دوستان سرعت آپلود مخابرات 1m خوبه؟
ميخوام از صبانت برم مخابرات
دوستان سرعت آپلود مخابرات 1m خوبه؟
ميخوام از صبانت برم مخابرات
کار خوبی میکنی. سوالت رو هم باید تو تاپیک مخابرات استان خودتون بپرسی . درکل بستگی زیادی به مرکز مخابرات تون داره.
هرچی باشه از این گدابازیهای صبانت و سرگردنه گیری شون خلاص میشی.
با سلام پینگ اینترنت صبانت 128 نامحدود برنزی 2.5 گیگ منصفانه چنده در سرورهای ایرانی و خارجی؟؟؟
و سوال دیگه اینکه سرعت دانلود 128 نامحدود 2.5 گیگ منصفانه چند کیلوبایت میده؟؟
آیا صبانت به درد گیم آنلاین میخوره؟؟
چقدر نوشته های امروز کم شده دیگه عادت کردن به تحریم صبانت و به سرعت عزیز 15 کیلو کنار امدن!
داداش من با ۱ مگ نامحدود برنزی پس از ترافیک منصفانه ۳۰ تا میگرفتم حالا شما دیگه خودت حساب کن با ۱۲۸ چقدر میگیری چیزی حدود ۵ کیلوبایت حالا پینگم هرچقدر باشه وقتی سرعتت اینقدر پایین باشه چی میتونی بازی کنی؟!!!!!!!!!!
من نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر نسبت به سرویس های نامحدود خوش بین هستن در حد لالیگا هیچ شرکتی در حال حاضر نامحدود واقعی نمیده و همه پس از ترافیک منصفانه سرعتهاشون تقسیم بر ۸ میشه چون سود شرکتها میاد پایین و دوما دیگه هیچکی حجمی نمیگیره مطمئن باشید که اگه نامحدودها خوب بود ملت میریختن همه نامحدود میگرفتن ولی تو خارج چیزی به اسم اینترنت حجمی و نامحدود منصفانه نداریم همه نامحدود واقعی دارن علتشم باید از قانونگذاران اینترنت کشور و نون خوراش بپرسین الان هر جای دنیا برید بگید نامحدود منصفانه همونجا هنگ میکنن![]()
سلام
دوستان این قضیه شبانه قانون مصوب شدس یا فقط واسه صبائه ؟
بریم جمع آوری بعد 4 سال ؟
![]()
شما بعد از 4 سال میخوای جمع آوری کنی.
من بعد از حدود 7 سال مشتری صبانت بودم جمع آوری کردم
واقعا باید به مدیران صبانت تبریک گفت به این مشتری مداری![]()
طبق صحبت های وزیر و سازمان تنظیم مقررات تصویب شده
سلام دوستان
من حدود 5 سال هست که مشتری صبانت هستم ولی این اواخر واقعا ازشون ناراضی هستم. مخصوصا از وقتی که سرویش شبانه رو تغییر دادن.
میخواستم بدونم با تجربه ای که دوستان دارن از کدوم شرکت اینترنت بگیرم. خودم نظرم روی آسیاتک یا شاتل یا های وب هست. ممنون میشم راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)