حضرات , اساتید این یکی دوروزه نت ایرانسل شما مشکلی نداشته ؟ سرعت افت محسوسی نکرده ؟ اصلا 3g تون برقراره همچنان ؟
میخوام بدونم مشکل از همراه اخره یا سراسریه .
حضرات , اساتید این یکی دوروزه نت ایرانسل شما مشکلی نداشته ؟ سرعت افت محسوسی نکرده ؟ اصلا 3g تون برقراره همچنان ؟
میخوام بدونم مشکل از همراه اخره یا سراسریه .
جناب اقای بردیا
اقا رضا از این موضوع هیچ نفع و بهره ای نمی بره؛هر اطلاعات و کمکی که می کنه لطف خودشه .
در مورد خود بنده؛چندین بار در مورد مشکل ایرانسل پیگیری کردن و من کاملا از ایشون سپاسگزارم که برای ما وقت نیزاره؛
نمی دونم شما چه نفعی می بری که در مورد کسی که نمی شناسیش حسادت می کنی و سمپاشی می کنی؛اگه خیلی مشکل داری و نمی تونی ببینی که تو این مملکت یه نفر بدون هیچ چشمداشتی مشکلات مردم رو پیگیری می کنه؛بهترین کار اینه که از این فروم بری
ببخشید اقا رضا مورد مشکوک اینترنت ایرانسل تو شیراز چی است ؟(مدیران مجترم تاپیکهای اضافی وبی مورد را پاک کنید باتشکر.)
چرا حجمهای شبانه استفاده هم نمی کنی یکدفعه صفر می شد,
ببخشید سوال زیاد پرسیدم
چرا 3g ایرانسل به این صورت هست؟
ما الان طبقه چهارم ساختمونمون به صورت E نشون میده ولی در حیاط طبقه همکف H
واقعا عجیب نیست؟
در اصفهان خیلی جاها ثبات نداره
در تنظیمات حالت شبکه رو روی only 3g یا wcmda قرار یدید
این کار را که میکنم مدام قطع و وصل میشه
در حالیکه همراه اول برادرم از این مشکلات نداره
فکر کنم بیخیال ایرانسل بشم بهتره
طبق تجربه من هم پایداری همراه اول اینجا بهتره. ایرانسل نوسان داره یه مقدار. واسه همین خیلی جاها وقتی Network mode رو اتوماتیک باشه خودش رو GSM میمونه حتی با اینکه سیگنال 3G قویه و مثلا -85 dBm هست و برای استفاده از 3G باید دستی بزارم رو WCDMA ONLY که اونم گاهی نگاه میکنم میبینم هیچی آنتن ندارم و سیگنال شده -111 . ولی همراه اول اکثر مناطق خودش سوییچ میشه رو 3G و مدام بر نمیگرده به 2G. حتی با سیگنال ضعیف تر، مثلا -97
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستان میشه تست جدید از سرعت همراه اول و ایرانسل و رایتل بزارید
شبکه تریجی ایرانسل پوشش داخلی ضعیفی داره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)