تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1466 از 1746 اولاول ... 466966136614161456146214631464146514661467146814691470147615161566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,651 به 14,660 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه R.I.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

بلاخره یه پیشکسوت باید اخلاقش با بازیکن تازه به دوران رسیده فرق کنه داداش یا نه اما ما از این حرفاشون ناراحت نمی شیم بلاخره اینام جوان اند تازه کارند نوبند خرررررررررند چیکارشون میشه کرد

بابا ما 100هزار بار گفتیم آقا اصلا شما 100/0/100 باش ولی وقتی نمی تونی کرری کنی و ببری چه ارزشی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    100هزار بار گفتیم آقا تعداد کیلی که شما میگیری مهم نیست مهم اینه که نقشت را تو بازی خوب اجرا کنی مثلا اگه Adc بتونی تو تیم فایت خوب دمیج بدی بتونی کرری شونا بزنی
    100هزار بار گفتیم شما بازیا 0/100/0 ببر تانک کن کری کن نزار دستشون به adc برسه خوب این ارزش داره یا وقتی 1000/0/100 میبازی و هی میای اینجا چس ناله میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چه فایده؟؟ ما اینا را واسه پیشرفت خودشون میگیم اینام هی میگند فلانی نوبه فلانی تروله بهمانی afk عزیز من مگه میشه شما همه بازیات اینجوری باشه؟؟؟ یعنی لول اینقدر
    تو دنیا معروف شده و کل دنیا میاند اونجا afk میکنند اونم دقیقا تو تیم تو تا تو ببازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اقا اگه اینجوریه لول را پاک کن مگه دیونه ای با روان خودت بازی میکنی؟؟؟؟؟؟
    آخرش اینکه عزیزای من کسی از چس ناله به جایی نرسیده و بلاخره برا رسیدن به هر جایی باس یه سری سختی هایی را تحمل کنید هیچ کی هم با 10 تا بازی اولش چلنجر نشده
    استـــــــــــــــــــاد دیویژنت رو بگو
    ازت خوشم اومد میخوام اکانتت رو مجانی واست بوست کنم تروخدا ناراحت نشیا آخه یه عکس فرستاده بودی اسمت رو که چک کردم سیلور اینا بودی اگه میخوای بیای بالاتر خوشحال میشم کمکت کنم
    عمویی شما تا حالا مدرسه تشریف داشتید ؟؟؟ امتحانات تموم شد؟؟؟ معدلت خوب شده که بابات اجازه داده بشینی پای pc ها ای شیطون

راستی عمویی ما مثلی بعضیا نیستم که حرفمون از رو چیززززززززززمون بلند شه ما چیزززززززززمون واسه چیزاااااااااااای دیگست

حالا سنت کمه نمیشه جوابتا داده ولی عمویی من خیلی بیشتر از تو wow و lol زدم بلاخره یه چیزی میدونم
    سلام عمو جون ( استــــــــــــــــــــــ ـاد*)
    اون >>>مقایسه جمعیت یک سرور رایوت با گوز جمعیت یک سرور بلیزارد از یه وجب پایین تر از ریشه اشتباهه <<< رو همینجوری آوردم دنبال آخرین پستتون بودم که نقل قولش کنم استــــــــــــــــــاد

نکتش توی اون محتوا مخفی بود
    بفرما نقل قل رو از پست قبلیم پاکش کردم
    Last edited by R.I.P; 01-12-2014 at 20:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

استـــــــــــــــــــاد دیویژنت رو بگو
    ازت خوشم اومد میخوام اکانتت رو مجانی واست بوست کنم تروخدا ناراحت نشیا آخه یه عکس فرستاده بودی اسمت رو که چک کردم سیلور اینا بودی اگه میخوای بیای بالاتر خوشحال میشم کمکت کنم
    جنبه ما بالاتر از این حرفاست عمممممممممممممممممممممممم ممموووووووووووووووووووووو ییییییییییییییییییییییییی ییی
    اشتباه چک کردی من سیزن قبلی گلد 1 بودم یه duo داشتم که یه دفعه به سرش زد همه بازیای رنکشا ترول میکرد البته بنده خدا حق داشت ملت بوست شده بودند گلد بعد یه سری هام به خاطر
    خوب بازی کردن این بابا داشتند کری میشدند و تازه که که خوری هم میکردند اینم گفت ما که ریواردا را میگیرم بزار حال این سگا را هم بگیریم
    ما هم به خاطر انسانیت و حق زن و حقوق بشر باهاش همکاری نکردیم
    اون محتوای مخفی را هم خوندم واسه همین گفتم سنت کمه نمیشه جواب داد البته منظورم با شما نبودا به صورت خیلی نا محسوس به یه شخصی اشاره میکردم که میاد پست ها را حذف میکنه
    البته حق داره بلاخره همه ما قبل عضویت یه قوانینی را قبول کردیم که این حرفا که میخواستم بزنم خلاف این قوانین بود اما اینجام یکم سخت گیری بیش از حد میشه ها ولی در کل ....
    ((حالا اگه خیلی طالبی بشنوی تا پیام خصوصی کنم برات))

نامردایه بی معرفت اگه سیزن ریوارد رو 1 ماه عقب مینداختن من راحت میتونسم چلنجر بشم الان روحیم از بین رفته روزی 2-3 بار بین مستر و دایموند بالا پاین میشم
    منم همینطور

3. 2 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

جنبه ما بالاتر از این حرفاست عمممممممممممممممممممممممم ممموووووووووووووووووووووو ییییییییییییییییییییییییی ییی
    اشتباه چک کردی من سیزن قبلی گلد 1 بودم یه duo داشتم که یه دفعه به سرش زد همه بازیای رنکشا ترول میکرد البته بنده خدا حق داشت ملت بوست شده بودند گلد بعد یه سری هام به خاطر
    خوب بازی کردن این بابا داشتند کری میشدند و تازه که که خوری هم میکردند اینم گفت ما که ریواردا را میگیرم بزار حال این سگا را هم بگیریم
    ما هم به خاطر انسانیت و حق زن و حقوق بشر باهاش همکاری نکردیم
    اون محتوای مخفی را هم خوندم واسه همین گفتم سنت کمه نمیشه جواب داد البته منظورم با شما نبودا به صورت خیلی نا محسوس به یه شخصی اشاره میکردم که میاد پست ها را حذف میکنه
    البته حق داره بلاخره همه ما قبل عضویت یه قوانینی را قبول کردیم که این حرفا که میخواستم بزنم خلاف این قوانین بود اما اینجام یکم سخت گیری بیش از حد میشه ها ولی در کل ....
    ((حالا اگه خیلی طالبی بشنوی تا پیام خصوصی کنم برات))
    ااااااااااا...
    به قول یکی از بچه های فروم چقـــدر بزرگوارید شما استــــــــــــــــــــــ ــــــاد
    شرمنده اگه گفتم سیلورید استــــــــــــــــــــــ ــاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

میگم بعد از Double IP همیشه Double Rune Page داریم احیانا نمیدونید زمانش کی هست ؟

Double RP هم میگم Riot دوباره میزاره ؟
    Last edited by emproor; 01-12-2014 at 23:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سیزن جدید از ماه بعد شروع میشه؟
    Last edited by Ab.Az; 02-12-2014 at 09:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بابا ما 100هزار بار گفتیم آقا اصلا شما 100/0/100 باش ولی وقتی نمی تونی کرری کنی و ببری چه ارزشی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    100هزار بار گفتیم آقا تعداد کیلی که شما میگیری مهم نیست مهم اینه که نقشت را تو بازی خوب اجرا کنی مثلا اگه Adc بتونی تو تیم فایت خوب دمیج بدی بتونی کرری شونا بزنی
    100هزار بار گفتیم شما بازیا 0/100/0 ببر تانک کن کری کن نزار دستشون به adc برسه خوب این ارزش داره یا وقتی 1000/0/100 میبازی و هی میای اینجا چس ناله میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چه فایده؟؟ ما اینا را واسه پیشرفت خودشون میگیم اینام هی میگند فلانی نوبه فلانی تروله بهمانی afk عزیز من مگه میشه شما همه بازیات اینجوری باشه؟؟؟ یعنی لول اینقدر
    تو دنیا معروف شده و کل دنیا میاند اونجا afk میکنند اونم دقیقا تو تیم تو تا تو ببازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اقا اگه اینجوریه لول را پاک کن مگه دیونه ای با روان خودت بازی میکنی؟؟؟؟؟؟
    آخرش اینکه عزیزای من کسی از چس ناله به جایی نرسیده و بلاخره برا رسیدن به هر جایی باس یه سری سختی هایی را تحمل کنید هیچ کی هم با 10 تا بازی اولش چلنجر نشده
    ادب استاد به از SKILL اوست. بهتره یکم ادب چاشنی کارت بکنی و حرفت رو طوری بزنی که بقیه واقعا از راهنماییت استفاده کنن. نه اینکه با حالت تمسخر صحبت کنی آق دکتر. مگه خودت از اول اینجوری بازی میکردی ؟؟؟ مگه از اول این نکات کلیدی رو میدونستی. من یه حرفی رو زدم و بعدش دوستانه ازتون خواستم اگه حرفم اشتباهه اون هایی که کار بلد هستند اصلاح کنند. حلا اگه به مقام والاتون بر نمیخوره لطف کنید بگید بهترین راه بالا اومدن از برونز چیه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

ادب استاد به از SKILL اوست. بهتره یکم ادب چاشنی کارت بکنی و حرفت رو طوری بزنی که بقیه واقعا از راهنماییت استفاده کنن. نه اینکه با حالت تمسخر صحبت کنی آق دکتر. مگه خودت از اول اینجوری بازی میکردی ؟؟؟ مگه از اول این نکات کلیدی رو میدونستی. من یه حرفی رو زدم و بعدش دوستانه ازتون خواستم اگه حرفم اشتباهه اون هایی که کار بلد هستند اصلاح کنند. حالا اگه به مقام والاتون بر نمیخوره لطف کنید بگید بهترین راه بالا اومدن از برونز چیه ؟؟؟

^^^^^^^^^^^^^^^
    بــــــــــــــــی ادب استـــــــــــــــاد رو دست میندازی؟!!!!
    Last edited by R.I.P; 02-12-2014 at 13:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

اولا وقتی حرف از ادب میزنی اینو بدون که ادب حکم میکنه حروقت باهات حرف زدن جواب بدی، ثانیا من بی احترامی به کسی نکردم برو بازم بخون ببین کجای حرفم بی احترامی کردم، ثالثا اگرم به نظر ایشان من بی احترامی کردم خودشون باید جواب بدن، رابعا کی خواست باج بده که حالا داری حرف از نصف قیمتش میزنی. من فقط میخواستم شرایطی پیش بیاد که این پست مفیدتر باشه و اون دوستانی که تجربه بیشتری دارند بتونند به بقیه راهنمایی بدن.

آخر فروم باز Crawling In MySkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

ادب استاد به از SKILL اوست. بهتره یکم ادب چاشنی کارت بکنی و حرفت رو طوری بزنی که بقیه واقعا از راهنماییت استفاده کنن. نه اینکه با حالت تمسخر صحبت کنی آق دکتر. مگه خودت از اول اینجوری بازی میکردی ؟؟؟ مگه از اول این نکات کلیدی رو میدونستی. من یه حرفی رو زدم و بعدش دوستانه ازتون خواستم اگه حرفم اشتباهه اون هایی که کار بلد هستند اصلاح کنند. حلا اگه به مقام والاتون بر نمیخوره لطف کنید بگید بهترین راه بالا اومدن از برونز چیه ؟؟؟
    آدم رو مجبور میکنید 2 صفحه قبل رو بخونه ها...
    پسرم شما سعی کن 31/10 رو بکنی 10/0 میتونی بری سیلور بعد بکنی 5/0/5 میتونی بری گلد و بالاتر
    ایشون هم ترول هستن ایگنورشون کن

11. این کاربر از Crawling In MySkin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

آدم رو مجبور میکنید 2 صفحه قبل رو بخونه ها...
    پسرم شما سعی کن 31/10 رو بکنی 10/0 میتونی بری سیلور بعد بکنی 5/0/5 میتونی بری گلد و بالاتر
    ایشون هم ترول هستن ایگنورشون کن
    جاااااااااااااااااااااااا ن!!!؟؟؟ شما چند سالته گلم ؟؟؟ پشت لبت سبز شده که بمن میگی پسرم. اصلا اینجا از هر بچه تازه به دوران رسیده ای سوال میکنی فکر میکنه واسه خودش دیگه end بازیکنه. هر کسی که فکر میکنه اینجا خیلی حرفه ای تشریف داره بیاد 1vs1 باهاش بازی میکنم ببینم کی نوبه و کی حرفه ای. وقتی میگم راهنمایی کنید سرتون گیج نره و مثل آدم اگه چیزی میدونید بگید. گیر چه کسایی افتادیم ما. جنبه داشته باشید آخه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •