تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1466 از 1805 اولاول ... 466966136614161456146214631464146514661467146814691470147615161566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,651 به 14,660 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه darkdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

مشکل بندم همینه....اما مال من دیگه فاجعه است! عکسش هم گذاشتم سرعت میاد رو 20 کیلوبایت به پایین!
    طرحم کمپین یکساله 2 مگ
    امشب بعد از اینکه اومد روی 20 یکبار قطع و وصل کنین ، وضع مقدار بهتر میشه

2. این کاربر از darkdragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مشکل بندم همینه....اما مال من دیگه فاجعه است! عکسش هم گذاشتم سرعت میاد رو 20 کیلوبایت به پایین!
    طرحم کمپین یکساله 2 مگ
    شما اون لحظه که این جوری می شه یک قطع ووصل کن می ره رو همون 100

4. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

شما اون لحظه که این جوری می شه یک قطع ووصل کن می ره رو همون 100
    شما هم لطف کنین تیکت پشتیبانی بزنید برای این مورد تا یکم بفکر بیفتن و ماجرا ختم به خیر بشه

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

الان آی پی که دارید با 5 شروع میشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شما هم لطف کنین تیکت پشتیبانی بزنید برای این مورد تا یکم بفکر بیفتن و ماجرا ختم به خیر بشه
    درود
    این اتفاق حدود یک سال پیش هم افتاد نمی دونم شما به تاپیک اون زمان سرمی زدین یا نه خود اقای ملک جعفریان هم می اومد اینجا با هزار بحث وجدل اون زمان ایشون رو راضی کردیم طرح های دومگ رو دوباره شبانه حداقل همون دو مگ کنند بقیه طرح ها هم پایین تر که اون زمان قبول کردن و دوباره شبانه دو مگ ها شد سرعت دانش همون 256 کیلو
    فقط اون زمان بهونه خوبی که داشتیم پول زیادتری بود که می دادیم یعنی 21 درماه که با همین بهانه ایشون راضی کردیم سرعت ها رو برگردونه ولی این بارقیمت ها رو کم کردن یعنی همون شرایط 14 تومان ایشون هم که دیگه اینجا نمی اد بعید می دونم با روش پشتیبانی بشه این طرحشون رو برگردونن
    من که به شخصه حاضرم هزینه بیشتر بدم ولی شبانه برگرده به روال هفته های قبل

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

درود
    این اتفاق حدود یک سال پیش هم افتاد نمی دونم شما به تاپیک اون زمان سرمی زدین یا نه خود اقای ملک جعفریان هم می اومد اینجا با هزار بحث وجدل اون زمان ایشون رو راضی کردیم طرح های دومگ رو دوباره شبانه حداقل همون دو مگ کنند بقیه طرح ها هم پایین تر که اون زمان قبول کردن و دوباره شبانه دو مگ ها شد سرعت دانش همون 256 کیلو
    فقط اون زمان بهونه خوبی که داشتیم پول زیادتری بود که می دادیم یعنی 21 درماه که با همین بهانه ایشون راضی کردیم سرعت ها رو برگردونه ولی این بارقیمت ها رو کم کردن یعنی همون شرایط 14 تومان ایشون هم که دیگه اینجا نمی اد بعید می دونم با روش پشتیبانی بشه این طرحشون رو برگردونن
    من که به شخصه حاضرم هزینه بیشتر بدم ولی شبانه برگرده به روال هفته های قبل
    بله یادم هست که اینجوری شده بود. بهرحال احتمال رسیدن به نتیجه با اتحاد بیشتر از اینه که آیه یاس بخونیم. مهم اینه که کاری که از دستمون برمیاد رو انجام بدیم.
    بنده خودم یه زمانی توی بخش اینترنت دانشگاه بودم. یادمه که اونجا هم یهو دوستان تصمیم میگرفتن یه چیزی رو محدود کنند و ببندند. وقتی اعتراض میکردم که این کار اشتباهه اولا میگفتند که شما که دسترسی نامحدود و کامل داری این برای سایرین هست تازه الان هم اگه دیدیم همه دارن اعتراض میکنند که طرح رو کنسل میکنیم اما اگه صدای زیادی در نیومد یعنی همین طرح جدید رو ادامه میدیم. الان هم وضعیت به همین شکل هست. باید صداها یکی بشه.

9. 2 کاربر از darkdragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بله یادم هست که اینجوری شده بود. بهرحال احتمال رسیدن به نتیجه با اتحاد بیشتر از اینه که آیه یاس بخونیم. مهم اینه که کاری که از دستمون برمیاد رو انجام بدیم.
    بنده خودم یه زمانی توی بخش اینترنت دانشگاه بودم. یادمه که اونجا هم یهو دوستان تصمیم میگرفتن یه چیزی رو محدود کنند و ببندند. وقتی اعتراض میکردم که این کار اشتباهه اولا میگفتند که شما که دسترسی نامحدود و کامل داری این برای سایرین هست تازه الان هم اگه دیدیم همه دارن اعتراض میکنند که طرح رو کنسل میکنیم اما اگه صدای زیادی در نیومد یعنی همین طرح جدید رو ادامه میدیم. الان هم وضعیت به همین شکل هست. باید صداها یکی بشه.
    بروی چشم بنده هم تیکت می کنم شاید فرجی شد

11. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه با 74 شروع میشه. بحث الان نیست بحث سرعت شبانه هست. من با روزاش مشکلی ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه با 74 شروع میشه. بحث الان نیست بحث سرعت شبانه هست. من با روزاش مشکلی ندارم

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

الان چهار پنج روزه که من مشکل سرعت دارم .البته تو تایم رایگان. من فک نکنم مشکل از بروز رسانی باشه چون فقط تو تایم رایگان سرعت کم میشه

کلا نامردن اینا- روزا سرعت ماکزیمم میدن که خوب ترافیک کاربر زود حروم و مصرف شه اما شب ها میارن پایینن
    Last edited by sky1sky; 06-02-2015 at 00:12.

15. این کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •