تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1467 از 1746 اولاول ... 467967136714171457146314641465146614671468146914701471147715171567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,661 به 14,670 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز Crawling In MySkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

جاااااااااااااااااااااااا ن!!!؟؟؟ شما چند سالته گلم ؟؟؟ پشت لبت سبز شده که بمن میگی پسرم. اصلا اینجا از هر بچه تازه به دوران رسیده ای سوال میکنی فکر میکنه واسه خودش دیگه end بازیکنه. هر کسی که فکر میکنه اینجا خیلی حرفه ای تشریف داره بیاد 1vs1 باهاش بازی میکنم ببینم کی نوبه و کی حرفه ای. وقتی میگم راهنمایی کنید سرتون گیج نره و مثل آدم اگه چیزی میدونید بگید. گیر چه کسایی افتادیم ما. جنبه داشته باشید آخه.
    من 3 سال و 4 ماهمه پدرجان
    اگه معنی جمله ی من رو متوجه نمیشی پس متعاقبا برونز جایگاه مناسبیه برات دیگه..نه ؟

2. 3 کاربر از Crawling In MySkin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

آدم رو مجبور میکنید 2 صفحه قبل رو بخونه ها...
    پسرم شما سعی کن 31/10 رو بکنی 10/0 میتونی بری سیلور بعد بکنی 5/0/5 میتونی بری گلد و بالاتر
    ایشون هم ترول هستن ایگنورشون کن
    ضمنا اینقدر قصه نگو. با Cait بیوفتی تو یه تیم نوب با به support نوب بعدش امتیازت بشه 31/10 این تو برنز بده ؟؟؟ اخه تویی که قصه تعریف میکنی بگو ببینم تو یه تیم نوب بعنوان ADC با امتیاز 10/0 میخوی چیکار کنی ؟؟؟ میشه یکم واقع بین تر باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

میگم بعد از Double IP همیشه Double Rune Page داریم احیانا نمیدونید زمانش کی هست ؟

Double RP هم میگم Riot دوباره میزاره ؟
    بله دوست عزیز اگه توجه کرده باشید ما توی هر سال طی زمان های مختلف یک سری قابلیت هایی اضافه میکنم((Double IP Double Rune Page sale...)) ولی زمان دقیقی ندارند ولی توی محدوده معینی هستند
    و همیشه بعد از پایان زمانشون بعد چند وقت دوباره تمدید میشند اگه شما میخواهید رون پیج بگیرید باید بگم بله Double Rune Page را به زودی میزاریم ولی زمان دقیق نمیتونم بگم شما ip هات را نگاه دار که بتونی
    تداد زیادی رون پیج بگیری
    سیزن جدید از ماه بعد شروع میشه؟
    آره عمو
    ادب استاد به از SKILL اوست. بهتره یکم ادب چاشنی کارت بکنی و حرفت رو طوری بزنی که بقیه واقعا از راهنماییت استفاده کنن. نه اینکه با حالت تمسخر صحبت کنی آق دکتر. مگه خودت از اول اینجوری بازی میکردی ؟؟؟ مگه از اول این نکات کلیدی رو میدونستی. من یه حرفی رو زدم و بعدش دوستانه ازتون خواستم اگه حرفم اشتباهه اون هایی که کار بلد هستند اصلاح کنند. حلا اگه به مقام والاتون بر نمیخوره لطف کنید بگید بهترین راه بالا اومدن از برونز چیه ؟؟؟
    ببین آقای کتر شما باید تشریفتونا ببرید آهنگ 6.8 گوش کنید نه بیاد اینجا بحث کنید
    شوخی کردم اما خدایی شما همون جا که به نظرتون من توهین کردما برداشتید حذف کردید بعد میگید بی احترامی میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟
    اول این که من همین جوری حرف میزنم عــــــــــــــــــــشقم میکشه اینجوری حرف بزنم دلـــــــــــــــــــــــ ـــــم میخواد و به خودم مربوطه دوم این که کسی مجبور نیست اینجا
    پستای منا بخونه
    سوم اینکه آقا ما یه سری نکاتی را گفتیم که به نظر شخص بنده خیلی مفید هستند حالا کسی میخواهد استفاده کنه((به من چه))کسی نمی خواهد استفاده کنه((به من چه))
    بعد هم شما تو اون پستتون برداشتید قصه های شاه نامه را نوشتید که منم وقت نکردم بخونم((یعنی خیلی طولانی بود))من خیلی وقتا فرصت نمیکنم خیلی پستا را بخونم
    سعی کنید پستاتون کوتاه باشه که همه بتونند بخونند ببین چی نوشته که پست منم اینقدر طولانی شد
    اما در جواب این که چه جوری از از برنز بیاید بیرون:
    1- بدید بوستتون کنند
    2-یه اکانت گلد چیزی بخرید
    2- ی چمپ op یاد بگیرید واسه تاپ که بتونید خودتون بازی را کری کنید مثل ریون.نسس.سینجد و... البته باس کری کردنم بلد باشید فقط کیل گرفتن مطرح نیست
    ببینید برنز یه باتلاقه که باید پاتونا بزارید رو مردم و بیاید بالا و گرنه همین جوری میرید پایین اگه هنوز نمیتونید بیاید بیرون دو دلیل داره
    1- هنوز در اون حد بازیتون خوب نشده
    2-بلد نیستید کری کنید
    بهترین روش یاد گرفتن این دو مورد هم این که برید حضوری بشینید بازی یکی که توی پلتی گلدی دایموندی چیزیه را ببینید اون spect خود لول خوبه ولی
    این بهترین روشه چون می تونید سوالاتونا ازشون بپرسید و خورد خورد یاد میگیرید. اگه هم کسی نیست در دسترستون میتونید برید گایید بخونید
    و تو یوتیوب آموزش ببینید که خیلی بهتر از spect کردنه ولی زمان بره و نیاز به تمرین و کسب تجربه داره
    ولی بزرگ ترین دلیلی که هنوز تو برنزند بعضها اینکه آهنگ 6.8 گوش میکنند که خوب کسی که اینجوری باشه جاش تو همون برنزه

آقا چقدر این پست طولانی شد به همه نوب هایی که این پست را خونندند خسته نباشید میگم
    Last edited by alone_son; 02-12-2014 at 18:48.

5. این کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

عزیزم اکانت قبلیم Bronze بود و دلیلشم اگر دقت میکردی گفته بودم.

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

آقا چرا دعوا میکنید و همو دو را گازه میگیرید؟؟؟ اصلا بنده خودم برنز هستم و افتخار میکنم برنز هستم دربه درا ملت میکوبند 700 یا شایدم 800 کیلومتر میزنند تو این وضع بی بنزینی
    میرند لب آب برنز بشند حالا شما را خدا لطف کرده با دوتا بازی میندازه تو برنز میاید ناشکری میکنید؟؟؟؟ این به جا شکر نعمتتونه؟؟؟؟ وای به حالتونه اگه توبه نکنید و شکر به جا نیارید

آدم رو مجبور میکنید 2 صفحه قبل رو بخونه ها...
    پسرم شما سعی کن 31/10 رو بکنی 10/0 میتونی بری سیلور بعد بکنی 5/0/5 میتونی بری گلد و بالاتر
    ایشون هم ترول هستن ایگنورشون کن
    منا ایگنور میکنی هان؟؟؟
    منا ایگنور نکن ح.ش.ر.ی میشما یه وقت پس اکانتتا میگیرم خطری میشما

8. این کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

وایییییییییی شما فرق ترول و بی احترامی رو نمیتونی تشخیص بدی مشکل استاد alone son چیه آخه در ضمن این جا تنها جایی که بابا بزرگ های لول باز رو پیدا میکنی پس نگو بچه، این ملت زنو بچه دارن اینجا با ادب باشین لطفا
    استاد من پوزش می طلبم،همش چند روز اومدن تو این فروم کم کم باید عادت کنن این ها هنوز شما رو نشناختن استاد،آرمه میتیکومون رو نشون بدم بهشون ؟؟
    Last edited by pancha73; 02-12-2014 at 18:56.

10. این کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

بابا ادامه ندید تاپیکو به گه کشیدین خیلی بی مزه این یه مشت Kid

اگه نباشه جاش خالی می مونه R.I.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

هرکی وارده این فروم میشه 5 ، 6 تا پست اول روش بالا اومدن از برونز رو میپرسه خداییش تاحالا دقت کردین؟

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    آخه دوستان من این چه سوالیه میپرسین ؟ ما مثلا چی بگیم بهتون؟ وقتی برونز شدی 2 تا دلیل داره یا در همون حد هستی که بونز شدی یا اسکیلت در همون حدِ که برونز شدی!!! :| :|
    اگه خواستی بیای بالا فقط دو راه داری! یا اکانتت رو بدی به یه نفر که بوست کنه برات یا بازیت رو بهتر کنی

شانسی کسی نمیتونه بیاد بالا اگر هم اومده باشه دوباره سریع برمیگرده پایین : )

13. 3 کاربر از R.I.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

وایییییییییی شما فرق ترول و بی احترامی رو نمیتونی تشخیص بدی مشکل استاد alone son چیه آخه در ضمن این جا تنها جایی که بابا بزرگ های لول باز رو پیدا میکنی پس نگو بچه، این ملت زنو بچه دارن اینجا با ادب باشین لطفا
    استاد من پوزش می طلبم،همش چند روز اومدن تو این فروم کم کم باید عادت کنن این ها هنوز شما رو نشناختن استاد،آرمه میتیکومون رو نشون بدم بهشون ؟؟
    نه دوست عزیز چرا این همه خشونت ؟؟؟؟این بنده خدا ها فقط یه مشت راه گم کرده هستند که واسه ما ملک نازل شده بریم اینا را به راه راست هدایت کنیم
    درسته سخته ولی بلاخره از پسش بر میام
    بابا ادامه ندید تاپیکو به گه کشیدین خیلی بی مزه این یه مشت Kid
    دوست عزیز مزه را واسه جیز دیگه استفاده میکنند و چیز خوش مزه هم ما نداریم اگه گیرت اومد یه ندایی هم به ما بده
    بچه هم تو قنداق البته من خودم همیشه قنداقش میکنم بعد به کارام میرسم که اذیت نشه

آخه دوستان من این چه سوالیه میپرسین ؟ ما مثلا چی بگیم بهتون؟ وقتی برونز شدی 2 تا دلیل داره یا در همون حد هستی که بونز شدی یا اسکیلت در همون حدِ که برونز شدی!!! :| :|
    یعنی اگه معنی این جملت را میفهمیدند دو حالت داشت یا به فوش میکشیدندت یا از برنز در می اومدند
    به دوتا چیز کاملا مجزا از هم اشاره کردی خوشم اومد

15. 2 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

بالز داری؟رو در رو بل بل زبونی کن شمارتو خصوصی کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •