تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1467 از 4105 اولاول ... 46796713671417145714631464146514661467146814691470147114771517156719672467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,661 به 14,670 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

به جای کارهای بیهوده کشیدن از سرباز و به جای اذیت کردن و پا مرغی بردن و تا صبح پست دادن و... میتونن از سربازها با توجه به رشته و تخصصشون استفاده کنن اونوقت به جای اینکه یه لیسانسه بشه چای ریزه یه کادری میتونه تو دو سال خدمتش واسه مملکتش یه کار مفید بکنه باعث رشد بشه چه نظامی چه صنعتی چه فرهنگی و و و ... .
    یه طرحی هم بود که اگه کسی متناسب با نیاز ارگان های نظامی پروژه ای انجام میداد یا وسیله ای میساخت یا ... متناسب با کاری که کرده بهش کسری میدادن
    این جور طرح ها خیلی خوبه ، طرف با توجه به تخصصی که داره میتونه به کشور خدمت کنه ، خیلی هم به نفع هر دو طرف هست
    هنوز هم هست این طرح ؟ یا حذف شد ؟

2. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

منم از این آدمای شایعه پراکن دور برم زیاده نمیدونمم از کجاشون بعضیاشون در میارن اینقدرم با قاطعیت میگن آدم به دانسته های خودش شک میکنه یکی از دوستام که میگفت همین الان 24 ماهه خدمت! آموزشی هم سه ماهه!
    چنان به من گفتن 24 ماه شده که گفتم حتما سایت نظام وظیفه آپدیت نیست!!!!!!!!!!!!! اما امیدوارم این سایت محل شایعه پراکنی نشه. دلمون خوشه اینجا دیگه حرف راست میزنن ... منتظریم تا ببینیم چی میشه این خدمت

4. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

یه طرحی هم بود که اگه کسی متناسب با نیاز ارگان های نظامی پروژه ای انجام میداد یا وسیله ای میساخت یا ... متناسب با کاری که کرده بهش کسری میدادن
    این جور طرح ها خیلی خوبه ، طرف با توجه به تخصصی که داره میتونه به کشور خدمت کنه ، خیلی هم به نفع هر دو طرف هست
    هنوز هم هست این طرح ؟ یا حذف شد ؟
    سلام بله هنوز این طرح هست کارهاش هم با وزارت دفاع هست اطلاعات دقیقی ندارم اما تو دانشگاه یکی از استادام همین کارو کرده بود اصلا راضی نبود. ما هم دیگه پیگیرش نشدیم

6. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اینکه خدمت زیاد بشه یا نه دست نظام وظیفه یا سردار کمالی و احمدی مقدم و سرگروهبان آموزشی و پلیس +10 سر کوچه و اینا نیست . یا به فرمان فرمانده کل قوا هست یا رئیس ستاد کل که هم معمولا تا از قبل دستور شدن و اعلام شدن فقط حدس و گمانه. یعنی مثلا سردار کارگر که مسئول قسمت نیروی انسانی ستاد کل هست با جمع بندی گذشته و اینده و آمارهای کل نیروهای مسلح پیشنهاد میده به مراتب بالاتر از خودش و منتظر جواب پیشنهاد میمونه تا ببینه موافقت میشه یانه. در اینکه نیروی وظیفه کم شده شکی نیست و متاسفانه 100 نوع نیروی بکار گیرنده وظیفه داریم که هیچ وقت اشباع نمیشن! یعنی همون موقع هم که ازیاد سرباز بود باز هم میگرفتن . الان که خیلی کمتر شده. به هرحال قانون مخصوصا توی نظامی گری لحظه آخریه و همه اش هم مربوطه به بالاترین شخص اون ارگان که برای کل نظام میشه فرمانده کل قوا. پس به شایعات توجه نکنید و دعا کنید .

8. 6 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان کسی اطلاع داره که در ارتش ممکنه لیسانس و فوق لیسانس تا ساعت 4 خدمت کنن؟
    با تشکر

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با تشکر
    با سلام.
    خروج قانونی نیروی اداری در ارتش و سپاه ساعت 2 بعد از ظهر هست.
    امکان داره که یه روز مسئول کار براش پیش بیاد و سربازش رو هم نگه داره ! شاید یک روز در هفته شاید یک روز در ماه و شایدم زیاد! بر میگرده به مسئول مستقیم.
    اگر نه به طور معمول خروج سرباز اداری در ارتش از ساعت 12.45 هست تا 13.45

11. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsentaghadosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با تشکر
    سلام
    من تو ستاد فرماندهی نزاجا هستم
    ساعت کاری بخش ما 7 تا 4 بعد ازظهره

اما بخش های دیگه تا 2 بعد از ظهره
    بستگی به شانست داره، کارهای ستادی و دفتری 80 درصدش تا 2 هست اما واسه ما و دو سه قسمت دیگه تا 4 هست. اونم 3 4 ماه اینطوریه باز ما هم ساعت 2 میشیم

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

فرمایشات دوستان درباره افزایش خدمت سربازی شایعه ای بیش نیست.... نگران نباشید. امسال تازه از 18 ماه شده 21 زوده که بشه 24 ماه.... ولی یک روز هم عمر تلف کردن زیاده
    من حدود 26 روزمیشه خدمتم تموم شده(14 ماه خدمت کردم) و زمان خدمت مادام به مسئولین یگان نسبت به نوع استفاده از سربازا انتقاداتی میکردم ولی فقط یه جواب ازشون در میومد که "شما سربازید" میگفتم خلاف کار که نیستیم از اسمش معلومه که گفتن خدمت سربازی این که خدمت نیست باز میگفتن سربازید.....
    به هر حال از من و شما میگذره ولی اصل و بنیان تفکر بعضی از نظامی ها داغونه .....
    آدم دلش میسوزه که آدم دلسوز و مدیر تو این بخش ها کمه .....
    امیدوارم یه روز خدمت سربازی صرفا یه خدمت باشه نه ابزاری برای حرف مفت زدن...
    اگه آقایون احساس تکلیف میکردن که اینطوری نیروی جوونی و فرصتهای جوون و مملکتش ازدست میره امروز اینجوری نبود.....
    دیگه ادامه نمیدم که خدای نکرده موضوع منحرف نشه

14. 3 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستانی که در مورد این طرح تحقیقاتی فوق لیسانس و دکترا که میشه از طریقش کسر خدمت گرفت ، رو آشنایی دارن ممنون میشم راهنمایی کنند باید چیکار کرد و به کجا تو محل خدمتی مون مراجعه کنیم ؟

یه جا ( البته دقیق یادم نیست کجا ) بخش نامه اش رو دیدم که حتی بندی داشت که اونایی که پایان نامه ی فوق و یا دکتری شون حتی اگه منطبق نباشه با چیزی که اونا می خوان بازم امکانش هست که با ارائه اون کسر خدمت گرفت !!

حالا بازم اگه بشه بواسطه پایان نامه مون یکی دو ماه کسری بگیریم خیلی عالی میشه

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستی در مورد ساعت خدمتی هم بگم که ما ساعت 7 میریم و 2 بر میگردیم . واینطوری هستش که 2 روز صبحگاه داریم . 2 روز وروزش . که از ساعت 7 تا 9 صبح هستش . ما معمولا کارمون از ساعت 9 صبح و بعد از خوردن صبحانه شروع میشه تا 1.30 که آماده میشیم برای رفتن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •