اره
اندازه گیری سرعت با دیومتر
حالا فوقش هم 65 بشه با دانلود منیجر
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اره
اندازه گیری سرعت با دیومتر
حالا فوقش هم 65 بشه با دانلود منیجر
نمی دونم این دیگه چه سیاست مزخرفیه که وقتی شرکتی کاربراش زیاد میشن اوضاعش خراب میشه
الان 2 هفته است که سرعتای شب برگشته به حالت افتضاح قبلی
اگه تا آخر این ماه درست نشه نقل مکانم به های وب قطعیه
هر چند که از تاپک اونام فهمیدم با زیاد شدن کاربراش کم کم داره به بای وب تبدیل میشه ، ولی دیگه این آسیاتر لعنتی داره دقم میده![]()
کسی می دونه قضیه خرید مودم دی لینک و 20 درصد تخفیف چیه؟تازگی مودم خریدم بریم حداقل ازشون تخفیف بگیریم،سرعت درستی که بهمون نمیدن.
دوستان کسی خبر نداره تو کشورهای همسایه عراق افغانستان ترکیه دوبی و غیره چطور اینترنت به کاربران میدن یعنی مثل ایران بصورت گیگ محاسبه میشه؟ کمترین سرعت اینترنتی که میدن به کاربر چقدره؟ قیمتش چی چطوره؟
امروز دوباره زنگ زدم دعوا!
طرف میگفت توصیه ما محدود ه! اما اگه اصرار به نامحدود دارین که ما توصیه نمیکنیم، پایه(حلبی) ور دارین!!!!!!!
سرعت بالا کشکه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدی که توی مودم هست رو توی سایت وارد میکنی 20 تومن تخفیف حساب میکنه.
اگر نقره ای بگیری احتمالا تا 90 میده.
=============
سرعت از سرور خارجی ایده آل هست ولی نمیدونم 2 - 3 روزه چرا پینگ افزایش داشته . . .
![]()
Last edited by keyvan360; 19-08-2013 at 16:56.
سلام
نمیدونستم این سوال را کجا بپرسم(معذرت میخوام)
من سرویسم رو 3 مگ بشته شده ولی یه گزینه دیگه هم تو مودم هست(سرعت قابل دسترسی) که اون برا دانلود 8 مگ و برا آپلود 2 مگ را نشون میده. این چیه؟؟
Attainable Rate (Kbps) 7936 2151 Rate (Kbps) 3068 508
حداکثر سرعتی که خط شما ساپورت میکنه هست.
توی تاپیک راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم این سوالات پرسیده بشه بهتره.
بازم سلام به داداشای گلم...خوبید؟
من دوباره از آسیاتک سرویس گرفتم ولی هنوز نیمدن برام تنظیمش کنن...
حالا یه سوال برام پیش اومده،میخوام بدونم اگر من برا یک ماه امتحانی،یه IP Static بخرم،با یه سرویس مثلا 2 مگ حجمی یا نامحدود،یعنی دیگه من این آی پی مال خودمه و با کسی تقسیمش نکردم که باعث شه سرعتم بیاد پایین؟؟؟
یعنی سرعت دانلودم واقعاَ روی 2 مگ ثابت میمونه تا آخر ماهی که IP Static دارم عایااااااا؟؟؟
ممنون میشم اگر کسی توجیحم کنه...![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)