تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1468 از 4105 اولاول ... 46896813681418145814641465146614671468146914701471147214781518156819682468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,671 به 14,680 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام.
    خروج قانونی نیروی اداری در ارتش و سپاه ساعت 2 بعد از ظهر هست.
    امکان داره که یه روز مسئول کار براش پیش بیاد و سربازش رو هم نگه داره ! شاید یک روز در هفته شاید یک روز در ماه و شایدم زیاد! بر میگرده به مسئول مستقیم.
    اگر نه به طور معمول خروج سرباز اداری در ارتش از ساعت 12.45 هست تا 13.45
    افسر آموزشا هم تا 4 واميسن

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

افسر آموزشا هم تا 4 واميسن
    یعنی منظورتون اینه که فوق لیسانس و لیسانس هم تا 4 میمونن؟
    Last edited by pedromi; 17-03-2013 at 01:57.

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

با سلام ..

آقا میشه مثلا من یه شهر دیگه هستم برم مثلا مشهد دفترچم رو پست کنم و بومی اونجا محسوب بشم ..همچین چیزی ممکنه که کسی بتونه خدمت خودشو بندازه شهر دیگه ؟؟؟؟

اگر قانوی نمیشه غیر قانونیش چطوری میشه ؟؟

اگر فرستادم و بومی اونجا محسوب شدم اگر فهمیدن چیکار میکنن/؟؟؟

داره خودمونی میشه lotin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض 04 بیرجند

با سلام خدمت همه ی آش خوران گرامی....دیشب از بیرجند اومدم.باورتون میشه 18 روز مرخصی دادن بهمون تو آموزشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یه سوال دارم که دوره ی کد رو هم میشه اونایی که پدرشون نظامیه تو شهر خودشون بگذرونن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام ..

آقا میشه مثلا من یه شهر دیگه هستم برم مثلا مشهد دفترچم رو پست کنم و بومی اونجا محسوب بشم ..همچین چیزی ممکنه که کسی بتونه خدمت خودشو بندازه شهر دیگه ؟؟؟؟

سلام بله یک مورد از هم خدمتی های خودم
    از تهران اومده بود شیراز دفترچه پست کرده بود خدمتش هم افتاد شیراز

با سلام خدمت همه ی آش خوران گرامی....دیشب از بیرجند اومدم.باورتون میشه 18 روز مرخصی دادن بهمون تو آموزشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یه سوال دارم که دوره ی کد رو هم میشه اونایی که پدرشون نظامیه تو شهر خودشون بگذرونن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه دوره کد داشتن شرایط روش تاثیری نداره و مثل اموزشی هست

tapatalk

6. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

با سلام ..

مشکل نداره فقط فکر کنم آدرس سکونتو همون مشهد باید بزنی

8. این کاربر از ami2new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان...
    من هم 02 ارتش هستم و فعلا در تعطیلات خوبی که بهمون دادن به سر میبرم...
    یه مشورت ازتون میخواستم..خیلی ضروریه ..چون به ایندم مربوط میشه..پس خواهشااا هرکسی میتونه و تجربه ای داره راهنمایی کامل کنه..
    راستش با توجه به شرایط مالی و خانوادگی ام و نداشتن پشتوانه مالی...فکر نکنم بعد خدمتم بتونم کار درست و حسابی پیدا بشه برام..واسه همین تصمیم دارم که اگه خدا بخواد برم تو نظام...
    دوره سپاه رو که باید خط کشید..چون جای ما اونجا نیست و کسانی میرن تو سپاه که خودتون میدونی کیا هستن و نیازی به گفتن نیست...ما که شرایطشو نداریم......(خانواده ایثارگر ..خانواده شهید..جانباز و غیره)
    میمونه ارتش و نیروی انتظامی....من تو هر دوتاش اشنا دارم ولی نمیدونم که کدوم برای من خوبه....
    من لیسانس علوم تربیتی دارم و اگه برم تو ارتش..درجه ستوان دومی میگیرم ولی نیروی انتظامی رو نمیدونم چه درجه ای میدن!!!!!
    نظر شما چیه؟کدومش بهتره؟؟؟؟؟حقوق و مزایای کدومش خوبه؟؟؟؟؟
    میدونم اگه برم تو نظام..از نظر زمان محدود میشم..ولی بنظرتون کدومش از نظر داشتن زمان و رسیدن به کارهای شخصی مناسب تره؟؟؟
    نیروی انتظامی اردیبهشت ماه نیرو میگیره..ارتش هم بهمن ماه واسه دیپبمه ها نیرو میگرفت و اردیبهشت امتحانشه..
    اگه مثلا برم تو ارتش..چطور باید اقدام کنم؟؟؟ایا اموزشی هم داره؟؟؟تو اموزشی هم حقوق میدن؟؟
    خیلی خیلی واسه اینده نگرانم....جون عزیزتون هر کسی راهنمایی بلده..منو راهنمایی کنه....این تعطیلات واسم زهره مار شده تا بتونم یه تصمیم خوب بگیرم..
    هر کسی پیشنهادی داره بگه لطفاااا
    دست بوس همه ی شمااااااااااا

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان...
    من هم 02 ارتش هستم و فعلا در تعطیلات خوبی که بهمون دادن به سر میبرم...
    یه مشورت ازتون میخواستم..خیلی ضروریه ..چون به ایندم مربوط میشه..پس خواهشااا هرکسی میتونه و تجربه ای داره راهنمایی کامل کنه..
    راستش با توجه به شرایط مالی و خانوادگی ام و نداشتن پشتوانه مالی...فکر نکنم بعد خدمتم بتونم کار درست و حسابی پیدا بشه برام..واسه همین تصمیم دارم که اگه خدا بخواد برم تو نظام...
    دوره سپاه رو که باید خط کشید..چون جای ما اونجا نیست و کسانی میرن تو سپاه که خودتون میدونی کیا هستن و نیازی به گفتن نیست...ما که شرایطشو نداریم......(خانواده ایثارگر ..خانواده شهید..جانباز و غیره)
    میمونه ارتش و نیروی انتظامی....من تو هر دوتاش اشنا دارم ولی نمیدونم که کدوم برای من خوبه....
    من لیسانس علوم تربیتی دارم و اگه برم تو ارتش..درجه ستوان دومی میگیرم ولی نیروی انتظامی رو نمیدونم چه درجه ای میدن!!!!!
    نظر شما چیه؟کدومش بهتره؟؟؟؟؟حقوق و مزایای کدومش خوبه؟؟؟؟؟
    میدونم اگه برم تو نظام..از نظر زمان محدود میشم..ولی بنظرتون کدومش از نظر داشتن زمان و رسیدن به کارهای شخصی مناسب تره؟؟؟
    نیروی انتظامی اردیبهشت ماه نیرو میگیره..ارتش هم بهمن ماه واسه دیپبمه ها نیرو میگرفت و اردیبهشت امتحانشه..
    اگه مثلا برم تو ارتش..چطور باید اقدام کنم؟؟؟ایا اموزشی هم داره؟؟؟تو اموزشی هم حقوق میدن؟؟
    خیلی خیلی واسه اینده نگرانم....جون عزیزتون هر کسی راهنمایی بلده..منو راهنمایی کنه....این تعطیلات واسم زهره مار شده تا بتونم یه تصمیم خوب بگیرم..
    هر کسی پیشنهادی داره بگه لطفاااا
    دست بوس همه ی شمااااااااااا
    هر کدوم مزایای خودشو داره ولی از نظر حقوق نیروی انتظامی 100% بهتره. اگر یه ستوان دو ارتش ماهی 700 توومان بگیره ستوان دوم ناجا با اضافه کاری 1 میلیون میگیره ولی ناجا کارش خیلی خیلی سختره آماده باشهای طاقت فرسا و ... ولی به نظر من ناجا بری بهتره درجتم ستوان دومیه.

11. 2 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

هر کدوم مزایای خودشو داره ولی از نظر حقوق نیروی انتظامی 100% بهتره. اگر یه ستوان دو ارتش ماهی 700 توومان بگیره ستوان دوم ناجا با اضافه کاری 1 میلیون میگیره ولی ناجا کارش خیلی خیلی سختره آماده باشهای طاقت فرسا و ... ولی به نظر من ناجا بری بهتره درجتم ستوان دومیه.
    دمت گرممم رفیق..
    اگه برم ناجا..با درجه ستوان دومی احتمال داره تو چه بخشی بیوفتم؟؟؟؟راهنمایی رانندگی؟؟؟انتظامی؟؟؟؟یگان ویژه؟؟؟
    از نظر حقوق مطمئنید؟؟؟؟؟اخه مسئول اسلحه خانه ما داسشت برامون صحبت میکرد..استوار دوم هستش...بین صحبتاش میگفت روزی 30 تومن میگیره ....
    همیشهع هم ساعت 4 بعداظهر میره خونه!!!!!
    بازم گیجم بخدااا

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

با سلام ..

ممنونم بابت راهنمایی

آقا من اگه اینجا بسیجی فعالم رو بگیرم و از مشهد دفترچه رو بفرستم میشه امیدوارم بود که بشه بدون آشنا سپاه مشهد افتاد ..آخه بعد از ظهرام رو شدیدا لازم دارم میخوام برم اونجا با توجه به رشتم که حسابداری هست و بدون تجربه هستم باید برم یه شرکتی گیر بیارم دو سال فقط مجانی براش کار کنم تا بهم یه چیزی یاد بدن و منم چیزی یاد بگیرم تا بتونم وارد بازار کار بشم ..

میشه امیدواری داشت که بتونم مسیر زندگی رو تغییر بدم .. خیلی سختم میشه اینجوری ولی برای پیشرفت باید به جون خرید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •