قشنگ بود.بسی با این مزخرفات خندیدیم.
بابت حذف عکسها هم ممنون چون احتمال میدم اگر بقیه پرسپولیسیا میفهمیدن جنجال بزرگی به پا میشد توی قسمت ورزشی که آخرش خودت بن میشدی به عنوان مسبب اصلی
قشنگ بود.بسی با این مزخرفات خندیدیم.
بابت حذف عکسها هم ممنون چون احتمال میدم اگر بقیه پرسپولیسیا میفهمیدن جنجال بزرگی به پا میشد توی قسمت ورزشی که آخرش خودت بن میشدی به عنوان مسبب اصلی
نه عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیومد.به خاطر اقای FEiZ برداشتم.ودوستان استقلالیه گل.بابت حذف عکسها هم ممنون چون احتمال میدم اگر بقیه پرسپولیسیا میفهمیدن جنجال بزرگی به پا میشد توی قسمت ورزشی که آخرش خودت بن میشدی به عنوان مسبب اصلی
مثلا چکار می خواستن بکنن. هیچ کاری نمیتونستن بکنن.اگر بقیه پرسپولیسیا میفهمیدن جنجال بزرگی به پا میشد
ناصر جان آواتارت خيلي تپله !!
خيلي حال كردم باهاش
ايول
اره تیمی که سیزدهم میشه (یه نیم فصل میبازه)
و رقیب دیرینه اش هم جلو چشمش قهرمان میشه
هواداراش فقط میتونن با عکس رقیب بازی کنن.
این رو فقط به دلیل بی احترامی بعضیها به قهرمان لیگ نوشتم
خواهشا دوباره مارو اخراج نفرمایین.
ببین دوباره اومدی اگه دیدی اجازه دادم بردیا عزیز اینجا پست بده چون حرفش حق بود خودم هم به ناصر عزیز گفتم ولی تو دوباره اومدی اینبار دیگه فکر کنم کامل بن بشی از این به بعدهر پرسپولیسیی بیاد اینجا پست بده من میدونم و اون مگه ما میایم تو تاپیک شما؟
امير بي خيالشون باش.
آخه تا کی بی خالشون باشم هرچی هیچی نمیگم... ولش کن.![]()
آخه فايده اي نداره!
هر كسي كه شعور داره خودش ميفهمه كه توي يه جايي كه بهش مربوط نيست دخالت نكنه و واردش نشه.
الا یه سری به افتخارات پ-ر-س-پ-و-ل-ی-س میزنیم (البته بصورت کلی)
جامهای آسیایی1- قهرمان جام برندگان جام آسیا (1990)2- نایب قهرمان جام برندگان جام آسیا (1992)3- آبروریزی در جام باشگاههای آسیا 3 بار (1997-1996)، (2000-1999)، (2001-2000)
کسی عکس باحال برای اواتارش نمی خواد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)