من هم دقیقا دیالمه هستم اما شبانه مشکل دارم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من هم دقیقا دیالمه هستم اما شبانه مشکل دارم
دوستان تو این صفحه یه شکایتی بکنن شاید یک فرجی بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه جالب اگه میزان پهنای بند n باشه و تعداد مشترکین m باشه پهنای باند شما باید بشه n/m . حالا سرعت دانلود من شده 0 پس نتیجه میگیریم که n=0
بعد از یه هفته، امشب خدا رو شکر برگشته به حالت قبلی
اکو 128
آقا یکی به من بگه شبانه با سرعت 250 گیگ در ثانیه به چه درد آدم میخوره وقتی همه سایتها رو زدن خراب کردن؟
کار به جایی رسیده که باید لینک مستقیم رو هم مستقیم کرد تا بشه دانلودش کرد.
خدا لعنت کنه باعث و بانی این کار ها رو.
از 10 طرف زیر فشار هستیم.
آره دیشب دیگه خیلی افتضاح بوده، کلا 168 مگ دانلود کردم، یعنی در حد دیال آپ!
آقا یه چیزی بگم خیال همتون رو راحت کنم، فکر نکنم دیگه دانلود شبانه شاتل مثل قبل بشه، احتمال داره بدترش هم بکنن، مثلا دیسکانکتی هم بندازش تنگش که دیگه نور علی نور بشه! من طی چند باری که تلفنی و یا چت آنلاین باهاشون صحبت کردم بر خلاف قدیما که مثلا میگفتن مشکل بزودی حل مشه الان همشون فقط یه حرف میزنن: ""مشکل بخاطر دانلود رایگان میباشد که کاربران از ساعت 1 تا 7 صبح تمایل به استفاده آن دارند، شما میتوناید برای رفع این مشکل از سرویس های اختصاصی استفاده کنید!""
این یعنی خودتون رو خسته نکنید و سر جیبها رو شل کنید و سرویس ددیکیت بخرید!(که البته به قیمت خون باباشون هست!) شاتل با این کارش داره گور خودش رو میکنه، حالا ببیند!
Last edited by blackhero; 19-01-2010 at 08:03.
دیشب دیگه واقعا افتضاح بود . سرعت از 35 بالاتر نمی رفت . از 1-7 صبح فقط 550 مگ دانلود داشتم .
دوستان پیشنهاد می کنم که حتما به لینکی که دوست عزیزمون mahsafar داده مراجعه نمایید و در صورت اعتراض ، مراتب رو گذارش بدین .
اینم لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by apadana.1001; 19-01-2010 at 11:36.
من اگر 35 بود چه فمی داشتم
دیشب اهنگ گرفتم با سرعت 6
این لینک که دوستمون دادن فکر نکنم جواب بده . باید به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنیم .
شیرازی ها هرکی پایه هست تو پروفایلم بگه تا حالشون رو بگیریم
هم اکنون 79 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 79 مهمان)