چطور مگه ؟
چطور مگه ؟
منظورم مارک Dvd هست
اینقدر مارک های مزخرف و متفرقه بازار رو قبضه کرده که اصلا رسما تعطیل
verbatim بهترینه که گرونترین هم هست
بعد از اون t-gate و ritek و ricoh مارک های خیلی خوبی هستن برای 360
من یه نکته را اینجا بد نیست بگم :
من همیشه گفتم اگه بحث به دور از هر گونه جنجال باشه بسیار بسیار مفید هست.
به قول سعید (samgun) (که واقعا جاش خالی هست و امیدوارم دوباره مثل قبل فعالیت کنه ) میگفت خیلی از پیشرفت های علمی به وسیله همین بحث ها حاصل شده و این گونه بحث بسیار بسیار بهتر از سوالات کلیشه ای هست.
واقعا من خودم خیلی اطلاعات جامعی از سخت افزارهای روز دنیا ندارم اما در پست هایی که بحث شده بود بین میلاد و اقای atheistboy یه سری اطلاعات خوب و جامع مثلا در مورد CPU بدست اوردم که خیلی برام خوشحال کنندس.
در اخر اینو بگم که اگه هدف از این بحث ها فقط یک جور اطلاع رسانی و اگاه سازی برای کاربرا باشه خیلی میتونه مفید تر باشه تا جواب دادن به سوالاتی که در 10 صفحه 10 بار جواب داده شده!
Last edited by shab_2008; 26-05-2010 at 20:38. دليل: کند ذهن بودن!!!
شهاب جان حرفات رو قبول دارم و درست
گرچه برای من که اطلاعات جدید نبود
ولی در کل اگه پست من منظورته من منظورم این بود که باید تو جای خودش انجام بشه
چند صفحه از این تاپیک صرف بحث سر معماری PC و ... شد که به 360 کاری نداشت
یک سری از دوستان هم این وسط پست هاشون داشت گم میشد
به قول همون دوستمون سر درد گرفت
من حرفم این بود این بحث ها بره تو گروه خودش بهتره هم اونایی که میخوان میخونن هم کل کل ایجاد نمیشه هم تاپیک منحرف نمیشه
در مورد خط اخر پستت همیشه این تذکر بوده که حد اقل چند صفحه اخیر یا پست اول رو بخونن ولی تتاسفانه به قول خودت سوالت تکراری زیاده کاری هم نمیشه کرد
جواب هم ندی شاکی میشن که کسی اینجا جواب نمیده و اینا ....![]()
میگم بابا انصافا دمت گرم
چه چیزایی شده دغدغه شما؟ نمیشه باش کنار بیای؟
فقط میدونم اگه این کارو بکنی ، وقتی بزرگ شدی و یادت به کاری که کردی بیفته کلی به کاری که کردی میخندی
اگه هنوزم اصرار به انجام کارت داری یه کاور رو از جلد پلاستیکیش در بیار و خودت اندازه بگیر
به نظرتون خریدن یه آرکاد مقرون به صرفه تر از بقیست؟
هارد به چه دردی میخوره؟
آرکاد به خاطر نداشتن هارد ارزونه؟
مم
نون
.
.
OK
----------------------------------------------------------------------------------
oh oh oh oh oh oh ohooooooooooooooooooooooooo
دو دقیقه رفتیم به شینیم ماهواره نگاه کنیم سریال فارسی 1 رو....
ببین چیکارکردن بابا ..تاپیک رو ... طوفانی از مشاجره ها و .....![]()
Last edited by m jax; 31-01-2011 at 11:03.
اگه واقعا پول ندارید بله به صرفه هست و میتونید هارد رو بعدا تهیه کنید!!!
مزیت های داشتن هارد:
1-لود سریع بازی
2-هنگ نکردن و رندر سریع تکسچر ها در بازی هایی مثل GTA
3-مادام العمر کردن لنز دستگاه
یا حق![]()
میگم پدرام جون پایه باشی یه بحث راه بندازیمو جفتمون به اتفاق هم بن بشیم و بشینیم گلای قالی رو بشموریم!!
نه پدرام جون من به هیچ وجه منظورم پست شما نبود من پست اخر اقای atheistboy را که دیدم یادم افتاد اون موضوع را بگم و حرفت هم کاملا متین هست و منم قبول دارم.
اون حرفم هم یه پیشنهاد بود شما زیاد جدی نگیر!![]()
شما مثل اینکه متوجه نمیشین !!! یا خودتون رو میزنین به گمراهی !! ارزش بحث نداره که بخوام جوابی بدمحق با شماست. واقعا معذرت می خوام!! الان که داشتم اخبار اقتصادی رو می دیدم، گویا ارزش سهام Microsoft به خاطر پستهای اینجانب به شدت سقوط کرده و این شرکت معظم در آستانهی ورشکستگیه!
اصلا من کاری به بحث شما نداشتم. تازه با این پست شما فهمیدم که شما چند صفحه قبل بحثی رو با کس دیگری آغاز کردید. من به پست های آقای sonixax واکنش نشون دادم نه به شما.
قبل از هر چیزی اول پست های من رو بخونید، بفهمید دقیقا چی گفتم بعد نگران جیب شرکت مایکروسافت بشید!
در ضمن نیاز ندارم که کسی من رو خبر کنه یا نکنه! به اجازه ی شما هم نیاز ندارم که وارد بحثاتون بشم یا نشم! اگه بحثتون خصوصیه، برید در چت روم مطرحش کنید نه اینجا آقا/های m_kasaeeiجوابی که سونیا دادن از قبل ربط پیدا میکرد به پست من
![]()
این قسمت pc تفکیک بشه یه عده برن بگن بخندن خوش باشن الکی !!
کلا نمیدونم کسانی که کلا از کنسول بدشون میاد همش میان تو اینجور تاپیک ها![]()
Last edited by m_kasaeei; 26-05-2010 at 21:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)