لطفا راهنمایی کنین
اگه میشه تو رنج قیمت 550 - 600 یکی ذو مدل رو معرفی کنین که به اون شرایط که عرض کردم نزدیک باشه
ممنون
لطفا راهنمایی کنین
اگه میشه تو رنج قیمت 550 - 600 یکی ذو مدل رو معرفی کنین که به اون شرایط که عرض کردم نزدیک باشه
ممنون
گارانتی ایده آل بگیرم یا افومار
بعد بهترین و مطمپن ترین مغازه با فروشگاه مرکزی کجاست..؟ توی تهران برای کنون
اگه نمیتونید بگیرد برام پیعام خصوصی کنید
ممنون حتما جواب بدید که باید بگیرم حتما
افرنگ دیجیتال- پیچ شمرون،برج بهار
afrangdigital.com
توی جمهوری چی؟
چه ج.ری اصل بودن رو تشخصی بدم که گارانتی گه میده اصل باشه و ...
سلام
سوال
1- به نظر شما اگر بخوام دوربين d90ارتقا بدم چه مدلي ميتونه جايگزين مناسبي باشه؟ لطفا برند و قيمت
2- دوربين d90 را چند ميشه فروخت؟
لنز هم داره؟ چقدر کارکرده؟ و بودجتون چقدره؟
دی90 رو میتونید بین 1500 تا 2000 بدنه رو بفروشید و اگه خیلی تمیز و کم کارکرده بیشتر هم جا داره.
دی7000 برای شما گزینه خوبیه و اگه بودجه بالاتری دارید نیکون دی600 هم عالیه. اگر بودجه خرید D7000 رو ندارید بهتره اقدام به تعویض بدنه نکنید چون دی90 هیچی کم نداره خیلی هم بدنه خوبیه و پولتون رو خرج لنز کنید
مهدی جان سلام.
الان از کامپکت های سونی خبر داری؟
می دونی الان کدومشون از همه بهتره؟
دوستان x100 رو پیشنهاد دادن ولی من w610 w620 w630 رو تو بازار دیدم.نظر شما رو کدومه؟
سلام
لنز 18 -105 داره درصورتي كه مدل جديد لنز مشابه روش باشه نمي فروشم.
درباره ي كاركرد بايد بگم نمي دونم چنتا شات زدم اما لنز و بدنه كاملا بي نقص هست تنها كاور واير مانند قسمت چشمي اش گم شده.
از 500 تومان تا 1 ميليون به اضافه ي پول فروش دوربين مي تونم هزينه كنم.
مد نظر خودم d7100 هست كه قيمتش زانوهام سست ميكنه. نظر شما درباره ي اين مدل چي هست؟
درباره ي تهيه لنز هم كاملا با شما موافق هستم. اگر يك لنز وايد خوب بهم پيشنهاد بديد منمون ميشم لطفا با قيمتش. براي LANDSCAPE جوابگو باشه.
راستي آيا شما از قيمت اين مدل از دوربين در كشور ژاپن اطلاع داريد؟ اگه از اونجا بتونم بخرم ارزونتر در مياد.
سپاس بيكران از پاسخگويي شما
کسی جواب نمی ده ؟
بین fz150 از پاناسونیک و SX50 از کانن موندم ؟ کدوم بهتره ؟ برتریش چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)