سلام
چهار ماه پیش من با ایرانسل تماس گرفتم و در مورد پوشش نامناسب منطقه مون بهشون گفتم، تا یک ماه فقط چند دفه زنگ زدن و میپرسیدن که مشکل حل شده یا نه، بعدر از یک ماه که مشکل حل نشد کارشناس ایرانسل اومد منزلمون و داخل خونه تست گرفت و چند تا کوچه اطراف رو هم درایو تست گرفت و گفت پوشش منطقه ی شما خیلی ضعیفه و به شرکت میگیم که بیان جهت یکی از سکتور ها رو به سمت منطقه شما بکنن، در ضمن تو شهرمون فقط یه سایت ایرانسل هست، حالا بعد از گذشت دو ماه و نیم از اون موقع هفته قبل اومدن و سه تا سکتور نسل دو بین سکتور های قبلی گذاشتن که فکر کنم هنوز فعالشون نکرده
مورد بعدی که آقا رضا هیچ اشاره ای به شهرهای خراسان رضوی نکرد!!!
ولی خوشبختانه همزمان که سکتور های نسل دو رو گذاشتن، ۹ تا هم واسه نسل سه گذاشتن، یه لینک جدید هم نصب کردن که از لینک دیگه خیلی بزرگتره و به سمت سایت میدان مادر کاشمر هست، سایت از بالا تجهیز شده کامل و کابل کشی هم شده ولی فکر کنم راک هنوز کار نذاشتن
بعد در مورد شهرهای استان خراسان رضوی، سبزوار چند سایت تجهیز ولی فعال نیست، نیشابور و مشهد پوشش تقریبا کامل، تربت حیدریه فکر کنم وصل باشه، کاشمر هم تا جایی که گشتم فقط همون سایت میدان مادر که میشه گفت مادر سایت منطقه هست تجهیز شده، ولی فعال نیست، خلیل آباد هم تنها سایتش تجهیز شده، بردسکن دو سایت تجهیزه ولی فعال نیست، طبق گفتگویی هم که با حسین کریمی داشتم گفت که کار تجهیز شادمهر و سایر شهر ها هم ازین ماه شروع شده
با این حساب تنها مشکل ایرانسل در خراسان رضوی کمبود پهنای باند هست، وگرنه اکثر شهرستانها تجهیز هستند ولی مشکل تامین لینک دارن، که کریمی گفت زیرساخت تو شهرهای استان خیلی عقبه و کماکان حداقل تا آخر سال پهنای باند کافی نیست تو استان
ببخشید دوستان طولانی شد