تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1467 از 1547 اولاول ... 46796713671417145714631464146514661467146814691470147114771517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,661 به 14,670 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

سلام
    اول از همه باید سر راه همه دستگاههای تلفن اسپلیتر باشه ولی سر راه مودم نه
    با پریزای متفاوت تلفن امتحان کنید یعنی مودمو به پریزای مختلف بزنید یه برقکار وارد هم بیارید که پریزا رو چک کنه همینطور سیمکشی داخلیو ضمناً اگه بعضی جاها سیمهای تلفن نزدیک سیمهای برق رد میشه باید اونجاها سیم تلفن با فویل آلمینیومی عایق بندی بشه بعد از انجام همه اینکارا اگه مطمئن شدید سیمکشی داخلی مشکلی نداره مشکل باید یه جایی خارج از خونه شما مثل خود مرکز مخابراتی یا در طول مسیر یا کافو و... باشه ضمناً از وقتی کرونا اومده و تعداد کاربرا زیاد شده اوضاع اینطوری شده ؟ یا در ساعات خاصی اینطوری میشه ؟
    کار دیگه هم اینه که مودمو به سر خط بزنید تا ببینید اشکال از سیمکشی داخلیه یا نه
    تلفن که فقط یکدونه هست. بدون اینکه روی خط باشه هم تست کردم. وقتی که مشکل بوده فرقی نکرده در نتیجه کار.
    بعد سیم رو هم مستقیم وصل کردم به پریز متصل نیست.
    اسپیلتر هم نو خریدم. مودم هم نو خریدم. توی بسته مودم اسپیلتر دیگه هم بود. مودم قبلیم رو هم دادم تست رفیقم گفت فعلا که مشکلی نداره اوکی کار میده :|
    این بحث عایق هم قبول دارم ولی خب اگر مشکلی از این منظر میبود نباید توی این 10 سال به من نشون میداد. توی این چند وقت اخیر اینطوری میبینم.
    سر خط نمیتونم تست کنم چون خیلی رندم هست. ممکنه دو روز نشه یکبار بشه. ممکنه 3-4 ساعت نشه یکبار بشه. تا من بخوام بیام دم در نگاه کنم دوباره وصل شده!
    کرونا که 2 سال هست اومده. توی این 2 سال و پر بودن پورت های منطقه ما کلا کیفیت نت به شدت اومده پایین. از عید به بعد هم به شدت پکت لاست رفته بالا. ولی این مشکل رو من 10-20 روزه دارم.
    البته از لحاظ اتفاق افتادنش رندم هست ولی خب تا جایی که رسیدم و چک کردم اگر اتفاق بیفته حدود 13، 18، 01 هست در شبانه روز. اگر اتفاق نیفته که هیچی.

باز سر جمع من متوجه نشدم اگر سیم کشی داخلی من ایرادی داشته باشه باید مداوم مشکل داشته باشم یا میتونه رندم مشکل بده ؟!؟
    Last edited by viking_vp3; 18-06-2021 at 13:51.

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تلفن که فقط یکدونه هست. بدون اینکه روی خط باشه هم تست کردم. وقتی که مشکل بوده فرقی نکرده در نتیجه کار.
    اسپیلتر هم نو خریدم. مودم هم نو خریدم. توی بسته مودم اسپیلتر دیگه هم بود. مودم قبلیم رو هم دادم تست رفیقم گفت فعلا که مشکلی نداره اوکی کار میده :|
    این بحث عایق هم قبول دارم ولی خب اگر مشکلی از این منظر میبود نباید توی این 10 سال به من نشون میداد. توی این چند وقت اخیر اینطوری میبینم.
    سر خط نمیتونم تست کنم چون خیلی رندم هست. ممکنه دو روز نشه یکبار بشه. ممکنه 3-4 ساعت نشه یکبار بشه. تا من بخوام بیام دم در نگاه کنم دوباره وصل شده!
    کرونا که 2 سال هست اومده. توی این 2 سال و پر بودن پورت های منطقه ما کلا کیفیت نت به شدت اومده پایین. از عید به بعد هم به شدت پکت لاست رفته بالا. ولی این مشکل رو من 10-20 روزه دارم.
    البته از لحاظ اتفاق افتادنش رندم هست ولی خب تا جایی که رسیدم و چک کردم اگر اتفاق بیفته حدود 13، 18، 01 هست در شبانه روز. اگر اتفاق نیفته که هیچی.

باز سر جمع من متوجه نشدم اگر سیم کشی داخلی من ایرادی داشته باشه باید مداوم مشکل داشته باشم یا میتونه رندم مشکل بده ؟!؟
    یه وسیله الکترونیک مثل آسانسور هم میتونه نویز بندازه در مورد سوالتون هم نویز میتونه مقطعی باشه مثل مشکل شما میتونه هم کلا با کم کردن مقدار snr یعنی نسبت سیگنال به نویز کشش خط را بیاره پایین که به نظر نمیرسه مشکل شما این باشه راه حل دیگه ای هم هست اگر از بی عیب بودن سیم کشی داخلیتون مطمئن بشید و در طول مسیر تا خونه شما یا کافو و... هم مشکلی نباشه با تعویض پورت در مرکز مخابراتی امکان حل مشکل هست یادمه یکی از دوستان مشکلی شبیه شما داشت تو همین تاپیک مطرح کرد و بعد خودش خبر داد اشکال از یه جایی در طول سیم مخابرات خارج از خونه بوده که مخابرات براش حل کرده بود حالا شما با توجه به مواردی که مطرح شد از یک طرف سیمکشی داخلیت را مطمئن شو که موردی نداره و بعد اگر مطمئن شدی موردی نداره با پشتیبانی شرکت و مخابرات حل مشکلتو پی گیری کن

3. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

مارك مودم ت چيه ؟
    يه عكس از قسمت Status مودم ت بذار .

5. این کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

یه وسیله الکترونیک مثل آسانسور هم میتونه نویز بندازه در مورد سوالتون هم نویز میتونه مقطعی باشه مثل مشکل شما میتونه هم کلا با کم کردن مقدار snr یعنی نسبت سیگنال به نویز کشش خط را بیاره پایین که به نظر نمیرسه مشکل شما این باشه راه حل دیگه ای هم هست اگر از بی عیب بودن سیم کشی داخلیتون مطمئن بشید و در طول مسیر تا خونه شما یا کافو و... هم مشکلی نباشه با تعویض پورت در مرکز مخابراتی امکان حل مشکل هست یادمه یکی از دوستان مشکلی شبیه شما داشت تو همین تاپیک مطرح کرد و بعد خودش خبر داد اشکال از یه جایی در طول سیم مخابرات خارج از خونه بوده که مخابرات براش حل کرده بود حالا شما با توجه به مواردی که مطرح شد از یک طرف سیمکشی داخلیت را مطمئن شو که موردی نداره و بعد اگر مطمئن شدی موردی نداره با پشتیبانی شرکت و مخابرات حل مشکلتو پی گیری کن
    آسانسور نداریم. وسیله جدیدی هم به خونه اضافه نشده
    کلا کلافه شدم چون توی این چندسال هیچ مشکلی نداشتم. همیشه اوکی بوده
    باز تست میکنم ببینم تهش به چی میرسم
    بسیار ممنون از راهنماییتون و وقتی که گذاشتید

متاسفانه پشتیبان و بدتر از اون مخابرات همکاری نمیکنند. هر بار یه مدلی میپیچونند. تهش هم هیچی به هیچی. مخابرات هم که کلا اصلا به نت کاری نداره وقت تست فقط میگه بوق دارید اوکی هست و بای
    قدیم اتاق MDF باز بود میشد با خواهش پورت عوض کنی الان بستنش رئیس عوض شده اونم دیگه هیچی به هیچی
    باید ببینم آشنایی کسی گیر میارم کاری کنه یا نه. ت ف تو وضعیتی که داریم همیشه

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

مارك مودم ت چيه ؟
    يه عكس از قسمت Status مودم ت بذار .
    مودم قبلیم دی لینک 2740U بود. مودم جدید تی پی لینک w9960
    الان که عکس رو گرفتم یکمی انگار نویز هست. نرمال معمولا کشش خط 22 روی 2.5 هست که 17 روی 1.8 ست میشه با SNR نزدیک 11
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه karwan125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

مودم قبلیم دی لینک 2740U بود. مودم جدید تی پی لینک w9960
    الان که عکس رو گرفتم یکمی انگار نویز هست. نرمال معمولا کشش خط 22 روی 2.5 هست که 17 روی 1.8 ست میشه با SNR نزدیک 11
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كيفيت خط ت نسبتا خوبه ، نباس مشكلي داشته باشي
    اگر ميبيني پشتيبانان فني همكاري لازم رو ندارند ، يه شكايت ثبت كن تو سامانه 195 ، شرح كامل ي از مشكل رو اونجا بنويس حتما رسيدگي ميشه

9. این کاربر از karwan125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

كيفيت خط ت نسبتا خوبه ، نباس مشكلي داشته باشي
    اگر ميبيني پشتيبانان فني همكاري لازم رو ندارند ، يه شكايت ثبت كن تو سامانه 195 ، شرح كامل ي از مشكل رو اونجا بنويس حتما رسيدگي ميشه
    تهش آره باید اونجا شکایت بزنم
    فعلا باهاشون ور برم ببینم چی میشه
    کلافه کننده هست :|
    موندم شاید هم از قدمت و داغونی تچهیزات مخابرات مرکز باشه این مدلی میشه

در هر حال ممنون بابت پاسخ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    یه 15-20 روزی میشه به مشکل برخوردم.
    چراغ ADSL چشمک زن میشه و طبعا نت قطع میشه بعد چند ثانیه دوباره ثابت میشه. این روند به صورت رندم تکرار میشه مثلا توی 10 دقیقه ممکنه چند بار تکرار بشه. یا نه ممکنه مثلا تا 4-5 ساعت نشه دوباره این اتفاق بیفته یا مثلا 1-2 روز اوکی باشه اینطوری بشه.
    با پشتیبان تماس گرفتم هم تلفنی هم حضوری صحبت کردم اصرار داشتند که مشکل از سیم کشی هست یا اسپلیتر یا مودم.
    اسپلیتر و مودم رو عوض کردم. یه مودم نو خریدم. تفاوت خاصی نکرد. کلا حس میکنم این روند چیزی جدا از مودم و اسپلیتر هست.
    در مورد سیم کشی هم وقتی خونه رو ساختیم تقریبا 10 سال پیش خرطوم جدا داره. کابل با کیفیت. قبل عید هم قطعی داشتیم پشتیبان باز گیر داد به سیم کشی که تهش مشخص شد خود مخابرات تعمیرات داشته توی دستگاه هاش بعد پشتیبان میگفت همون موقع که نه من دارم چک میکنم نت اونجا وصله مشکل از سیم توئه :|
    حداقل اینکه تقریبا مطمئنم سیم کشیم مشکلی نداره
    موندم این مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟؟؟ کسی ایده ای داره ؟؟؟؟؟
    مممکنه از خود مخابرات باشه و داستان خودشون ؟؟؟
    سوال دیگه هم به قول اینا نویزی اتصالی سولفاته ای اگر باشه مگه نباید مشکل رو دائمی بده ؟؟ چطوره که گاها اینطوری میشه بقیه مواقع مثل ساعت با حداکثر سرعت کار میده ؟؟؟
    اگر تجربه یا نظری دارید ممنون میشم بگید
    من یه قربانی نویز آسانسورم که دو ساله باهاش درگیر بودم و چون گفتی آسانسور ندارین یه چیزی بگم تعجب کنی. شدت نویزی که برق سه‌فاز آسانسور ما ایجاد می‌کرد اونقدر زیاد بود که برگشت می‌کرد توی کوچه و داخل پست مخابرات باعث میشد اینترنت همسایه رو هم قطع کنه! اون لحظه ضعیف شدن اینترنت ببین SNR نصف میشه یهو و برمیگرده سر جاش؟ مثلا حدود سی ثانیه یا مودم کامل خاموش میشه... شک نکن اینا اثرات یه آسانسوره که سیم تلفن داخل کابینش چفت سه‌فازش شده و اگه تازه اطرافتون خونه‌ای ساخته شده ازشون یه پرس و جو بکن.

12. 3 کاربر از pizza90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

من یه قربانی نویز آسانسورم که دو ساله باهاش درگیر بودم و چون گفتی آسانسور ندارین یه چیزی بگم تعجب کنی. شدت نویزی که برق سه‌فاز آسانسور ما ایجاد می‌کرد اونقدر زیاد بود که برگشت می‌کرد توی کوچه و داخل پست مخابرات باعث میشد اینترنت همسایه رو هم قطع کنه! اون لحظه ضعیف شدن اینترنت ببین SNR نصف میشه یهو و برمیگرده سر جاش؟ مثلا حدود سی ثانیه یا مودم کامل خاموش میشه... شک نکن اینا اثرات یه آسانسوره که سیم تلفن داخل کابینش چفت سه‌فازش شده و اگه تازه اطرافتون خونه‌ای ساخته شده ازشون یه پرس و جو بکن.
    ممنون بابت راهنمایی و انتقال تجربه. خیر همچین موردی نزدیکمون نیست
    بیشتر حدسم یه مرضی داستانی از سمت مخابرات هست چون توی دو روز اخیر مشکل نبوده.
    حالا بحث آسانسور رو گفتید راه حل چی هست ؟؟ که کلا بدونیم خوبه.

یه چیزی هم از 3-4 روز قبل انتخابات شروع شده هنوز هم ادامه داره ساعت 9-2 شب تقریبا به شدت پکت لاست میره بالا در حد 15-20 درصد. توی بازی قشنگ خودش رو نشون میده. توی وبگردی و ... کمتر. موندم :|
    یه چیزی هم برام عجیب هست نمیدونم از دما هست یا تعداد یوزر. طول روز یا ساعات پیک عصر SNRم بد میشه ساعات خلوت و نزدیک صبح دوباره عالی میشه )))

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی و انتقال تجربه. خیر همچین موردی نزدیکمون نیست
    بیشتر حدسم یه مرضی داستانی از سمت مخابرات هست چون توی دو روز اخیر مشکل نبوده.
    حالا بحث آسانسور رو گفتید راه حل چی هست ؟؟ که کلا بدونیم خوبه.

یه چیزی هم از 3-4 روز قبل انتخابات شروع شده هنوز هم ادامه داره ساعت 9-2 شب تقریبا به شدت پکت لاست میره بالا در حد 15-20 درصد. توی بازی قشنگ خودش رو نشون میده. توی وبگردی و ... کمتر. موندم :|
    یه چیزی هم برام عجیب هست نمیدونم از دما هست یا تعداد یوزر. طول روز یا ساعات پیک عصر SNRم بد میشه ساعات خلوت و نزدیک صبح دوباره عالی میشه )))
    آسانسور منو پیر کرد! دو سال برق‌کار ساختمون نو ساز رو گفتیم بیا و نیومد گفت کار من اصولیه مشکلی نداره. رفتیم چندتا برق‌کار آوردیم گفتن کابل عوض کن کردیم نتیجه نداد. زنگ زدم مخابرات گفت بوق دارید؟ گفتم بله. گفتن پس خطتتون مشکلی نداره! شاتل گفت داخل خونه به ما ربطی نداره. به آسانسوری گفتم اونم گفت کار من مشکلی نداره و رفتم صنعت و معدن از دستش شکایت کنم! 2 سال روزی حداقل 30 بار مودمم خاموش و روشن شد که آسانسور از پارکینگ تا طبقه پنج و شیش بره. اگه تا سه میومد و آسانسور می‌ایستاد سریع وصل میشد. ولی چهار و پنج و شیش که میشد مودم ریستارت میشد.
    خلاصه اینکه این مشکل رو چند جای دیگه توی اینترنت دیدم و هیشکی راه حل نداشت. همون اولم به تلفن داخل کابین آسانسور شک کردم و قطعش کردم. ولی مثل اینکه از توی باکس تلفن داخل ساختمون درست جمعش نکرده بودم. الان آسانسور تلفنش قطعه و من دیگه قطعی ندارم )

15. 2 کاربر از pizza90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •