هر کی میتونه کمک اهن کنه ؟
و یه سئوال ایا شما هم اهن کم میارید چون تو مارکت کلی اهن میدن ؟
هر کی میتونه کمک اهن کنه ؟
و یه سئوال ایا شما هم اهن کم میارید چون تو مارکت کلی اهن میدن ؟
GYM دوباره به TME تغییر نام داد و رتبش هم چند پله سقوط کرد.
مثل اینکه داخل ترایبشون خیلی مشکل دارن.
فکر کنم اینا هم مثل آپادانا خودمون هستن و مدیر ندارن.
توی پروفایلشون نوشته
UNDER CONSTRUCTION
Currently Going Through Internal Changes
میگم هادی حالا فایت ما ضعیفه؟اینجا اختلاف 10 تا ترایب با هم شاید 1میلیون باشه.یعنی هر ترایب با یه عملیات کوچیک چنتا رتبه میره بالا.ما چنوقته به علت بعضی مسائل عملیات نداشتیم ولی میزنیم مصطفی اینا رو میترکونیم بعدش میایم بالا هر چند تا حالا حتی اورالس هم فهمیده قصد ما چیه
:d
بچه ها چرا شما نمی رین تو Forum اصلی TW صحبت کنین؟ خیلی بهتره ها!! حداقل ثبت نام بکنین توش
آقایون یک سواله چند وقته میخوام بپرسم همیشه یادم میره....
وحید جان کمک کن !
وقتی SP,SW رو توی همون روستایی که میسازیم تا لول 3 ریسرچ میکنیم و بعد به عنوان ساپورت به روستایی میفرستیم که اونجا تا لول 1 ریسرچ شده , اینها توی لول 3 دفاع میکنن یا لول 1 ؟
من بعضی جاها خوندم که میگن وقتی میخواید ساپورت کنید مطمئن باشید طرف لول 20 دیوار و ریسرچ لول 3 داشته باشه.
برای همین من توی روستاهای تهاجمیم هم Sp , Sw رو تا لول 3 آپگرید کردم.
من ثبت نام کردم.
بعضی وقت ها هم میرم بعضی تاپیک های مربوط به ترایبمون رو میخونم.
اورالس فهمید قصد ما از کارامون چیه ولی من نهمیگم هادی حالا فایت ما ضعیفه؟اینجا اختلاف 10 تا ترایب با هم شاید 1میلیون باشه.یعنی هر ترایب با یه عملیات کوچیک چنتا رتبه میره بالا.ما چنوقته به علت بعضی مسائل عملیات نداشتیم ولی میزنیم مصطفی اینا رو میترکونیم بعدش میایم بالا هر چند تا حالا حتی اورالس هم فهمیده قصد ما چیه![]()
سوال جالبی والا من متاسفانه دیگه تو W1 بازی نمی کنم اما تا اونجایی که یادمه وقتی تو Lv 3 می کنیشون اینا Attribute هاشون در واقع upgrade می شه و یعنی SP اون ویایج خاص مثلا به جای 15 General Defense تو لول 1 تا 21 تو لول 3 افزایش پیدا می کنه... می خواد حالا هر جای Map یا تو هر ویلیجی که باشه.
نیمه پر لیوان رو ببینوقتی Sp,sw رو توی همون روستایی که میسازیم تا لول 3 ریسرچ میکنیم و بعد به عنوان ساپورت به روستایی میفرستیم که اونجا تا لول 1 ریسرچ شده , اینها توی لول 3 دفاع میکنن یا لول 1 ؟
همین جوری بی ربط![]()
پس وحید یعنی هیچ فرقی نمیکنه که کجا بفرستیدشون.هر لولی باشه توی هرجایی به همون اندازه کارایی داره
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)