شاتل نهایتا ماهی 25 تا 30 گیگ میتونی شبانه دانلود کنی بیشتر از این محدود میشی مخابرات اسیاتک و فن اوا را میتونی امتحان کنی یکماه بگیر که اگه راضی نبودی ضرر نکنی الان بدترین شرکت همین صبانت هست چون عملا دیگه چیزی بنام دانلود شبانه نداره
شاتل نهایتا ماهی 25 تا 30 گیگ میتونی شبانه دانلود کنی بیشتر از این محدود میشی مخابرات اسیاتک و فن اوا را میتونی امتحان کنی یکماه بگیر که اگه راضی نبودی ضرر نکنی الان بدترین شرکت همین صبانت هست چون عملا دیگه چیزی بنام دانلود شبانه نداره
من از صبا رفتم فناوا. کیفیت فناوا بهتر از صبانت هست ولی گرونتر هست.
الان 512 نامحدود که دارم نزدیک 50 گیگ گرفتم و اصلا محدودیتی مثل صبانت نداره
بعد از 10 روز تخلیه شد
ولی از شانس بد من آسیاتک پورت خالی نداره مجبورم یک هفته صبر کنم![]()
دادا مخابرات شباش رایگانه؟
پینگش نوسان نداره؟
وقتی رسما اعلام نشده یعنی یک بام و دو هوا . بهرحال شک نکن بدترین کار ماندن است . بزن برو جای دیگه نترس!
دقیقا مشابه من , تازه تو نظرخواهی حتما میخوان بدونن کجا میری !!
خوب پدرآمرزیده , اگر انقدر اهمیت داره براتون چرا چنین خودزنی هایی میکنید اخه ؟
بستگی به شهر و محل تون داره . در حالت کلی فناوا و مخابرات آسیاتک هم یکم گرونتره .شاتل ابدا , که این خود رئیس راهزناست!
فناوا رو هم پرسیدی ؟ بنظر خوب میان اگه پورت داشته باشن .
مشکل اینجاست که تو شهر ما فناوا سرویس نمیده
قضیه نبودن دکمه پیشنهاد ویژه تو پنل مشخص شد.
وقتی محدود نشده باشید دکمه رو لازم ندارید و نمایش نمیده.
اما وقتی محدود شدید دکمه هستش و اگه دوست داشتید میتونید فعالش کنید.
چه قدر هوشمند شدند![]()
بالاخره این پیشنهاد ویژه اشون یک دوم از حجم کم میکنه یا یک سوم؟
خودشون که نوشتند یک سوم ولی من تا حالا استفاده نکردم.
میترسم بزنم دیگه بر نگرده![]()
من امروز خطم به طور کامل از این شرکت نحس خالی شد و تمام و برای این تخلیه بعد از رفع کسالتم شخصا رفتم مخابرات و دو دقیقه ای خط خالی شد ! با انکه صبانت از سه شتبه درخواست رو گفته بود فرستادم ! بهرحال دقیقه ای موندن پیش اینا اشتباهه من توی این مدتی که نتم قطع بود 500 هزارتومن به خودم ضرر زدم ولی حاضر نشدم یک شاهی پول زور بریزم تو گلوی این دزدان ! مطمئن هم باشند با خودم خیلی هارو در طول زمان میبرم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)