تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1466 از 4105 اولاول ... 46696613661416145614621463146414651466146714681469147014761516156619662466 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,651 به 14,660 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

من نه سربازم نه فعلا میخام برم سربازی -- ولی داشتم این تاپیک رو میخوندم یه سوال واسم پیش اومد

امریه چیه ؟؟ فرق خدمت عادی با امریه چیه ؟؟ یه توضیح کوچیک بدین ممنون میشم

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

از همه دوستان تشکر می کنم
    نمیدونم چی بگم آخه این مسئولین که دم از عدالت و مساوات میزنن اگه به این وضع خدمت ما جوونا یه نگاهی بندازن خودشون متوجه میشوند که بی قانون ترین و بی عدالت ترین جا تو این کشور نظام وظیفه است!! چرا؟!
    به دلیل اینکه:
    اصلا یک قانون ثابت نداره که یه نفر بتونه برای زندگیش برنامه بریزه هر وقت خدمتش شروع شد باید زندگی را کاملا تعطیل کنه تا هر وقت تموم شد دوباره از صفر شروع کنه .
    با قوانین امروز معاف میشیم با قوانین فردا باید 24 ماه تو بیابون خدمت کنیم !!!!!!!!!!
    (دوست خودم به محض تمام شدن خدمتش شامل قانون سه برادری میشد و یکی دیگشون باباش 61 سالش بود وقتی اقدام کرد گفتن از الان شد 65 سال برو دفترچه پست کن)
    رفیقهای خودم با شرایط بدتر از من 10 ماه خدمت کردن اما حالا من هنر کنم شاید 21 ماه خدمت کنم!
    اونایی که سال 90 رفتن خدمت با سابقه بسج و لیسانس حتی 8 ماه هم خدمت کردن
    اونایی که سال 91 رفتن خدمت با سابقه بسج و لیسانس(البته دیگه مدرکها از این سال به بعد بی ارزش شدن) به زور 15 ماه خدمت کردن
    اونایی که سال 92 میرن خدمت هرچی هم میخوان سابقه و مدرک داشته باشن شاید 21 ماه خدمت کنن شایدم 24!
    آخه به ما چه که سرباز کم شده همینجوریش از هم سن هامون چند سال عقب افتادیم حالا هم اونا 9ماه خدمت کردن ما را خدا میدونه.
    به قول دوستمون وقتی هم سرباز کمتر شد خدمتو بکنید 5سال و بگید اونا که هنوز زنده هستن دوباره باید خدمت کنن.
    خدا عاقبت هممون را به خیر کنه
    نتیجه اینکه تا دیر نشده برید خدمت که قطعا حسرت همین امروز رو هم خواهید خورد (مگر اینکه شرایط زندگی در خارج رو دارید)

سلام خدمت دوستان عزیز

من نه سربازم نه فعلا میخام برم سربازی -- ولی داشتم این تاپیک رو میخوندم یه سوال واسم پیش اومد

سلام

خدمت در نیروهای مسلح 21 ماه و در سازمانهای دولتی 24 ماه است
    وقتی یک سازمان دولتی یک سرباز رو از ستاد کل درخواست میکنه، اون سرباز امریه اون سازمان دولتی میشه و دیگه نظامی محسوب نمیشه

تفاوتها خیلی متغیره و به یگان بستگی داره
    اغلب امریه ها بدون لباس نظامی هستند و با یک ظاهر عادی مثل یک کارمند و معلم و ... به سر کار و کلاس میرن
    اما افرادی که امریه ندارن، در اغلب یگانها با لباس نظامی حاضر میشن و کلا تابع قوانین نظامی و اون یگان هستن (البته این نظامی ها هم جاهایی رو دارن که بدون لباس و شرایط نظامی میشه خدمت کرد)

شاید یک تفاوت مهم دیگش بحث آماده باش باشه که سرباز امریه اصلا به عمرش آماده باش نمی بینه ولی نیروهای مسلح و مخصوصا ناجا، در هر مناسبت مهمی آماده باش هستن
    Last edited by farzad02; 15-03-2013 at 18:34.

3. 4 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

خدمت در نیروهای مسلح 21 ماه و در سازمانهای دولتی 24 ماه است
    وقتی یک سازمان دولتی یک سرباز رو از ستاد کل درخواست میکنه، اون سرباز امریه اون سازمان دولتی میشه و دیگه نظامی محسوب نمیشه

تفاوتها خیلی متغیره و به یگان بستگی داره
    اغلب امریه ها بدون لباس نظامی هستند و با یک ظاهر عادی مثل یک کارمند و معلم و ... به سر کار و کلاس میرن
    اما افرادی که امریه ندارن، در اغلب یگانها با لباس نظامی حاضر میشن و کلا تابع قوانین نظامی و اون یگان هستن (البته این نظامی ها هم جاهایی رو دارن که بدون لباس و شرایط نظامی میشه خدمت کرد)

شاید یک تفاوت مهم دیگش بحث آماده باش باشه که سرباز امریه اصلا به عمرش آماده باش نمی بینه ولی نیروهای مسلح و مخصوصا ناجا، در هر مناسبت مهمی آماده باش هستن
    این امریه همون استاد سرباز نیست ؟؟

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

سلام .
    خدمتتون عرض کنم که کسایی که میخوان برن خدمت با توجه به رشتشون به یکی از سازمان های دولتی که سرباز امریه میگیرن مراجعه میکنن و اگه پارتی داشته باشه یا اون سازمان قبول کنه آموزشی را میره بعد میره تو اون اداره یا سازمان مثه کارمند اونجا میشه با لباس شخصی هم میره دیگه بستگی به جاش داره که تا چه ساعتی باید کار کنه ولی باید 24 ماه خدمت کنه. حالا جاهایی که امریه میگیرن مثه فنی حرفه ای، آموزش پرورش ، زندان، دادگستری و جاهای دولتی که به رشته درسیت ربط داشته باشه . آموزشیت هم میری ارتش
    امریه ی قرارگاه خاتم الانبیا هم مربوط به سپاه میشه که بیشتر رشته های فنی بیشتر میگیره
    البته خیلی ها میخوان برن امریه اگه پارتی داری اقدام کن وگرنه دیگه معلوم نیست قبولت کنن یا نه.

6. 2 کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منم شنیدم قراره 24 ماه بشه

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام. من قضیه ی زیاد شدن مدت خدمت را از سایت police.ir پیگیری کردم جواب دادن فعلا تغییری نداریم.
    1391/12/24 پنجشنبه
    شرح درخواست: سلام آيا مدت خدمت سربازي براي سال 92 و كسري بسيج تغيير كرده است؟اگر تغيير كند كي اجرا ميشود؟
    شرح پاسخ: باسلام در حال حاضر هيچ تغييري نداريم./ق

9. 2 کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام. من قضیه ی زیاد شدن مدت خدمت را از سایت police.ir پیگیری کردم جواب دادن فعلا تغییری نداریم.
    1391/12/24 پنجشنبه
    شرح درخواست: سلام آيا مدت خدمت سربازي براي سال 92 و كسري بسيج تغيير كرده است؟اگر تغيير كند كي اجرا ميشود؟
    معمولا شب قانون رو وضع میکنن و صبحش اجرا میکنن. چیزی نمیشه گفت. ولی معمولاً اول اردیبهشت و یا اول آبان.

11. 4 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

معمولا شب قانون رو وضع میکنن و صبحش اجرا میکنن. چیزی نمیشه گفت. ولی معمولاً اول اردیبهشت و یا اول آبان.
    بله دوست عزیز میدونم . حتی قضیه ی 21 ماه شدن را طبق سایت نظام وظیفه روز 21/1/91 اعلام کردن یعنی من که اعزام 1/2 هستم احتمال داره شب اعزام اعلام کنن. آخه مشکل اینجاست هرکی را میبینم میگن 24 ماه شد رفت، دیگه تصویبش کردن! شایعه پراکنی خیلی زیاد شده. منتظریم ببینیم قسمتمون چی میشه.
    من که وقتی خدمتم شروع شد دیگه برام مهم نیست چند ماهه انقدر میرم تا تموم بشه.

13. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

بله دوست عزیز میدونم . حتی قضیه ی 21 ماه شدن را طبق سایت نظام وظیفه روز 21/1/91 اعلام کردن یعنی من که اعزام 1/2 هستم احتمال داره شب اعزام اعلام کنن. آخه مشکل اینجاست هرکی را میبینم میگن 24 ماه شد رفت، دیگه تصویبش کردن! شایعه پراکنی خیلی زیاد شده. منتظریم ببینیم قسمتمون چی میشه.
    من که وقتی خدمتم شروع شد دیگه برام مهم نیست چند ماهه انقدر میرم تا تموم بشه.
    منم از این آدمای شایعه پراکن دور برم زیاده نمیدونمم از کجاشون بعضیاشون در میارن اینقدرم با قاطعیت میگن آدم به دانسته های خودش شک میکنه یکی از دوستام که میگفت همین الان 24 ماهه خدمت! آموزشی هم سه ماهه!

15. این کاربر از ami2new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

1391/12/24 پنجشنبه
    به هر حال مثل همیشه یه سری خبر ، حالا به هر صورتی، بین مردم پخش میشه و اکثرا هم بعد از مدتی اجرایی میشه ، این جوابی که به شما دادن حال حاضر منظورشونه که شاید همین چند روز باشه !!!!

این که مثلا خدمت میشه 24 ماه و کسری بسیج هم حداکثر 3 ماه و ... مدتی هست که شایع شده ، حالا امیدواریم این بار عملی نشه

17. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •