تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 356 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

داره خودمونی میشه behnam_mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان گل
    ساب تا 90 تومن چی میشه گرفت؟عکسم بزارید لطفا
    قیمتهای آمپم بزارید نمیدونم قیمتهاشو

سلام به دوستای خوبم.

اول اینکه حمید جان خیلی آقایی.

من برای ساب اینو پیشنهاد می کنم----->Alpine swd1222 قیمتش هم از 85 هست تا 105 باید بگردی.

یا این.-------->rockford P1124s قیمت 72 تا 80

اما به نظر من بسیار کم تجربه ساب رو در باکس بنداز فقط باکس.باکس هم از 35 هست تا به بالا.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    کسی از 405 اسپرت عکسی نداره بزاره رنگ نقره اي باشه ؟؟
    به این لینک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مراجعه کن و می تونی مدل های بیشتر رو تو خود سایت ببینی.
    موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این قیمت ها قیمت امپ دوکاناله است
    اگه بخوای به باند ها وصلش کنی باید امپ چهار کاناله بگیری

در تصحیح کردن دوستمون بگم اینی که حمید گفت درست گفت و برای دو تا باند همین آمپ کافی هست.

آمپ 4 یا 5 کانال زمانی استفاده می شود که نیاز به ساب داشته باشیم.

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

من نوکرتم داریوش جان راستش باید اقرار کنم تو سیستم صوتی اونقدر اطلاعات ندارم

داریوش جان من یه 6975 اصل گرفتم با آمپ 350 سونی جدید.به نظرت با هم جفت و جور میشن؟ ضبطم 4600 پایونیره.

6975 چطوره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نوکرتم داریوش جان راستش باید اقرار کنم تو سیستم صوتی اونقدر اطلاعات ندارم

داریوش جان من یه 6975 اصل گرفتم با آمپ 350 سونی جدید.به نظرت با هم جفت و جور میشن؟ ضبطم 4600 پایونیره.

6975 چطوره؟
    4کرتم حمید جان.منم اطلاعی ندارم.اما می دونم 6975 یه زمانی ende باند بود تا 2 سال پیش چون اصل بود همه جا

ژاپنی بود قیمتش 125 بود اما الان نه فقط به خاطر اینکه دیگه شده تایلندی و تایوانی و... شده.

ضبطت هم خوبه در حد خودش.منتها اگر صدای خیلی واضح می خوای و می خوای اکولایزر های خوب داشته باشی

آمپ 4 کاناله توصیه می شود.

پروفشنال casper66m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

درسته برای دو تا باند امپ دو کانال میندارن ولی ایشون ساب معرفی کرده بودند منم گقتم اگه ساب می خواد بندازه باید امپ چهار کانال ببنده
    در مورد امپ چهار کانال یا دو کانال فکر نکنم فرقی بین واضحی صدا باشه

من خودم امپ چهار کانال پیشنهاد میکنم برای اینکه اگر ادم بکلش زد ساب ببنده بتونه ببنده البته میشه ساب هم به یک دوکاناله بست
    راستی در مورد باندها اگر میخوای باندات رو به امپ وصل کنی باید یک باند خوب که امپ جواب بده مثل 6975 بگیری

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض کاتالیروز اگزوز

همون طوری که میدونید داخل اگزوز ماشینهای جدید چیزی به نام کاتالیزور هست که 3 تا 5 اسب از قدرت موتور رو میگیره( من شنشیدم)
    اگه اینو برداری چه میشه. برا ی آینده موتور خوبه یا نه؟ بیشتر گفته میشه که برا موتور ضرر داره. نظر شما چیه؟
    Last edited by Actros; 24-02-2007 at 02:17.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

salam aghaye 405Baz az Nazar man va az nazare elmi alkol va benzin khoob nist choon alkol Daraye(OH)Hast be motor asib mizane

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

داریوش جان دیشب از فرط خستگی اون آخرا که دیگه گوشی داشت میترکوند خودشو من فقط نور میدیدم.شرمنده نتونستم جوابت رو بدم

اکترس جان درسته این موضوع اگر برداری کاتالیزور رو برداری هم قدرت موتور هم شتابت بیشتر میشه.
    اما در آینده صداش یکم تغییر میکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض خوب من برگشتم !!!.....

خوب سلام به همه دوستان گل.
    خوب مزاحم همیشگی اومد .خدایی این 2 -3 روزی که باهاتون نبودم خیلی کسل بودم و دلم برا همتون تنگ شده بود خداییش.

خوب یکی یکی به همه سلام از حمید بگیر و متین و علی و سورنا و باقی دوستان و دوستانی که به تازگی به جمع ما ملحق شدن .

خوب این 2روز یه 3 صفحه تاپیک حرکت داشته . حالا ما از اول میزنیم میایم جلو .

علی در مورد آب بندی پرسیدو متین هم جواب درستی داد ضمن اینکه حمید جون من هم که کارش حرف نداره .

سورنا در مورد سوخت الکل پرسید .خوب ببین سورنا جان الکل به علت پیوند هیدروژنی بین مولکول هاش و گروه هیدروکسیدی که (O-H ) باشه در مجوع از عمر مفید کم میکنه.اما این دلیل بر استفاده نکردنش نیست.همه سوخت هایی که ما به عنوان کمکی و محرک و ... استفاده میکنیم از عمر مفید خودرو کم میکنه.خوب الکل به نسبت شتاب قابل توجهی به ماشین میده ضمن اینکه از لحاظ اقتصادی هم به نسبت از سایرین کم هزینه تره.
    اما بهتره از الکل سفید استفاده شه .

تشکر از آقا جمشید که اطلاعی در مورد خودرو های جدید gmc خبر دادن .

یه صحبتی شد بید حمید و متین در مورد ضریب گیربکس . خوب حرف متین در حالت کلی درسته . اما حرف حمید درست تره .چون بعضا دیده شده ماشینایی هستن که در شرایطی که خیلی از خودرو ها حد نرمالش در یک حدی باشه بعضی از همون نوع ماشین از حد نرمال بالا تر و یا پایین تر هستند .

خوب خوشم میاد . حمید بعضی وقتا یه کارایی میکنه که برا تو پوز زدن حال میده . دمت گرم داش حمید . (تا کور شود هر آن کس که ....)

خوب علی ظاهرا هنوز در مورد آاب بندی قانع نشده .ببین علی جون یه بار دیگه پست متین رو بخون .توضیحی که متین داد از لحاظ استاندارد کاملا درسته .خوب حالا یه نکاهی هم به استاندارد من بکن :
    ببین ماشین های توی ایران دو دسته اند:یا خیلی خوب در میان (معمولی هم شامل همینه) یا اینکه ضعیف و فاقد کیفیت .
    بسته به شانست داره .اگه نوع خوبش گیرت بیاد تو اب بندی که من میکنم حداقل هم جواب میده هم خسارتی رو بهت نمیزنه !!! تو روش من مراعات جایی نداره!!یعنی از روز اول باید به ماشین بگی که صاحبشی! ماشین رو باید با حداکثر را یببری !! در مورد تعویض روغن رو500 و 1500 کافیه.بعد 1500 اگه ماشین مرد بوده باشه برات میمونه و به قول معروف دریده میشه اگه هم که از جنس ضعیف بوده باشه که خوب احتمالا تا قبل تعویض روغن اول باید ماشین رو ببری نمایندگی!! ....خوب ولی این حالتیه که من انجام میدم ولی حالت استاندارد همونیه که متین گفت.

خوب بهنام جان هم که حرف ما رو زدن . تشکر و در مورد موزیک پرسید . من به شخصه وقتی تو کل کل هستم یا سرعت یا به طور کلی همیشه اگه گفتین چی گوش میدم ؟؟؟ " امید " !! خدایی خیلی فاز سنگینی بهم میده . خوب ما DNA مون مثل جوونای قدیمه دیگه !!

بازم تشکر از جمشید جان بابت این خبر

کاربر به اسم شادی حالا اینکه دختره یا پسر رو من نمیدونم ! درمورد ساب و آمپ پرسید .خوب همون جور که حمید گفت وظیفه کوبیدن رو داره + توهم زایی. به نظر من یه سیستمی که جواب بده یه ضبط خوبه +2تا باندخوب + امپ .البته این برای شخص قانعی مثل من که امید گوش میدم خوبه .بستگی داره توقعت چقدر باشه .(اگه هزینش مهم نباشه)

کاربر رضاندا که ایشون رو هم نمیدونم پسره یا دختر در مورد قیمتش پرسید که استاد بنده حمید جون جواب داد(هر چند من اطلاعی در مورد لوازم صوتی ندارم از لحاظ قیمت )

خوب حمید جون حرف محمد رو زدی !!! نمیدونم چی شد در مورد سوخت توپ خواستم حرف بزنم و اول گفتم اون بره از مصطفی بپرسه !!جا زده . یا اینکه شاید رفته دنبال مصطفی !!! الله اعلم !!حالا همین که جواب بدم پیداش میشه میگه اینو مصطفی یا مرتضی یا... قبلا گفتن!!

باز هم رضا ندا در مورد 405 نقره ای خواست عکس اسپرت ببینه.خوب راستش من عکس GLX که قبلن داشتم رو دارم اما خوب اون اسپرت نیست و ارزش نداره که بزارم رو سایت . البته عکس موقعی که آتش گرفت رو هم دارم !!!اگه خواستین!!

یه صحبت هایی از آمپ و ... شد . خوب من از نظر باقی دوستان فیض میبرم.اطلاعی ندارم

اکتور عزیز در مورد کاتالیزور پرسید . خوب مسلمه که اگه برداری شتاب ماشینت بیشتر میشه.در مورد اسیب به موتور هم حمید گفت+اینکه این هم از عمر مفید کم میکنه.

خوب . این از این

حالا با اجازه دوستا یه چیزی بریم بالا تا در مورد سوخت که بهتون فول دادم بگم

حمید جون اگه ما بخوایم برامون کاری کنی ماکسیما یا پژو یک و دوش بیشتر بره چقدر اب میخوره!؟؟! خیلی مخلصیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •