اقا ممنون . حالا همین که کمک کردی خیلیه .![]()
اقا ممنون . حالا همین که کمک کردی خیلیه .![]()
خود من هم Wag160n گرفتم ولی دو سال قبل الان اگر می خواستم بگیرم x2000 میگرفتم چون اول اینکه از 4 تا پورت شبکه استفاده نمی کنم دوم هم اینکه ممکنه Wag160n به مرور ساپورت نرم افزاری نشه.
320 Dual Band هست وایرلسش که فکر نکنم براتون کاربرد داشته باشه. حتی تو x3000 هم که جایگزین اون هست دیگه Dual Band نیست.
برتری 3000 به 2000 فقط در داشتن پورت usb برای اشتراگ گذاری فایل تو شبکه یا پرینت سرور هست + 1 پورت شبکه بیشتر.
در ضمن اینجا تاپیک پارس آنلاین هست
پاینده باشید[/QUOTE]
دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایی که کردین
1-در قسمن مودم چند بار اعلام کردم اما پاسخی دریافت نکردم
2-میخواستم مودمی بگیرم که با پارس جور باشه به همین علت اینجا بیان شد تا سایر دوستان پارسی اگه داشته باشن میزان رضایتشون را اعلام کنند و اگه سایر دوستان خواستن از پارس بگیرن تجربه ای در مورد این مودم ها داشته باشن !![]()
دوستان امشب نت به نظر قاطی داره
بعضی از وبسایت هارو باز نمی کنه
مخصوصا مدیا فایر
فقط با وی -پی -ان باز میشن![]()
واسه من همه چی عادی و خوبه؟؟؟
برای من 3 روزه قاط زده
در تمام طول روز که کندی سرعت رو دارم + سایت یاهو و یاهو میل و چند سایت دیگه هم خیلی طول میده تا باز شه
از ساعت 2 شب به بعد هم که اساسی سرعت میاد پایین
تازه میگن میزان نویز هم برای خطم عادیه
ماله من که مشکل داره
سرعت دانلود هم بدون V-P-N افت داره
الان دارم با س-ا-ک-س دانلودم را انجام میدم![]()
صفحه سرویس من چرا اینجوری شده ؟
سلام
آقا چه سرویس دهنده ای غیر از پارس انلاین رو پیشنهاد میکنید . سرعت شبانه من خیلی پایین اومده و رو 10 الی 15 هست .هر چقدر هم تماس گرفتم درست نکردن دیگه خسته شدم .سرویس 256
در مورد سایت های ایمیل مثل اینکه دست خودشونه راستی اگه از اسپید تست استفاده میکنید میبینید که هاستینگ رو چند وقتیه که میزنه داخل ایران..! ایرانت و افرانت!
پدرم در اومد برای دانلود کردن اتچ ایمیل هــــــــــــــــــــــــ ـــا
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)