اگه بتوني يكم ديگه بزاريد روش...ميتونيد پرو 2 بگيريد...جز دوربينش امكانات خوبي داره...+...كيبور كامل...
ولي امنيا 2 هم خيلي خيلي خوبه...![]()
اگه بتوني يكم ديگه بزاريد روش...ميتونيد پرو 2 بگيريد...جز دوربينش امكانات خوبي داره...+...كيبور كامل...
ولي امنيا 2 هم خيلي خيلي خوبه...![]()
سلام
400 تومن بهترین PPC چیه؟
Dimaond 2 میاد تا حدود 400 تا قبل از عید؟
من میتونم یک کلام به شما بگم Omnia
اما این کار درستی نیست ، بهترین PPC اونی هست که نیازها و علایق شما رو به بهترین شکل تامین بکنه.
اول بفرمایید اولویت ها و نیازهاتون چی هست و سابقه تون با پاکت پیسی چگونه هست، تا بتونم یه پیشنهاد دقیق بهتون بدم.
ممکنه ، ولی احتمالش زیاد نیست. اگر سامسونگ بود میگفتم بله ، ولی دستگاههای HTC افت قیمتشون خیلی کمتر هست. (مخصوصا تو ایران)
بالاخره یکی جواب داد!
من خودم تا حالا گوشی هام سیمبین دار بوده : 6120 - 6220 - 5800 اینقدر ور رفتم بهشون که دیگه از سیمبین زده شدم، یه چیز حرفه ای تر میخوام! به همین خاطر رفتم سراغ WM و برنـــــد HTC!
چیزهایی که مهمه:
1. صفحه نمایش بزرگ و رزلوشن مناسب
2. مولتی مدیا قوی (ساپورت فورمت های مختلف، کیفیت صوت و تصویر بالا)
3. رم و CPU قوی برای اجرای برنامه ها و بازی های سنگین!
4. قیمت حدود 400 (تا اسفند)
من کشته مرده Diamond 2 شدم که ظاهرا بدون گارانتی 480 تومن هست. (من فقط با گارانتی دیدم 590) اگه اون نشد امنــــیا میگیرم! البته کیبرد اکسپریا هم خیلی وسوسه انگیزه!
فکر کنم باید همون امنیا بگیرم! من 8گیگ میخوام آخه مموری 16 گیگ دارم. گارانتی اصلیش چیه؟ اگه با گارانتی اصلی بگیریم، ROM فارسی نصب میکنه؟
خوب پس از اونجا که اولویت کیبورد ندارید، امنیا و دایموند 2 گزینه های مناسبی هستند برای شما.
امنیا محدودیت قیمتتون رو جوابگو هست و نسبت به قیمتش امکانات و خصوصیات خیلی خوبی داره، منتها یه سری اشکالات خاص هم داره که بارها و بارها گفته شده (اگر نمیدونید بگید تا بگم براتون)
دایموند 2 هم خوب اون اشکالات خاص امنیا رو نداره ، رزلوشن بالاتر و استاندارتری داره ، رمش بالاتره و چیپست گرافیک قوی و خوبی داره (چیزی که امنیا از نبودش رنج میبره) و خوب البته به نظر من طراحی ظاهریش چندان جالب نیست.
گارانتی اصلی امنیا مایکروتل هست. رام فارسی ؟!!! منظورتون ساپورت زبان فارسی (خواندن و نوشتن) هست ؟
من اول یه تشکر از شما بکنم! بخش PPC فروم خیلی یخه! هیچکس جواب نمیده!خوب پس از اونجا که اولویت کیبورد ندارید، امنیا و دایموند 2 گزینه های مناسبی هستند برای شما.
امنیا محدودیت قیمتتون رو جوابگو هست و نسبت به قیمتش امکانات و خصوصیات خیلی خوبی داره، منتها یه سری اشکالات خاص هم داره که بارها و بارها گفته شده (اگر نمیدونید بگید تا بگم براتون)
دایموند 2 هم خوب اون اشکالات خاص امنیا رو نداره ، رزلوشن بالاتر و استاندارتری داره ، رمش بالاتره و چیپست گرافیک قوی و خوبی داره (چیزی که امنیا از نبودش رنج میبره) و خوب البته به نظر من طراحی ظاهریش چندان جالب نیست.
گارانتی اصلی امنیا مایکروتل هست. رام فارسی ؟!!! منظورتون ساپورت زبان فارسی (خواندن و نوشتن) هست ؟
منم از همون مشکلات میترسم! دقیقا نمیدونم ولی هم اینجا هم موبایلستان رو که دیدم به نظرم اومد یه خورده مشکل داره! اگه لطف کنی و توضیح بدی ممنون میشم!
دایاموند 2 اینجا با گارانتی 590 هست توی سایت ها بدون گارانتی 480 هم دیدم. حالا نمیدونم تهران بدون گارانتی گیر میاد؟ اگه هست چنده؟ اگه 480 باشه امیدی هست که بیاد تا حدود 400 (تا بهمن و اسفند)، نیست؟ اگه بتونم 100% دایاموند 2 میگیرم چون هم عاشق قیافه اش هستم هم بالاخره htc یه چیز دیگه است، رزولوشن صفحه و رم گرافیکی و ....!
منظورم از رام فارسی این بود که فارسی بخونه ( SMS , PDF , WEB ) و بنویسه! یاس شنیدم همچین ساپورتی داره!
در مورد کیبرد هم اتفاقا من خیلی دوست دارم که کیبرد داشته باشه ولی هم Pro هم Pro2 قیمت های بالایی دارند! X1 هم که گوشی مالی نیست! (قیافه که نداره، دوربینشم ضعیفه، شتابسنج هم نداره!) به خاطر همین کیبرد رو ذکر نکردم! اگه شما چیز دیگه ای میشناسی، معرفی کن!
دوستان بین این سه گوشی کدومو انتخاب میکنن؟ htc hero htc magic htc touch hd
شاید samsung inov8 گرفتم... ببینم کسی ppc سراعغ نداره که قیمتش حدودا با این یکی باشه و بهتر از 8510 باشه؟
خواهش میکنم ، خوشحال میشم از کمک کردن به دیگران. اتفاقا من هم به همین علت سعی میکنم اینجا به کاربران کمک کنم ، وگرنه فعالیت عمومیم در فرومهای دیگه ای هست.
خوب ببین دوست عزیز ، امنیا بوت لودرش ضعیفه ، ولی اونطوری هم نیست که فکر کنی اگر رام عوض کنی مثلا 10% احتمال داره گوشی مرخص بشه! اگر اصول رو رعایت کنی ، احتمالش خیلی کمتر از 0.5% هست.
یک مشکل دیگه هم خم برداشتن صفحه ی تاچ هست که اگر حساسیته تاچش رو ببرید بالا و مراقب باشید فشار بیش از حد به صفحه وارد نشه ، مشکلی نخواهید داشت (البته نه برای مدت خیلی طولانی)
بقیه ی مشکلاتش هم یا عمومی و ریز هستند و یا بصورت نرم افزاری برطرف میشن.
در مورد فارسی هم اصلا فکرش رو نکنید، خودتون به راحتی میتونید با نصب یک فایل (یا دو تا نهایتا) ساپورت فارسی رو روی دستگاهتون داشته باشید.
کیبورد هم اگر فاکتور مهمی هست براتون ، میتونید 2ماه صبر کنید تا امنیا پرو بیاد و قیمتش تعدیل بشه (حدود 550 میتونید بگیرید)
سوال دیگه ای داشتید بپرسید.
خوب اول باید دید آندرویید میخواید یا ویندوز ! بر این اساس HD جدا از اون دو مورد دسته بندی میشه.
حدود قیمت مورد نظرتون رو بفرمایید ، من متاسفانه رو قیمت گوشی های عادی به روز نیستم.
inov8 رو گوشی شاپ زده 425 بدون گارانتی و 560 با گارانتی اصلی مایکروتل.....
نظرتون چیه دوستان؟ چی بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)