شبانه هم این سرعتو میده؟؟ جشنواره مخابرات که بیشتر از 460 نمیداد..مطمینی مخابراته؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شبانه هم این سرعتو میده؟؟ جشنواره مخابرات که بیشتر از 460 نمیداد..مطمینی مخابراته؟
Last edited by al pacino_masoud; 26-09-2013 at 22:54.
درسته که من نباید جای ایشون نظر بدم ولی اگه یادتون باشه سرعت ایشون اون موقعی هم که سرعت 4مگ نصف بود، دو برابر بود، یعنی سرویس ایشون از اون استثناها دراومده و همیشه دو برابر دیگرانه!![]()
به نظرم مال ایشون هم رویال مکسنت هست که شبانه رایگان نداره
بله، حق با شماست رویال ماکس هم این سرعت رو میده ولی جناب زیگزاگ مطمئنم که مخابراتین! آقا از این باگ ها زیاد اتفاق میفته! اون روزهای نصف شدن هم، دوست من که 2 کیلومتر از هم فاصله نداریم و یه مرکز میشیم، 2 برابر من سرعت داشت!فکر کنم مال ایشون هم اینطوریه و البته شبا نصف میشه و میشه سرعت روز ما یعنی 460!
جشنواره هم میتونه سرعت 8 مگ داشته باشه ولی به شرایطی:
که مرکز مخابرات شما 8 مگ رو ساپورت کنه
و خط تلفن شما هم 8 مگ رو ساپورت کنه
در این صورت میتونید سرویس جشنواره تون رو به 8 مگ ارتقا بدیدکه نه مرکز شهربار و نه مرکز فهمیده هیچ کدوم 8 مگ رو ساپورت نمیکنه
![]()
دوباره رو 250! دیگه لیمیت قطعی شد و رفت پی کارش، ما هم قبول کردیم و کاری نتونستیم بکنیم!![]()
یه چیز بگم بعد یه فاتحه بخونید.یه نرم افزار دارم که اگه 1000 نفر هم در حال مکیدن باشن یعنی اگه اینترنت شیرینگ 1به 1000 باشه و همه اون 999 نفر هم دانلودر حرفه ای باشن بازم من میتونم تمام پهنای باند رو بمکم ولی یکم دنگ و فنگش زیاده حالا اونو کار انداختم از 260 بالاتر نرفت که نرفت.نفرین خداوند بر باعث و بانیش
پیشنهاد من به همه دوستان ناراضی اینه که توی سایت همارا فرم شکایت رو پر کرده و حرف دلشون رو بزنن.
من که همین الان این کار رو کردم هر چند که کوچکترین امیدی به بهبود شرایط ندارم، ولی حداقل می دونن که کاربرا ناراضین و همه خوش به حالشون نیست از این کار غیرقانونی و شبیه کلاهبرداری که یه سرویس محدود رو که اسمش روشه دوباره محدود می کنن!
تا ساعت 2 سرعتم رو 700 800 بود بعد لیمیت شد رو 250
بنظرم باید حضوری بریم همارا و رودر رو حرف بزنیم با نامه اینا چیزی حل نمیشه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)