفاده کرد و چه موقع از LKG
سلام
در مورد میکروفن ==> ببیند از تنظیمات داخل خود ویندوز صدا Mute نشده ؟
در مورد سوال دوم ==>اگر از تنظیمات داخل ویندوز نیست==> فیشی که به کارت صدات وصل میشه رو تست کن ،
سیستم یکی از دوستان وقتی فیش رو تا آخر فشار بدی صدا فقط از یه اسپیکر پخش میشه ولی وقتی تا نصفه
میکنی تو صدا از هر دو تا اسپیکر پخش میشه
سلام.
این هم عکس ارورش:
باید بگم که دوستم با یه یوزر نیم و پسورد از طریق شبکه وارد سرور می شه و برای دانلود کل فولدر این ارور رو می ده ولی اگه داخل فولدر (که محتوی موزیک هست) رو فایل هاش رو چند تا چند تا انتخاب کنه این ارور ظاهر نمی شه.
وقتی از این گزینه استفاده می کنیم که سیستم دچار مشکلی شده مثلا برنامه ای نصب کرده ایم که موجب شده ویندوز بالا نیاد
زمانی که سیستم ویروسی می شه از این طریق برای پاکسازی از ویروس ها استفاده می شه
جهت رفع برخی عیوب و اشکالات به وجود آمده در سیستم که در حات عادی نمی شه این کار رو انجام داد
اینو هم بدانیم که برخی از برنامه ها تو این حالت اجرا نمی شن برخی از برنامه ها هم مثلا فایر فاکس safe mode رو داره
last known good هم زمانی کاربرد داره که مثلا برنامه ای نصب کردیم ویندوزو دچار مشکل انداخته از این گزینه استفاده می کنیم
تا ویندوز به حالتی که خوب کار می کرد برگرده یعنی یه نوع system restore
اگه با حالت last known بالا بیایی ورد ویندوز به حالت عادی می شی
مممنون از راهنمایی تون
اما اینو آخرش نفهمیدم وقتی ویندوز بالا نمی یاد safe mode رو باید انتخاب کد یا LKG؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)