اساتید گرامی
واقعا دیگه اسپم ها و خوش مزگی هی بعضی ها داره بار فنی تاپیک رو میاره پایین.
در صورت تکرار به مدیران گزارش میکنم تا برخورد بشه.
تو 30 - 40 پست آخر کلا 5 تا پست مفید میشه پیدا کرد.
اساتید گرامی
باو والا ما خودمونم یه زمان برنز بودیم حتی ایکونش هم دارم هرکی خواست نشونش میدم راجب گزینه بوست که دوستان اشاره کردن باید بگم که هرکی خواست بوست بشه کافیه به خودم بگه ارزون حساب میکنیم که مشتری شه تا دایموند رو میتونیم بوست کنیم اما مستر یکم فشار رو میبره بالا ( خودم به گریه کردن به مستر رسیدم )![]()
ایلان این شعره؟؟؟ رجز قبل جنگه؟؟؟ تیکست؟؟؟بالز داری؟رو در رو بل بل زبونی کن شمارتو خصوصی کن
الان داری میگی شمارما بهت بدم که بیای مانا بزنی؟؟؟؟
تراخدا نزن منا من یه آدم ضعیفیم گناه دارم به خدا منا بزنی خدا سنگت میکنه این کارا نکن آفرین پسر خوب
آقا ایشون راست میگند واقعا داره بار فنی تاپیک میاد پایین به خاطر همین بنده از امشب بعد این پست تا جمعه شب دیگه پست نمیدم و اعتصاب پستی میکنماساتید گرامی
یعنی راستشا بخواید دارم میرم شیراز بــــــــــــــــــــله شیراز تا جمعه هم اونجام و بخاطر این که اونجا خیلی بهم خوش میگذره و به خاطر خوش گذرونی زیاد
وقت نمیکنم اینجا سر بزنم و گفتم حالا که نمی تونم سر بزنم یه اعتصاب پستی هم بکنم که بار فنی تاپیک بیاد بالا
شمام سعی کنید کمتر پست بدید اگه اینجوری بخواهیم پست بدیم که یه دفعه همه میشیم همکار انجمن بعد خو نمیشه دیگه
فعلا خدانگهدار تا جمعه پیشششش به سوی شیراز![]()
خیلی دلت خوشه حاجی. یه جوری میگی بار فنی هرکی نخونه فکر میکنه چه خبره. دقیقا بار فنی تاپیک کجاشه ؟؟؟ میشه بفرمایید ؟؟؟ ما که چند تا سوال پرسیدیم یه سری مطابق معمول مسخره بازیشون گرفت و یه سری هم که شروع به کل کل کردند. تنها چیزی که واقعا این تاپیک نداره بار فنی برادر من.
Ao Shin Release On Hold, Names Trivia
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاک شود..........
Last edited by Fiddle; 03-12-2014 at 14:48.
عجب ناکسی بوده طرف
جنبه ما بالاتر از این حرفاست عمممممممممممممممممممممممم ممموووووووووووووووووووووو ییییییییییییییییییییییییی ییی
اشتباه چک کردی من سیزن قبلی گلد 1 بودم یه duo داشتم که یه دفعه به سرش زد همه بازیای رنکشا ترول میکرد البته بنده خدا حق داشت ملت بوست شده بودند گلد بعد یه سری هام به خاطر
خوب بازی کردن این بابا داشتند کری میشدند و تازه که که خوری هم میکردند اینم گفت ما که ریواردا را میگیرم بزار حال این سگا را هم بگیریم
ما هم به خاطر انسانیت و حق زن و حقوق بشر باهاش همکاری نکردیم
تچکسچر مازاهار داری دوباره بالانس می شه![]()
دوستان برای اینکه بار تاپیک بره بالا امروز می خوام یک آموزش براتون بزارم
این آموزش برای به وجود آوردن یک ترول و ریپورت یک اروپایی حرومزاده هستش
خوب ابتدا شما باید یک جمپ جنگل بردارد
بد اگر تاپ شما یک چمپی برداشت که شما با اون جنگل میتونستید با اون ترید می کنید.
اگر اون برای خنده ترید کرد خوب دوباره میخواد ترید کنه که جمپ خودش رو بهش بدید ولی
ولی شما نمیدیدو اون عصبانی میشه و ترول می کنه
خوب ترول شما آمادس و شما می تونید این بچه های اروپایی حرومزاده رو ریپورت کنید
امیدوارم که از آموزش لذت برده باشید
این روزش 100% تست شده است و من خودم امو بودم یارو رنگار و این کار رو کردم و اون ترول کرد فید داد ولی خودم کری کردم و بردیم لول
![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)