امشب بعد از اینکه اومد روی 20 یکبار قطع و وصل کنین ، وضع مقدار بهتر میشه
امشب بعد از اینکه اومد روی 20 یکبار قطع و وصل کنین ، وضع مقدار بهتر میشه
شما اون لحظه که این جوری می شه یک قطع ووصل کن می ره رو همون 100
شما هم لطف کنین تیکت پشتیبانی بزنید برای این مورد تا یکم بفکر بیفتن و ماجرا ختم به خیر بشه
الان آی پی که دارید با 5 شروع میشه؟
درود
این اتفاق حدود یک سال پیش هم افتاد نمی دونم شما به تاپیک اون زمان سرمی زدین یا نه خود اقای ملک جعفریان هم می اومد اینجا با هزار بحث وجدل اون زمان ایشون رو راضی کردیم طرح های دومگ رو دوباره شبانه حداقل همون دو مگ کنند بقیه طرح ها هم پایین تر که اون زمان قبول کردن و دوباره شبانه دو مگ ها شد سرعت دانش همون 256 کیلو
فقط اون زمان بهونه خوبی که داشتیم پول زیادتری بود که می دادیم یعنی 21 درماه که با همین بهانه ایشون راضی کردیم سرعت ها رو برگردونه ولی این بارقیمت ها رو کم کردن یعنی همون شرایط 14 تومان ایشون هم که دیگه اینجا نمی اد بعید می دونم با روش پشتیبانی بشه این طرحشون رو برگردونن
من که به شخصه حاضرم هزینه بیشتر بدم ولی شبانه برگرده به روال هفته های قبل
بله یادم هست که اینجوری شده بود. بهرحال احتمال رسیدن به نتیجه با اتحاد بیشتر از اینه که آیه یاس بخونیم. مهم اینه که کاری که از دستمون برمیاد رو انجام بدیم.
بنده خودم یه زمانی توی بخش اینترنت دانشگاه بودم. یادمه که اونجا هم یهو دوستان تصمیم میگرفتن یه چیزی رو محدود کنند و ببندند. وقتی اعتراض میکردم که این کار اشتباهه اولا میگفتند که شما که دسترسی نامحدود و کامل داری این برای سایرین هست تازه الان هم اگه دیدیم همه دارن اعتراض میکنند که طرح رو کنسل میکنیم اما اگه صدای زیادی در نیومد یعنی همین طرح جدید رو ادامه میدیم. الان هم وضعیت به همین شکل هست. باید صداها یکی بشه.
بروی چشم بنده هم تیکت می کنم شاید فرجی شد
نه با 74 شروع میشه. بحث الان نیست بحث سرعت شبانه هست. من با روزاش مشکلی ندارم
نه با 74 شروع میشه. بحث الان نیست بحث سرعت شبانه هست. من با روزاش مشکلی ندارم
کلا نامردن اینا- روزا سرعت ماکزیمم میدن که خوب ترافیک کاربر زود حروم و مصرف شه اما شب ها میارن پایینن
Last edited by sky1sky; 06-02-2015 at 00:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)