سلام به همگی من تازه این بازی رو شروع کردم شروع این بازی چطوری است من 4 تا مسابقه کوچولو دادم دیگه بازی جلو نمیره .
سلام به همگی من تازه این بازی رو شروع کردم شروع این بازی چطوری است من 4 تا مسابقه کوچولو دادم دیگه بازی جلو نمیره .
nfs prostreet for:ps3-ps2-wii-xbox360-psp-pc
متاسفانه Game Play این بازی یکمی سخت شده تا همه فوت وفن هارو یاد نگیری بازی جلو نمیره باید تو قسمت Practice اینقدر تمرین کنی تا یاد بگیریسلام به همگی من تازه این بازی رو شروع کردم شروع این بازی چطوری است من 4 تا مسابقه کوچولو دادم دیگه بازی جلو نمیره .
سلام.
من میخوام Need for Speed ProStreetبازی کنم.اما تنظیماتش رو نمیدونم.اخه با ps1بازی کردم قبلا و به راحتی تو خیابانها مرفتم و تورنمنت بازی میکردم اما با Need for Speed ProStreet نمیدونم تورنمنت چه جوری برم.
میشه لطفا قسمتهای منو این بازی رو برام شرح بدین؟؟؟؟؟
اصلا قسمت ماشین سواری و پلیس داره؟؟؟تورنمنت چی؟؟؟اگه نداره لطفا یه سری دیگه معرفی کنید که مثل ps1 باشه.
در مورد Tournoment :
در این مورد باید بگم هر روز یه تورنمنت داره !
البته نه به روز خودمون !
مثلا شما وقتی وارد یه تورنمنت میشی باید تا یه امتیاز مشخصی امتیاز بگیری . این امتیاز ها رو با مسابقه دادن میتونی به دست بیاری .
وقتی به اون امتیاز رسیدی میتونی تورنمنت رو تموم کنی ولی اگه یکمی بیشتر بگیری میتونی تورنمنت رو Dominate کنی . با این کار فقط پول بیشتری میگیری .
یه سئوال !
مگه PS1 بازی NFS Pro Street داره ؟!!
در مورد Tournoment :
در این مورد باید بگم هر روز یه تورنمنت داره !
البته نه به روز خودمون !
مثلا شما وقتی وارد یه تورنمنت میشی باید تا یه امتیاز مشخصی امتیاز بگیری . این امتیاز ها رو با مسابقه دادن میتونی به دست بیاری .
وقتی به اون امتیاز رسیدی میتونی تورنمنت رو تموم کنی ولی اگه یکمی بیشتر بگیری میتونی تورنمنت رو Dominate کنی . با این کار فقط پول بیشتری میگیری .
یه سئوال !
مگه PS1 بازی NFS Pro Street داره ؟!!
اولا ورود دوباره تو به فروم تبریک میگم
دوما فکر کنم منظورش پلی استیشن دو بوده
مرسی از جوابت.
از کدوم قسمت باید وارد تورنمنت بشم؟؟؟؟؟
ps1 یه NFS داره منظورم این بود![]()
PS1 ؟!!!!مرسی از جوابت.
از کدوم قسمت باید وارد تورنمنت بشم؟؟؟؟؟
ps1 یه NFS داره منظورم این بود
شما داری NFS نسخه ی PS1 رو با PC مقایسه میکنی ؟!
من این همه رو واسه PC توضیح دادم ...
سلام دوستان تئ یه سایت دیدم برانمه ای برای ذخیره کردن های pro street
گذاشته بود اینم آدرسش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من Need for Speed™ ProStreet رو بازی کردم اما چون با گرافیک بازی مشکل داشتم زیاد بهم حال ندادهمش باید گرافیک رو رو حد متوسط میگذاشتم تا بتونم بازی کنم
سیستمم اینه
2 گیگ رم DDR2
AMD Athlon(tm)64 X2 Core Processor 4000+ 2.11 GHz
کارت گرافیک gs 256 Gforce
سیستم عاملم ویستاست
نظرتون چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)