خیر فقط کارت ملی متقاضی و اینکه صاحب خط باید امضا کنه فرم رو البته تو بعضی موارد دیده شده این مورد چک نمیشه یعنی اگر فرم رو بیارید بیرون و امضا کنید ممکنه به مشکل نخورید.
خیر فقط کارت ملی متقاضی و اینکه صاحب خط باید امضا کنه فرم رو البته تو بعضی موارد دیده شده این مورد چک نمیشه یعنی اگر فرم رو بیارید بیرون و امضا کنید ممکنه به مشکل نخورید.
پس من اگه بخوام اینترنتی ثبت نام کنم به مشکل نمی خورم ؟
نه مشکلی نداره
دوستان سرویس ایترنتی میخوام بخرم که تو همه جا بتونم ازش استفاده کنم
به نظرتون ایرانسل بهتره یا مبین نت
تو شهرهای مختلف و جاهای مختلف میخوام همراهم باشه
چه نوعش رو باید بگیرم
ممنون
من طبق گفته شما روی همون مثلث زرد رنگ کلیک راست کردم و troubleshoot problems رو زدم و پیغام زیر اومد نتیجشو تو عکس زیر گذاشتم
در ضمن بله من از سرویس adsl استفاده میکنم .
![]()
Last edited by pc67; 15-04-2013 at 20:49.
الآن من از این تامبنیل چی را میتونم ببینم؟ خودتون میتونید چیزی بخونید؟
ببخشید من حواسم نبود حق با شماست
[I![]()
البته من گفتم روی آیکون کلیک راست کنید و Troubleshoot را بزنید که دیگه این پرسشها را نداشت.
با این کارخودش یه نتیجه میده
به هرحال این که نتیجه نیست. شما باید تا آخر این را ادامه بدهید.
بالای میگه من میخوام یک سایت خاص را باز کنم. (یعنی فقط با یک سایت مشکل دارم)
پایینی میگه نه؛ یک مشکل دیگه دارم که اگر بزنید در صفحه بعد باید یکی از گزینه ها را انتخاب کنید.
کمی باید زبان بلد باشید.
بله منم معنی کردم و مراحلی که شما میگین رو ادامه دادم اما در نهایت گفت هیچ مشکلی وجود نداره خوب راستم میگه من اینترنتم کانکت میشه سرعتش هم خوبه من فقط فقط میخواستم اینو بدونم که چرا بعد از کانکت شدنم (چون من مودم و رو حالت بریج گذاشتم ومثل دایال اپ هر موقع خواستم کانکت میشم) اون علامت اخطار یا مثلث زرد رنگ نمیره چون همونطور که میدونین اون علامت زمانی میاد که من دیسکانکت شده باشم
![]()
خوب پس اگه مشکل ندارید که هیچ.
ولی من روی pppo (همون حالت عادی) گذاشته ام و از خود لپتاپ کانکت و دیسکانکت میشم.
(البته مودم را روشن نمیگذارم و فقط موقع نیاز روشن میکنم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)