آهان پس فرقی نداره وظیفه بوده با همینجوری رفته
خیلی ممنون فکر کنم یه 13 ماهی کسری گرفتم پس
آهان پس فرقی نداره وظیفه بوده با همینجوری رفته
خیلی ممنون فکر کنم یه 13 ماهی کسری گرفتم پس
بله با 21 ماه 378 روز از خدمت شما باید کسر بشه..
---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------
6 ماه دوست عزیز
سلام
کسی که متولد مرداد یا شهریور 1370 باشه پارسال کنکور قبول نشده باشه و امسال یعنی توی کنکور 89 میخواد شرکت کنه
از نظر سربازی مشکلی داره؟ یکی بهم گفت که باید بری دفترچه اعزام رو پر کنی اگه پر نکنی دانشگاه قبولم شی نمیتونی
بری....
ممنون میشم جواب بدین
این مطلب توضیحی راجع به مراحل گرفتن معافیت کفالت برای «پدر بالای 59 سال» است. اما خوندنش برای تمام کسانی که سر و کارشون با سازمان نظام وظیفه می افته خصوصا معافی ها خالی از فایده نخواهد بود چون یه سری از مراحل مثلا تکمیل برگه های دفترچه مشترکه. این مطلب در زمستان و بهار 88 و 89 نوشته شده و قوانین و مراحل برای اون زمانه. مدت زمان لازم برای برای انجام دادن تمام مراحل تابع خیلی چیز هاست چون باید به خیلی جاها سر بزنین اما حدودا میشه 2 ماه !
راجع به معافیت پدر بالای 59 سال هم بگم که این معافیت به «یگانه فرزند ذکور بالای 18 سال پدر بالای 59 سال» تعلق میگیره که فارسیش میشه جمع این دو تا شرط: اولا شما باید تنها پسر بالای 18 سال پدرتون باشین ( اگه 80 تا برادر دیگه هم دارین تا وقتی اونا به 18 سال نرسیدن و فقط خودتون بالای 18 سالید میتونین معاف شین )، ثانیا سن پدرتون 59 سال تمام باشه ، مثلا اگه ایشون متولد 10 مهر 1329 هستند ،قاعدتا در 10 مهر 1330 پدر بزرگتون به همه میگفته بچم یه سالش تموم شده ! با این استقرای ساده میتونیم به این نتیجه برسیم که در 10 مهر 1388 ایشون 59 سالشون تموم میشه ، یعنی سال تولد + 59 .
شروع:
کلا برای اعزام به خدمت ، گرفتن هر نوع معافیت ، یا حتی اطلاع از اینکه شما جزء معافین هستین یا نه اول باید دفترچه ی «راهنمای خدمت وظیفه عمومی» رو بگیرین. برای اینکار میرین به نزدیک ترین دفتر پلیس 10+ و میگین دفترچه ی نظام وظیفه رو بهتون بدن (قیمت 600 تومان) . توی این دفترچه شرایط انواع معافیت و مدارک لازم رو نوشته و یه سری برگه داره که باید پر بشه. ممکنه اول با دیدن تعداد زیاد مدارکی که ازتون می خوان شوک زده بشین ، اما بهتره بدونین که تازه یه سری از کار ها اون تو نوشته نشده و طی مراجعاتتون به نظام وظیفه به کاراتون اضافه میشه (اینو گفتم که بیشتر شوک زده شین!)
اگه هنوز براتون سوالی هست میتونین به مرکز پرسش و پاسخ نظام وظیفه مراجه کنین ، به این صورت که میرین نظام وظیفه و وارد که میشین از یه دستگاه نوبت دهی مثل اونایی که توی بانک هست نوبت میگیرن و وقتی نوبتتون شد میرین به اتاق مشاوره ، یه جاییه که مثل بانک پر از باجه هست و شما میرین دم باجه و هر سوالی داشتین میپرسین. همچنین میتونین با شماره هایی که پشت دفترچه ای که از پلیس 10+ خریدین نوشته تماس بگیرین ، مثلا برای تهران شماره ها ایناست : 73941735 و 73941739 ، من امتحان کردم ، جواب میدن اما اشغالی زیاد داره. در کل اگه یه درصد هم احتمال میدین معافیت میگیرن حتما پیگیری کنین چون حیفه و خیلی موارد معافیت هست که ممکنه جزء اونا باشین ولی خبر نداشته باشین.
حالا برین یه 6 تا عکس 2در3 زمینه سفید ساده بگیرین که توی مراحل نیازتون میشه ، مکفول (در اینجا پدر) نیز دوتا عکس باید داشته باشه. یادتون باشه عکستون ساده (بدون موهای سیخ سیخی و ... ) باشه.
خب حالا بریم سر موضوع خودمون یعنی معافیت کفالت . مدارک لازم برای مرحله اول توی صفحه 8 اون دفترچه نوشته شده ،فقط اونایی که به توضیح احتیاج داره رو توضیح میدم:
-تصویر آخرین مدرک تحصیلی که توسط مرجع صادر کننده یا ثبت اسناد برابر با اصل شده باشد:
به عنوان مثال شما اگه دانشجوی کارشناسی باشین ، این مدرک میشه مدرک پیش دانشگاهیتون ، برای گرفتنش با همراه داشتن کارت دانشجویی اعتبار دار (پشتش نوشته باشه که شما در این ترم نیز دانشجو هستین و اخراج نشدین) میرین مدرستون و یه امضا میدین و مدرک رو تحویل میگیرن ، اگه مدرستون گیر باشه ممکنه گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاهتون بخواد.
کپی برابر اصل کردن: برای اینکار باید مدرک پیش دانشگاهیتون به همراه یه کپی ازش ببرین یه دفتر ثبت اسناد (که تعدادش تو سطح شهر حتی از سوپر مارکت هم بیشتره) و اونجا با نشون دادن کارت ملی و گرفتن مبلغی (مثلا 5000 تومان) از شما اون کپی رو برابر اصل میکنین.ببینید این کار وظیفه ی دفتر ثبت اسناده و چون در سال های گذشته این کار رو یه مدت دادگستری و یه مدت آموزش پرورش انجام میداده ، ممکنه یه دفتر ثبت اسناد این وسط کار بلد نباشه و شما رو پاس بده به دادگستری و اونم به آموزش پرورش ، اتفاقی که برای من افتاد.
برگ تکمیل شده واکسیناسیون (برگه شماره 4): یه سری درمانگاه خاص اینکار رو انجام میدن ، مثلا تو تهران سه جا بیشتر این کار رو انجام نمیدن ، متاسفانه الان آدرسش هاشون رو ندارم ، اما من خودم آدرسشون رو از یه درمانگاه گرفتم. شما فقط کافیه برگه شماره 4 رو با خودتون به اون درمانگاه ببرین هیچ مدرک دیگه ای هم نمی خواد ، اونجا به صورت رایگان به شما دو تا واکسن یکی تو بازوی چپ یکی راست میزنن ، بعضا دیده شده بعد از زدن این واکسن ها ممکنه تب کنین و مریض شین.
برگ تکمیل شده معاینه اولیه مشمولان (برگه شماره 5) : این کار رو هر دکتری میتونه انجام بده ، با همراه داشتن برگتون برین پیش دکتر محلتون براتون برگه رو پر میکنه و مهر میزنه ، فقط قبلش باید عکستون رو روی برگه بچسبونین تا دکتر روش مهر بزنه.
نکته ی دیگه که نمیدونم چرا توی دفترچه ننوشته اما لازمه اینه که باید گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاهتون (البته اگر دانشجو هستین) بگیرین . برای این کار به دانشگاهتون بگین گواهی رو برای معافیت کفالت میخوام چون فرق میکنه با گواهی اشتغال به تحصیل معمولی. فقط در نظر داشته باشین که همونطوری که از اسمش معلومه گواهی اشتغال به تحصیل نشون میده شما هنوز دانشجو هستین و اخراج نشدین ، پس مثلا اگر دانشجوی ورودی 87 باشین و الان هم ترم سه تون باشه در گواهیتون می نویسه مثلا فلانی ورودی مهر ماه 87 در نیمسال اول ترم تحصیلی 88_89 اشتغال به تحصیل دارد ، نتیجتا اگه کارتون تا بهمن ماه طول بکشه گواهی اشتغال به تحصیلتون فاقد اعتباره چون ترم سه تموم میشه و باید یه گواهی اشتغال به تحصیل جدید بگیرین که توش نوشته باشه نیمسال دوم سال 88-89 هم همچنان دانشجو هستید ، پس این نکته رو در نظر داشته باشین.
اگر توی متن گواهی اشتغال به تحصیتلتون سال ورودیتون رو ذکر نکرده بود و فقط نوشته بود در این ترم اشتغال به تحصیل دارین ، توی نظام وظیفه به مشکل میخورین و بهتره یه برگه دیگه از دانشگاه مثل برگه انتخاب واحد تایید شده بگیرین که نشون بده ورودی چه سالی هستین.
خب حالا با به همراه داشتن تمامی مدارک مرحله ی اول + گواهی اشتغال به تحصیل + 5 هزار تومان پول به یک مرکز پلیس 10+ مراجعه کنین تا مدارکتون رو ثبت کنه و دو تا برگه پرینت بگیره و بهتون بده . تبریک میگم مرحله اول تموم شد.
مرحله دوم :
حالا با در دست داشتن اون دوتا برگه پرینت پلیس 10+ ، شناسنامه پدر ، مادر و خودتون و گواهی اشتغال به تحصیل باید تشریف ببرین به نظام وظیفه .
رفتن به نظام وظیفه : نظام وظیفه ساعت 8 صبح باز میکنه (شایدم 7 و نیم)، ساعت یک ربع به یک ظهر در ورودی رو میبنده تا کار تمام کسایی که اون تو هستند راه بیافته و بفرستتشون بیرون. صبح زود که برین (مثلا 7:30) معمولا جلوی درش صف بستن تا وارد شن ، بعد از باز شدن در خیلی طول نمیکشه تا برین تو . طرفای ظهر هم مثلا 11:30 به بعد برای رفتن خوبه . اینو گفتم چون نمیدونم چرا مردم عادت دارن صبح زود پاشن برن. اصلا همون دیر برین بهتره
ورود به سازمان نظام وظیفه: مکان نظام وظیفه در تهران توی میدان سپاهه . قبل از رفتن ممکنه اطرافیان به شما توصیه هایی بکنن از قبیل اینکه لباس آستین کوتاه بپوش و تریپ بچه + بزن و غیره. این رو بگم که اونجا کسی به تیپ و قیافه شما کاری نداره و وقتی هم برین میبینین که آدم با قیافه ی درب و داغون اینقدر زیاده که شما بینشون ته با شخصیت به حساب میاین !!(جسارت نشه شما در هر حال با شخصیت به حساب میاین) اما ، یک اما اینجا وجود داره و اینه که قیافه ی شما روی ذهن اون کسی که قرار کار شما رو راه بندازه تاثیر میذاره ، مثلا اون جناب سروانی که برای تحقیقات محلی من اومده بود (جلوتر با این بخش آشنا خواهین شد) به پدرم گفته بود که کار این جوونایی که قول خودش موهاشون سیخ سیخیه و لباس اجق وجق میپوشن رو راه نمی اندازه !! به همین سادگی ! پس برای ورود به کلانتری و نظام وظیفه این نکته رو هم در نظر داشته باشین . (فقط محض اطمینان 100 درصد گفتم ، والا همونجوری که گفتم کسی به تیپ و قیافه شما کاری نداره)
وارد نظام وظیفه که میشین اول باید موبایلتون رو (اگه دوربین دار باشه ) تحویل بدین و یه کارت به جاش بگیرین ( که مواظب باشین کارتتون رو نزنن و برن موبایلتون رو تحویل بگیرن) و بازرسی بدنی میشین ، کیفتون رو هم دقیق میگردن.
+ادامه مرحله دوم : ... بله شما تشریف میبرین نظام وظیفه و بعد از بازرسی بدنی وارد یه حیاط بزرگ میشین که روبروتون یه ساختمانه که در ضلع سمت چپش دوتا در داره که رو یکیش نوشته "اجرائیات" ، جایی که باید گواهی اشتغال به تحصیلتون رو ببرین.
ته حیاط (رو بروی همین ساختمون اجرائیات) یه ساختمونه که اصل کار شما اونجاست ، بعد از رفتن به اون ساختمون از اطلاعات هم بپرسین برای کفالت پدر اومدین ، بهتون میگه که باید برین به اتاق 21 (جایی که کارتون زیاد بهش می افته) . شما میرین اتاق 21 ، برگه پلیس 10+ و شناسنامه ها رو نشون میدین ، بهتون میگن باید برین اجرائیات گواهی اشتغال به تحصیلتون رو ثبت کنین.
پس شما میرین به ساختمون اجرائیات ، ورودیش یه دستگاه نوبت دهی داره، شما برای گواهی تحصیلی نوبت میگیرن و صبر می کنین تا نوبتتون بشه . شما به اینکه دم باجه شلوغه و یکی بعد شما اومده اما رفته دم باجه کاری نداشته باشین ، صبر کنین تا نوبتتون رو اعلام کنن که ممکنه زیاد طول بکشه، بعد گواهی اشتغال به تحصیل رو بدین ، و به شما یه برگه تاییدیه میدن ، سپس دوباره میرین اتاق 21 و اینارو نشونشون میدین.
به شما سه تا برگه میدن که باید طبق مثالی که اونجا گذاشته پر کنین. یکی از این برگه ها مشخصات خودتونه یکی مادر و دیگری پدر ، پس اوسکل بازی در نیارید و وقتی نوشته : «نام مکفول ... فرزند ...» . یعنی سه نقطه ی اول اسم پدر و سه نقطه ی دوم اسم پدر بزرگتون رو بنویسین (شما کفیل و پدرتون مکفول است) . اگه برگتون خط خوردگی پیدا کرد ، حتما حتما عوضش کنین. حالا بهشون نشون میدین ، اونام یه نگاه میکنن که درست پر کردین یا نه و می فرستنتون دنبال یکی دو تا امضا و مهر توی اتاقای دیگه. کار شما فعلا تمومه و میتونین برگردین خونه.
حالا این سه تا برگه چی هستند ؟ اون دو تا برگه ای که مشخصات پدر و مادرتون رو داره رو باید به ترتیب ببرین به ثبت احوال محل صدور شناسنامه ی پدر و مادرتون ! بله درسته مثلا اگر پدر شما محل صدور شناسنامه اش اهوازه و شما الان مشهد زندگی میکنین ، باید یه تک پا تشریف ببرین ثبت احوال اهواز و برگردین ! برای مادرتون هم همینطور (به همراه خودتون شناسنامه پدر (یا مادر) و کپی اش رو ببرین ، کلا هرچی دم دست دارین ببرین !) هدف این کار اینه که تایید کنه شما فرزند فلانی هستی ، بهمانی مادرتونه و فلانی با بهمانی ازدواج کرده و حاصلش هم شمایین . (یعنی متاسفانه اینقدر مسخره بازیه که برای تایید یه همچین موضوعی باید تا اون شهر پاشین برین و نمیتونن خودشون از طریق یه سیستم مرکزی با ثبت احوال کنترل کنن !)
اونجا (ثبت احوال) بهتون یا یه برگه تاییدیه میدن، یا میگن خودمون برگه تاییدیه رو پست میکنیم به نظام وظیفه و بهتون یه قبض پستی میدن. مثلا ثبت احوال تهران از روش دوم استفاده میکنه و توی نظام وظیفه یه اتاق هست که قبض رو میبینه و تاییدیه رو بهتون میده.
خب ، این از این دوتا برگه ، حالا میمونه برگه ی سوم که توش نوشته "کلانتری محترم لطفا جهت ممهور کردن دو قطعه عکس مکفول و ... اقدام فرمایید" و این یعنی تکمیل برگه ی 8 و 9 اون دفترچه ای که دارین.
تکمیل برگه ی 8 – برگه ی 8 و 9 و ممهور کردن عکس تقریبا با هم تکمیل میشن . برای تکمیل برگه شماره 8 باید اون نامه ای که از نظام وظیفه گرفتین و توش نوشته "نسبت به ممهور کردن 2 قطعه عکس و تحقیقات محلی اقدام کنید" رو با خوتون ببرین. شما در برگه ی 8 مشخصاتتون رو مینویسین ، به علاوه ی یه قطعه عکس که می چسبونین روش ، سپس میرین به کلانتری محلتون ، اونجا بخشی داره که مخصوص انجام برگه 8 و 9 هست. میرین پیش اون جناب سروان هم کار ممهور کردن عکس که در پایین توضیح داده شده رو انجام میدین و هم بهتون یه روز وقت میده که برین دنبالش و با ماشین ببرینش محل زندگیتون تا از سه نفر از همسایه ها تحقیقات محلی انجام بده. در نتیجه شما باید با سه تا از همسایه هاتون هماهنگ کنین که اون روز خونه باشن و فوتوکپی کارت ملی و شناسنامه و قبض آب یا برق یا تلفن + کپی سند منزل داشته باشن. سپس روز مقرر میرین دنبال جناب سروان و میارینش محلتون تا ازشون گواهی بگیره که شما فلانی فرزند فلانی و ... هستین. این میشه تحقیقات محلی در نتیجه برگه 8 تکمیل میشه.
تکمیل برگه شماره 9 - همونطوری که توی برگه نوشته ، سه نفر از بستگان شما باید شهادت بدن که شما فلانی فرزند فلانی هستین ، اما انتخاب این که به چه کسانی بدین که براتون این برگه رو امضا کنن خیلی مهمه . ببینید ، اولا کسی که این برگه رو امضا میکنه باید سند خونه و یه قبض آب یا برق یا تلفن به نامشون باشه ، دوم اینکه شما باید برین کلانتری محل هرکدوم از این سه گواه ، پس اگه بتونین از کسانی امضا بگیرین که محله هاشون باهم یا با شما مشترک باشه بهتره ، والا باید به 4 تا کلانتری مختلف سر بزنین (یکی برای خودتون (برگه شماره 8) و سه تا برای سه تا گواه هاتون).
بعد از تکمیل این برگه با به همراه داشتن کپی سند منزل گواه + کپی یه قبض آب یا برق یا ... از گواه میرین به کلانتری محل اون گواه (خوشبختانه لزومی به حضور خود گواه نیست) . مثلا اگه گواه شماره یک دایی شماست ، با داشتن کپی شناسنامه ، کارت ملی ، سند منزل و قبض داییتون ( و مسلما کپی شناسنامه و کارت ملی خودتون ) میرین به کلانتری محل ایشون . اونجا مدارک رو نشون میدین و اونام مهر و امضا و تایید می کنند .
برای هر سه گواه همین کار رو میکنین و بدین ترتیب برگه شماره 9 تکمیل میشه.
ممهور کردن دو قطعه عکس جدید مکفول - دو قطعه عکس پدر ، نامه ی نظام وظیفه ، به همراه خود پدر و یک گواه (طبق معمول به همراه کپی کارت ملی و شناسنامه ی گواه ، پدرتون و خودتون و کپی سند منزل و قبض گواهتون) میرین به کلانتری محل خودتون . اونجا گواهتون پشت عکس هارو امضا میکنه و شهادت میده که عکس متعلق به پدر شماست !
این گواه میتونه با گواه برگه شماره 9 یکی باشه ، مثلا دایی شما هم در برگه شماره 9 گواه داده باشه ، (که برای تاییدش باید خودتون برین کلانتری محل ایشون) و هم برای تصدیق عکس مکفول شهادت بده (که باید خودتون و داییتون و پدرتون برین به کلانتری محل خودتون).
پس اینجوری شد:
================================================== ========
برگه شماره 9 :
اشخاص »» خودتون
محل مراجعه »» کلانتری محل هر یک از گواه های برگه 9
مدارک لازم »» کپی شناسنامه و کارت ملی از خودتون و اون گواه ، کپی سند منزل و یک قبض آب یا برق یا تلفن گواه
ممهور کردن دو قطعه عکس مکفول:
اشخاص »» شما + پدر + گواه
مدارک »» کپی شناسنامه و کارت ملی به مقدار لازم از هر سه تاتون (فوقش اضافی میاد) ، دو قطعه عکس از پدرتون ، کپی سند منزل و قبض از گواهتون ، نامه ی نظام وظیفه
برگه شماره 8 :
اشخاص »» سه تا از همسایه هاتون
محل مراجعه »» همسایه ها جایی مراجعه نمیکنن ، بلکه شما میرین جناب سروان رو میارین دم خونه اونا ، و همسایه ها هم میان پایین و مدارک رو نشون میدن و برگه ها رو امضا میکنن
مدارک لازم »» کپی کارت ملی ، شناسنامه ، سند منزل و یک قبض آب یا برق یا ... از همسایه هاتون
همون موقع که عکس رو ممهور میکنین ، برای تکمیل برگه 8 از جناب سروان وقت میگیرین.
حالا شما برگه 8 ، 9 و دو قطعه عکس تایید شده دارین و تمام مراحل رو انجام دادین.
پرداخت قبوض و تهیه پاکت و قبض ارسال : قبوض طبق همون شماره حساب های دفترچه هستند ، پاکت ارسال و قبضش هم توی هیچ پست خونه ای پیدا نمیشه الکی دنبالش نگردین ، برین توی نظام وظیفه ، تو حیاطش میفروشن !
خب حالا با داشتن تمام مدارک (برگه 8 و 9 ، سه قطعه عکس 2 در 3 خودتون ، 2 قطعه عکس تایید شده از پدرتون ، شناسنامه اعضای خانوادتون ، نامه های دریافتی از ثبت احوال ، قبوض بانکی ) به همراه پدرتون تشریف میبرین نظام وظیفه ، توی حیاط یک پوشه مقوایی و یک پاکت ارسال به همراه قبض 2200 تومانیش تهیه میکنین و میرین اتاق 21 ، پروندتون رو تشکیل میده و شما رو میفرسته به اتاق 30 . ورود به اتاق 30 ممنوعه و شما توی اتاق انتظار میشینین تا یکی بیاد و پروندتون رو ببره به داخل ، سپس نام شما رو صدا میزنن و فقط پدرتون به همراه شناسنامه ها میره داخل (هیچی دیگه نمی خواد) میزان انتظار برای اتاق 30 ، بین 45 دقیقه تا 2 ساعته . اون داخل 3 نفر پروندتون رو به طور دقیق بررسی میکنند و از پدرتون یه سری سوال می پرسند ، سوال ها خیلی بی ربطه مثل اینکه چند سالتونه ، چند تا بچه دارین ، بچتون چند سالشه ، اختلاف سنیتون با همسرتون چقدره ؟ !! کی بازنشست شدین و ... . یعنی یه سری سوال مسخره ، بعد اگه پروندتون مشکلی نداشته باشه پدر رو میفرستند بیرون ، با همدیگه تشریف میبرین اتاق 25 ، اونجا پاکت و سه قطعه عکس 2در 3 رو تحویل میدین و تمام ! کارت میاد دم خونتون !!! مبارکه
(استفاده با ذکر منبع مجاز است)
.:2M:.,{sahand},*IN*,AAKOJ,akharwarbaz,AliSub,Amateِur,amin khan,arash66_2m,aref16,bagher_mo68,DaRyUsH AkRaMi,davy jones,ehsan_update,hassanshaikhi,hermione,hossein-p30-f,iilliya,Iranian boy10,kooshai,Lamanta,Macushla,madson,Majid-6120,Makan_noor,Milad4171,mr.xiii,niihat,ostadonline,pouria_br,REGISTERED-USER,saeid 22,Sha7ab,t.sunami,techno_magical,TIG3R,total_overdose,V.Valizadeh9,vroom
اینم مراحل دریافت معافیت که قولش رو داده بودم ، ببخشید اگه دیر شد . سعی میکنم تو یه وبلاگ هم قرارش بدم تا همه بتونن استفاده کنن.
اگه میشه لطفا جواب بدینسلام
کسی که متولد مرداد یا شهریور 1370 باشه پارسال کنکور قبول نشده باشه و امسال یعنی توی کنکور 89 میخواد شرکت کنه
از نظر سربازی مشکلی داره؟ یکی بهم گفت که باید بری دفترچه اعزام رو پر کنی اگه پر نکنی دانشگاه قبولم شی نمیتونی
بری....
ممنون میشم جواب بدین
دوست عزیز
من الان توی معاونت راهور کلانشهر اهوازم ... دفتردار و وظیفه ! جای ردیفیه جدا ... انگار نه انگار سربازی ... بخور بخواب توی شهر خودت دو خابون اونورتر
ولی یه چیزی ، هر ماه حدود 4 تا 8 نفر از پرسنل وظیفه کم میشن یعنی خدمت تمام میشه از آمار خذف میشن ...
خودم توی سیستم حذفشون می کنند ... بجاش ورودی فقط چند تا داریم که جدیداً همه رو مرزبانی داره میبره !
اگر سربازی در کار نباشه ، یعنی کشک !!!
فردا پلیس توی خیابون نمیبینی ... پس سربازی هر چند کوتاه ولی باید وجود داشته باشه ... باید خدمت کنی داداش
با این کمبود سرباز ، فعلا از معافیت و ... خبری نیست به اون صورت .. .اگر کوتاهه و زیر 6 ماه برید حتما ... خاطره است
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
من خود پدرم 21 ماه توی لشکر 92 زرهی اهواز سرباز بوده و رفته منطقه جنگی ، دقت کن منطقه جنگی یعنی توی عملیات بوده و ثبت شده این موضوع توی پرونده اش که بعدا بتونی بری دنبالش و نامه اش رو بگیری برای معاونت احتیاط نزاجا تهران !
بعد از آموزشی ، نامه از یگان گرفتم بردم تهران ، نامه اش رو دادند به ناجا که من الان 12 ماه و هجده روز یعنی 60 درصدش رو کسر جبهه دارم ... ثبتش کردم توی امور وظیه و پرونده ام همین هفته گذشته ، حالا پایه خدمتی دی 88 ، ترخیص ام شده آخر همین ماه
حتما سریعتر برو و از شرایط استفاده کن ... الان که دفترچه بفرستی خدمتت شده 24 ماه ...! من که رفتم 18 ماهه بود و یک ماه بخاطر لیسانس کم شد : کلاً 17 ماهه برای لیسانس !
کل خدمتی هم که میکنم 4 ماهه ... دی ماه تا آخر فروردین
حتما استفاده کن تا ورش نداشتند ... چون دستور امیر سرتیپه که کسری های تلفیقی رو ور دارند و همچنین کسری کمتر بشه : میشه 40 درصد خدمت جبهه پدر (فاکس های محرمانه اش دست خودمون هم میرسه)
موفق باشید
Last edited by REGISTERED-USER; 09-04-2010 at 21:35.
دایی من خدمت وظیفه اش رو توی مناطق جنگی و در زمان جنگ گذرونده بود
پسر دایی من هم دنبال قضیه رو گرفت و خدمتش به آموزشی اولیه + چند هفته خدمت کاهش پیدا کرد!!!!
اگه از این چیزا دارید حتما پیگیری کنید
سلام دوستان /.
من الن ترم آخرم دیگه داریم مهندس میشیم /...
واسه ما معافی نیست ؟
لاغری منظورمه ها ااااا
من وزنم 55 و قدم هم 173 هستش ...
معاف میشم ؟ یه قانونی واسه من جور کنید دیگه /.
راستی برادرم هم این شهریور ماه میره سربازی اونم مهندس شده عمران :ی
و پدر هم به 60 نزدیکه دیگه ...
راهی نیست ؟![]()
ُسلام دوستان
استفاده بردیم از مطالب دوستان یه سوال من بهمن 89 فارغ التحصیل میشم قانون 18
ماه خدمت فکر کنم تا پایان سال 89 هست آیا من اگه بتونم تو اسفند 89 خدمت برم 24 ماهی
بهم میخواره یا طبق قانون خودشون 18 ماهی ؟
و سوال دوم کسی میدونه امریه چه مراکزی با شرایطی میگیرن ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)