تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 147 از 870 اولاول ... 4797137143144145146147148149150151157197247647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,461 به 1,470 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

به خاطر اینکه اصابم خورد بود اونها رو نوشتم
    ......... ویرایش شد .... حذف شد
    Last edited by hamidrezaaa; 04-09-2007 at 22:24.

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

بچه ها فکر کنم تاپیک رو با جای دیگه اشتباه گرفتین
    خواهشا بس کنین وگرنه ممکنه به ضرر تاپیک تموم بشه

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با اجازه ی حاج امیر میخوام شفاف سازی کنم!!برید اونور شفاف نشید!!!!شوخی کردم!!!gilopa جان ما فرض رو براین میگیریم که دوربین کا750 و دبل 810 از لحاظ عکاسی بهتر از 5700 باشه!اصلا میدونید چیه ما در حال حاضر بدلیل وجود بعضی مسائل حرف شما رو از روی مصلحت هم که شده قبول میکنیم!ولی اصل مطلب از اینجا شروع میشه که:شما در جایی از سخنانتون گفتید که دبل 810 با امکاناتی نزدیک به 5700 قیمت بسیار پایینتری داره!!!میخواستم بدونم که به نظر شما این درسته که نوکیا بخواد 5700 خودشو با وجود دارا بودن قویترین سی پی یوی حال حاضر و همچنین با وجود داشتن جدیدترین ال سی دی (16 میلیون رنگ)و اسپیکرهایی بسیار بهتر از دبل 810 و دارا بودن امکانات اینترنتی بسیار کاملتر و مهمتر ازهمه دارا بودن چیپ موزیک قوی و دارا بودن فیلمبرداری mp4 و عکاسی در حد متوسط و دارا بودن بسیاری از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری روز دنیا با قیمتی برابر با دبل 810 در بازار دنیا به فروش برسونه؟؟؟!!اگه شما توجیه منطقی و جواب منطقی برای این سوال من پیدا کردید که من تعظیم خواهم کرد ولی اگه توضیح منطقی در مورد این سوال پیدا نکردید بهتره دیگه اصلا دست به گوشی ها نزنید!!در ضمن 5700 به دلیل دارا بودن سی پی یوی قوی و سیمبین و ال سی دی یکسان با ان95 به نظر من باید با ان95 مقایسه بشه!!من متاسفم برای دارندگان 5700 که از این گوشی در مقابل استعمار جهانی دفاع نمیکنند!!!دارندگان 5700 با شما هستم:ایا شما راضی هستید که گوشی زیبا و پر قدرتتون رو با دبل 810 و کا750 مقایسه کنند؟؟؟در حالی که 5700 از همه لحاظ به غیر از دوربین ان73 و کا800 را در جیب ساعتی خودش قرار میده و همچنین از بعضی جهات با ان95 یکسانه!!در مورد سوال برخی دوستان در مورد کند بودن pause و play 5700 باید بگم که معلومه که این دوستان با ان70 و ان73 کار نکردند!!!در مورد تاخیر دراجرای بازیها و نرم افزارهای جاوا باید بگم که تمامی گوشیهای دارای سیستم عامل بازیها و نرم افزارهای جاوا رو دیر اجرا میکنند در حالی که در 5700 این تاخیر به 6 ثانیه کاهش یافته!!!در مورد اسکرول باید بگم کهاسکرول کوچک (مانند اسکرول گوشیهای سونی اریکسون)به خاطر گوچکتر بودن و تیز بودن نوک ان شصت دست اذیت میشه در حالی که در 5700 به دلیل بزرگ بودن اسکرول من مشکل دست درد گرفتن ندارم!!!در ضمن asphalt urban gt2 براحتی در گوشی من اجرا میشه!!quake رو امتحان نکردم!!!

رفیق شما استادی..بیخیالش من هر چی بگم حرف خودت رو میزنی .....
    من مخلصتم دربست ولی مطمئنم حتی 1 بار هم نشده بدون تعصب از یه گوشی از سونی استفاده کنی وگرنه انقدر رو 5700 مانور نمیری ..جوری صحبت میکنی که جای هر چی بحث از بین میبری نمیدونم تا کی میخواید به این مسخره بازیها ادامه بدیم در حالی که اینا فقط یه گوشیند که ساخت ننه باب خودمونم نیست ...انقدر مشکل داریم که بخدا حوصله بحث کردن در این مسائل رو ندارم...از اون موقع که انجمنا تازه تو پیسی باز شده بودند انقدر از این بحثا کردم که دیگه باور کن خستم میخوام به خودم استراحت بدم... قبول کن من هر چی بگم باز هحرف خودت رو میزنی ..تازه اینترنت منم مشکل داره با بنزین سهمیه بندی کار میکنه کارت سوختمم تموم شده اصلا مجال بحث رو بهم نمیده.... مخلص همه دوستاران 5700 هم هستیم.

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

دوست عزیز من چطور می تونم جواب شما رو بدم وقتی که شما فقط خودتون رو مد نظر دارید و اصلا چهارتا خبر خارجی رو نمی خونید !!

دوست من میزان فروش یک برند را شهر شما یا کشور ما تعیین نمیکنه شما به میزان فروش برندها در جهان نگاه کن بعد این حرف رو بزن
    دوست عزیز منم همون رو گفتم !

بد نیست برید 10 عنوان برتر بهار امسال رو ببینید که از 10 عنوان برتر موبایل چند عنوان برای سونی اریکسون بودش....

ماه قبل که 6300 و N95 در دو سدر جدول بودن..

نه فقط تو میدونی برای شما متاسفم شما فکر میکنی فقط خودتت میدونی نه دوست من چند تا یوز ازت تعریف میکنند مغرور نشو فکر نکن خودتت فقط میدونی
    تعریف ؟؟!! کدوم تعریف؟؟شما کدوم تعریفی رو دیدید؟؟

فروم یعنی Commenication between users....فروم برای تبادل اطلاعات هست نه به رخ کشیدن اطلاعات !

واقعا معلومه که چقدر نقایص سونی اریکسون رو میگید
    مگه در این تاپیک در مورد سونی اریکسون داریم بحث می کنیم که نقایصش رو بگم؟

-------

من قصدم جسارت نبود...اگر اینطوری فکر کردید ازتون معذرت می خوام

موفق و شاد باشید

پروفشنال sirwanonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

پيش فرض

دوست عزیز من چطور می تونم جواب شما رو بدم وقتی که شما فقط خودتون رو مد نظر دارید و اصلا چهارتا خبر خارجی رو نمی خونید !!

دوست عزیز منم همون رو گفتم !

بد نیست برید 10 عنوان برتر بهار امسال رو ببینید که از 10 عنوان برتر موبایل چند عنوان برای سونی اریکسون بودش....

ماه قبل که 6300 و N95 در دو سدر جدول بودن..

تعریف ؟؟!! کدوم تعریف؟؟شما کدوم تعریفی رو دیدید؟؟

فروم یعنی Commenication between users....فروم برای تبادل اطلاعات هست نه به رخ کشیدن اطلاعات !

مگه در این تاپیک در مورد سونی اریکسون داریم بحث می کنیم که نقایصش رو بگم؟

-------

من قصدم جسارت نبود...اگر اینطوری فکر کردید ازتون معذرت می خوام

موفق و شاد باشید
    -------------------------------------
    من با امیر موافقم:

پروفشنال sirwanonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

پيش فرض

از دوستان عزیز که تو این فروم هستند خاهش می شود که در مورد گوشی های دیگر بحث نکینید روزی 10 یا 15 صفحه به این فروم اضافه می شه لطفآ از بحث های که به این گوشی ربط نداره گفتگو نکنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بچه ها بياين به جاي اين حرف ها به فيرم وير جديد اين گوشي و رفع نقص هاي اون فكر كنيم... بهتر نيست؟؟؟ از الان خودمون رو براي اون روز آماده مي كنيم....
    در ضمن حميد رضا جان اينجا تاپيك حمايت 5700 هست و هيشكي حق توهين به 5700 عزيز من رو نداره...
    اينكه بچه ها عيب ها رو ميگن دليل بر فهم و درك بالاي بچه هاست كه دارن حرفه اي برخورد ميكنن.... وگرنه اونقدر مزيت داره اين گوشي كه خيلي از گوشي ها حتي به گرد پاش هم نمي رسن ... به نظر من شما هم 5700 بگير... نگيري از دستت مي ره... در ضمن بدون تعصب

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

بدلیل وجود برخی مسایل سیاسی و اجتماعی موجود در این کلوپ این پست ویرایش شد!!!
    Last edited by rainysky50; 04-09-2007 at 22:35. دليل: بدلیل وجود برخی مسایل سیاسی و اجتماعی موجود در این کلوپ این پست ویرایش شد!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بچه ها فکر کنم تاپیک رو با جای دیگه اشتباه گرفتین
    خواهشا بس کنین وگرنه ممکنه به ضرر تاپیک تموم بشه
    ممكنه بزنه؟؟؟!!!!
    فكر ميكني ممل خان تا حالا نزده...

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

بچه ها جمیعا خسته نباشین
    واقعا بحث های جالبی میشه و از هم چی میگین غیر از مسائل مربوطه
    دوستان عزیز حمید رضا و امیر میشه بس کنید..
    با شما هستم امین ..تا 5700 هست زندگی باید کرد...ول کن حرف این و اونو...میدونو خالی نکن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •