ایوووووووووووول
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
فورت مرکزی ek را هم گرفتیم![]()
![]()
گفتم برم این toko22 که ممد را ورلد 10 سوراخ کرده بود را منم ورلد 9 سوراخ کنم![]()
دوئل اولی در حالتی بود که طرف تو لباسای کارش بود و اون سلاح sharp cavalry saber ( 85-105 damage ) را داشت گفتم حتما می برم( طرف رسیستانس کاره خودشم رنک 3 toughness هست
)
--------------------------------------------------------------------------
بعد 1 ساعت گفتم دوباره بزنم تجربه مفتی حال می ده ولی دیدم طرف زود لباسش را عوض کرده و اون شمشیر وحشتناک را گذاشته و به نظر خودش می خواهد من را سوراخ کنه ( خدایی خیلی ترسیدم ولی دل به دریا زدم گفتم آخرش پس اوت می شم)
![]()
Last edited by vitamin2002; 12-11-2009 at 14:10.
ایول کارت عالی بود.
محمد رو که توی ورلد 10 بد سوراغ کرد بهتره بگم جر داد![]()
پری روز دل به دریا زدم گفتم کار را بی خیال بزن به دوئلدیروز می خواستم بزارم عکس ها را ولی خونه مهمون بود نمی تونستم بشینم عکس بگیرم و و آپلود کنم و ...
این یارو toko22 گفتم بزنم ببینم طرف چه قدر health داره طرف بار اول لباس کار بود بعد لباسای پست بالا را پوشید که من رو سوراخ کنهمنم دل به دریا زدم گفتم یا علی و رفتم
![]()
تو این میون یک چند نفرم زدم تا اون 1 ساعت تموم بشه تا برم دوباره بزنمش![]()
================================================
چاقالم اومده به طرف شهر ویتامین ولی فعلا join نکرده به شهری![]()
چاقال جون بیا با هم بریم دوئل حال کنیم هر چی شده را فراموش کنیم ( البته من تا حالا نمی دونم چی شده)
یک مشکل پیش اومده من باید رفع اتهام کنم
من آرش هستم ، پسرم ، یوزر اصلی من فعلا که توی این فروم هنوز 100 % از بین نرفتهsoldier pose هستبابت پیغام سیاسی تو پروفایل ادمین ها و مدیران ارشد بن شده
اوکی؟؟![]()
مگه کسی گیر داده بود بهت شماره تلفن بده که می گی من پسرم![]()
نه بابا همین جوری منم گفتم اون دید
راستی سعید این Elmer Fudd ورلد 9 وعض اسکیل هاش چطوریه؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)