درود
براي k810 هم مي خواستم ( اگر لطف بفرماييد )
تا حالا فريمورش نكردم يه 2 سالي ميشه
درود
براي k810 هم مي خواستم ( اگر لطف بفرماييد )
تا حالا فريمورش نكردم يه 2 سالي ميشه
سلام
دوست عزیز شما اینکارو انجام بدید :
گوشیتون هم وصل باشه هر چی قسمت چپ برنامه ستول اومد عکس بگیر بزار اینجا تا ما بدونیم گوشیتون چه فریمور و سیدی هستش تا براتون فایلشو بزاریــــمبرنامه سیتول رو باز کنید ، گزینه identify رو بزنید
اینجوری نمیدونیم چه فریموری و سیدی هستش => اشتباه هم بشه گوشیتون روشن نمیشه
موفق باشید!![]()
سلام گوشی من p1i هستش میخوام آپدیت کنم آخرین ورژن چیه؟؟
دوست عزی تو کلوپش بپرسی زودتر به جواب میرســی ...
نظر سنجي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!![]()
یه سوال اولا g900 سید چنده؟
دوما ورژن فریمورش رو چطوری بفهمم چنده؟
سوما چنج شدن یا نشدن یعنی چی؟
چهارم هم لطف کنید یه جا برای رفع نیاز من مبتدی معرفی کنید.
خامسا طریقه تست گوشی رو هم بگید(منظورم ترتیب کلیداس چپ راست *......)
آخه میدونید من تازه sony خریدم و قبلا 5610 و v3x داشتم ولی فلش sony رو بلد نیستم.
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!![]()
دوستان
برای c905 چی هست ؟
keylock داره ؟
سلام
ساتیو با این مشخصات[IMG]up.--------.com/37261/1266055732.jpg[/IMG]
آپدیتش r8bf003 است ولی فارسی نداره از دوستان خواهش میکنم لینک فایل فارسی کردن یا آموزش فارسی سازی دستی رو اعلام کنند
ممنون
k810_r8bf003_cid53_red
+کاستوم فارسی
Last edited by ehsanmorfi; 10-03-2010 at 14:59.
یک انجمن
یک تاپیک
یک در خواست
ولی کو گوش شنوا؟!!؟!؟؟؟؟!!!!1![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)