تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1469 از 4105 اولاول ... 46996913691419145914651466146714681469147014711472147314791519156919692469 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,681 به 14,690 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دمت گرممم رفیق..
    اگه برم ناجا..با درجه ستوان دومی احتمال داره تو چه بخشی بیوفتم؟؟؟؟راهنمایی رانندگی؟؟؟انتظامی؟؟؟؟یگان ویژه؟؟؟
    از نظر حقوق مطمئنید؟؟؟؟؟اخه مسئول اسلحه خانه ما داسشت برامون صحبت میکرد..استوار دوم هستش...بین صحبتاش میگفت روزی 30 تومن میگیره ....
    همیشهع هم ساعت 4 بعداظهر میره خونه!!!!!
    بازم گیجم بخدااا
    گفتم که ناجا درسته حقوقش بهتره ولی کارش 4 برابر ارتش سخت تره. بازم ساعت 4 خوبه بعضی از روزها که اصلاً نمیتونی بری خونه . هر جاییم ممکنه بیفتی کلانتری راهور مرز که همه جاش سخته ولی اگر مسلط به کامپیوتر باشی در ستاد فرماندهی ها ازت استفاده میشه. احتمال شهید شدن در ناجا هم ده ها برابر ارتش و سپاهه. ولی خوب حقوقش از ارتش خیلی خیلی بهتره و تشویقی و حق مأموریت هم زیاد داره.

2. این کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

افسر آموزشا هم تا 4 واميسن
    با سلام
    منظورم یگان حفاظت هست
    نه پادگان آموزشی.
    توی سپاه وضعیت افسر آموزش و دیپلم آموزش از سرباز آموزشی هم بد تر هست. ( آموزشی سپاه واقعا جنگ روانی به حساب میاد! از لحاظ روحی داغون میکنن آدم رو.)

4. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنونم بابت راهنمایی

آقا من اگه اینجا بسیجی فعالم رو بگیرم و از مشهد دفترچه رو بفرستم میشه امیدوارم بود که بشه بدون آشنا سپاه مشهد افتاد ..آخه بعد از ظهرام رو شدیدا لازم دارم میخوام برم اونجا با توجه به رشتم که حسابداری هست و بدون تجربه هستم باید برم یه شرکتی گیر بیارم دو سال فقط مجانی براش کار کنم تا بهم یه چیزی یاد بدن و منم چیزی یاد بگیرم تا بتونم وارد بازار کار بشم ..

میشه امیدواری داشت که بتونم مسیر زندگی رو تغییر بدم .. خیلی سختم میشه اینجوری ولی برای پیشرفت باید به جون خرید
    داداش اول بگم که شما فکر کنم لیسانس هستید
    احتمال اینکه با لیسانس بیوفتی سپاه زیر ده درصد هست !! بعدش شما بیوفتی سپاه مشهد بدون پارتی باید خیلی شانست زیاد باشه
    حالا ارتش هم شما بیوفتی 90 درصد جاها عصر مرخصی بهتون میدن و میتونید کارتون رو انجام بدید فقط باید دعا کنید ناجا نیوفتی

6. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

داداش اول بگم که شما فکر کنم لیسانس هستید
    احتمال اینکه با لیسانس بیوفتی سپاه زیر ده درصد هست !! بعدش شما بیوفتی سپاه مشهد بدون پارتی باید خیلی شانست زیاد باشه
    حالا ارتش هم شما بیوفتی 90 درصد جاها عصر مرخصی بهتون میدن و میتونید کارتون رو انجام بدید فقط باید دعا کنید ناجا نیوفتی
    من فوق دیپلمم ..پس با این حساب همون 10 درصد هم برای ما کشک میشه ...خدایا به دادم برس ..
    اگر ارتش بیفتم بعد از ظهرا میزارن بریم خونه ..ساعت چند ؟؟

اگر ناجا بیفتم دیگه باید غزل خداحافظی رو بخونم ..؟؟؟!!1

اینجا کسی از مشهد نیست اطلاعات بهم بده ..؟؟؟عایااااا

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من فوق دیپلمم ..پس با این حساب همون 10 درصد هم برای ما کشک میشه ...خدایا به دادم برس ..

نه شما با فوق دیپلم احتمالت به 12/5 در صد افزایش پیدا میکنه کلا هرچی مدرکت کمتر باشه احتمالش بیشتره
    در مورد ارتش هم همین چند صفحه قبل بحثش بودمعمولا بین ساعت 2 تا 4 مرخصتون میکنند
    در مورد ناجا هم چی بگم داداش

9. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    منظورم یگان حفاظت هست
    نه پادگان آموزشی.
    توی سپاه وضعیت افسر آموزش و دیپلم آموزش از سرباز آموزشی هم بد تر هست. ( آموزشی سپاه واقعا جنگ روانی به حساب میاد! از لحاظ روحی داغون میکنن آدم رو.)
    یعنی من باید اون دهن مبارکت رو طلا بگیرم به خدا
    اینجا (پادگان ولیعصر اردکان) جنگ روانی بچه ها رو بیشتر داغون میکنه تا فعالیت های سخت و طاقت فرسا

11. 2 کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام.
    دوست گرامی در صورتی که بسیجی فعال باشی (بیشتر از یک سال)
    اگر که پادگان مورد نظر پذیرش داشته باشه میتونی بیای و پذیرش کنی تو سپاه. ..
    اتفاقا سپاه هم سرباز لیسانس لازم داره هم دیپلم ... اما بسیجی بودن یکی از شرایطش هست در صورتی که بسیجی نیستی باید پارتی داشته باشی.
    درباره بعد از ظهر ها هم خدمتتون عرض کنم از نظر قانونی خروج کلیه سربازان اداری چه سپاه و چه ارتش 14 بعد از ظهر هست. اما... باز هم بستگی داره به مسئول مستقیم و بخشی که میفتی برای خدمت .
    اما شما نمیتونی همیشه روی ساعت 14 حساب باز کنی شاید توی کل خدمتت یه بار هم بیشتر از 14 اسیر پادگان نشدی شاید هم بخشی بیفتی که برخی اوقات شما رو بیشتر از 14 نگه دارن.
    درباره ناجا هم بخش تا بخش داره ... اکثرا مذخرف هستن اما اگر هم جای خوبش بیفتی هتل تر از خودش هم وجود نداره فقط بستگی به کجا افتادن داره...

13. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

با سلام.
    دوست گرامی در صورتی که بسیجی فعال باشی (بیشتر از یک سال)
    اگر که پادگان مورد نظر پذیرش داشته باشه میتونی بیای و پذیرش کنی تو سپاه. ..
    اتفاقا سپاه هم سرباز لیسانس لازم داره هم دیپلم ... اما بسیجی بودن یکی از شرایطش هست در صورتی که بسیجی نیستی باید پارتی داشته باشی.
    درباره بعد از ظهر ها هم خدمتتون عرض کنم از نظر قانونی خروج کلیه سربازان اداری چه سپاه و چه ارتش 14 بعد از ظهر هست. اما... باز هم بستگی داره به مسئول مستقیم و بخشی که میفتی برای خدمت .
    اما شما نمیتونی همیشه روی ساعت 14 حساب باز کنی شاید توی کل خدمتت یه بار هم بیشتر از 14 اسیر پادگان نشدی شاید هم بخشی بیفتی که برخی اوقات شما رو بیشتر از 14 نگه دارن.
    درباره ناجا هم بخش تا بخش داره ... اکثرا مذخرف هستن اما اگر هم جای خوبش بیفتی هتل تر از خودش هم وجود نداره فقط بستگی به کجا افتادن داره...
    متاسفانه بسیجی من کمتر از یک سال هست یعنی تازه مدارکم رو بردم دادم پایگاه یکی از بنده خدا بچه ها هست آشنا هست با هام میگه بیا چلسات رو شرکت کن برات یه کاری میکنم ... ولی یک سال ندارم بسیجی فعال

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

متاسفانه بسیجی من کمتر از یک سال هست یعنی تازه مدارکم رو بردم دادم پایگاه یکی از بنده خدا بچه ها هست آشنا هست با هام میگه بیا چلسات رو شرکت کن برات یه کاری میکنم ... ولی یک سال ندارم بسیجی فعال
    با سلام...
    دوست عزیز کی اعزام میشید؟؟
    فکر پارتی باشید برای سپاه اما روی ارتش هم کار کنید در مواردی 100 درصد بهتر از سپاه هست.

16. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

با سلام...
    دوست عزیز کی اعزام میشید؟؟
    فکر پارتی باشید برای سپاه اما روی ارتش هم کار کنید در مواردی 100 درصد بهتر از سپاه هست.
    هنوز دفترچه رو نیگه داشتم .... میخوام بهترین استفاده رو از این 2 سال داشته باشم ... بهر حال سخت میگذره به همه بزار به ما سخت تر بگذره ..البته خدا رو شکر میکنم که منو سر مرز نندازن که تمام آرزو ها و برنامه هام باد هوا میشه ..

خون من از هیچ کس رنگین تر نیست منم مثه بقیه .... فقط امیدم به خداست

18. 2 کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •