من چی بگم که اینترنتمو قطع کردن از صبح.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من چی بگم که اینترنتمو قطع کردن از صبح.
اون که آره ولی دوستمون درست می گن صاحب دو شرکت به گفته خودشون (نمایندگی شاتل) برادر هستند از رو اسم اصلی شرکت هاشون هم مشخصه
بالاخره ما که نفهمیدیم این ترافیک رایگان جشنواره زمستانیشون رو کی قراره اضافه کنن
وقتی هم که زنگ میزنم میگن به زودی ( این به زودی کیه خدا میدونه )
در حال حاضر پینگ و سرعت در حد قابل قبولی هستن . تا ببینیم نیم ساعت دیگه چی میشه.
دوستان خداییش هم از حق نگذریم شاتل شرکت بدی نیست ولی این کاراش ( سرعت پایین و پشتیبانیه بد و...) بد جوری میره رو اعصاب آدم
.
به نظر من اگر واقعا اعتراضات به خدمات ادامه پیدا کنه شاهد بهبود در کیفیت میشیم و مطمئن باشید که اگر نارضایتیه مشترکین زیاد بشه حتما رسیدگی میکنن ( پهنای باند و بیشتر می کنن) .
ولی ناامید نشید و به اعتراضات خود بیفزایید.
Last edited by apadana.1001; 19-01-2010 at 00:45.
از وقتي مشتركان اكو زياد شدن ناراضي ها زياد شد. نصف آرت هم پول نميدن توقع دارن 2 برابر آرت دانلود كنن. درسته سرعت توي قرارداد رو بعضي از اكويي ها نميدن ولي همه شركت ها همين شده. فكر نكنم شركتي بتونين پيدا كنين كه 512 با سرعت واقعي 64 و شبانه رايگان بده اين قيمت. شبانه بعضي ها شانسشون خوبه زياد دانلود ميكنن بعضي ها كمه كم دانلود ميكنن. به نظر من هركي سرعتش كمه اگه جاي بهتري سراغ داره بسم الله...
امشب دانلود از همه جا بده هم از رپیدشیر و هم از سایر سرورها ....
دوست گرامی
اولا : شما چنان صحبت می کنید انگار سهام داره شاتلی . یا انگار شاتل برای اقوامتون . چرا الکی تعصب میکشه .
معلوم که من اگر 13000 پول بدم ولی با 19 تومنیا یکی باشم ( تازه در بعضی موارد هم بالاتر از اونا ) برای خودم صفا می کنم .
مطمئنم شما هم اگر مثل ما با بدبختی 512 می گرفتی و سرعتت از 128 ها هم پایینتر می بود الان شاتل رو مورد عنایت خودت قرار میدادی .
دوما : کسی از شما نظر خواست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دارم پیشنهاد می دم که : دوستان 512 به شاتل بگید که این رسمش نیست و خودش ضرر می کنه . اونوقت شما میگی راه باز جاده دراز !!!!!!!!!
دم شما گرم
امشب سرعت شبانه بعد از یک هفته 128 واقعی بودن برگشته به 512. اکو 128. مشکلی هم برای دانلود وجود نداره(عالی) .البته مرکز ما تازه تاسیسه و احتمال میدم هنوز ظرفیتش تکمیل نشده باشه.
Last edited by PC; 19-01-2010 at 01:59.
میگم با چیز پی ان نمیشه با لایو چت اینها گفتگو زد درسته ؟![]()
کدام شهر هستی؟!
اره برای منم سرعت خوبه !
نه فقط با ای پی شاتل میشه!![]()
هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)