جناب سرویس شما توربو یا آلترا ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جناب سرویس شما توربو یا آلترا ؟
Ultra هستش.
ممنون.
ولی با این وضعی که امروزه پدید اومده،دل شیر یا پول مفت میخواد یکساله ثبت نام کردن
موافقم. با این وضعیت معلوم نیست تو یه سال چه بلایی میخوان سر کاربر میارن! به اندازه اون 110 تومن به کاربر خسارت جانی و مالی وارد میکنن طوری تا آخر عمر یادش نره!![]()
الان رفتم تاپیک های وب،دقیقا اونجا هم کاربرا میگفتن تو بازه رایگان چن روزه حجم ازشون کم مشه و سرعت هم نصف شده!
نکنه برنامست این برای کل آی اس پی ها؟!
هیچ کاری ازشون بعید نیست! الان زنگ بزنی میگن کنتور زیرساخت مسیر ترکیه خراب شده برای همین شبا درست کار نمیکنه!!!
منم از ترس تموم شدن شارژم چند روزه دانلود شبانه نداشتم! 500 مگ دارم اگه اونم تموم بشه بی نت میمونم!!!![]()
دوستان شدیدا بهتون توصیه میکنم سرویس یک ساله نگیرید!
بزرگترین اشتباه من تمدید یک ساله بود که الان شدیدا پشیمونم!!!!
نه، معلومه که نمیشه، نمونه بارز کلاهبرداری ـه. دبه کردن که شاخ و دم نداره!
آخه من نمی دونم اینا با چه رویی میان میگن یه ساله تمدید کنید. من تو این 3 ماهش هم موندم! شرکتی که نمیشه بهش اعتماد داشت که فردا قراره چه غلطی بکنه و چه بلایی سر یوزر بیاره، والا خیلی رو میخواد که اشتراک یه ساله رو پیشنهاد بده!
اینم دانلود دیشب من
سرعت 247-248 ـه، علت اینکه تو بازه اول بیشتر ثبت شده به این خاطره که 5 دقیقه اول رو با 444 داشت دانلود می کرد!
واقعا چه میشه گفت! بعضیا با سرویس کلاسیک پلاس 40 تومنی بیشتر از من دانلود کردن! اینم از طرح مصرف عادلانه مخابرات و همارا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)