استقلال 3 - 1 مس
نارضایتى قلعه نویى از خط دفاع
تیم فوتبال استقلال تهران در هفته بیستم رقابت هاى لیگ برتر در اصفهان با ۲ گل مغلوب سپاهان شد. پس از پایان بازى امیر قلعه نویى سرمربى این تیم از عملکرد خط دفاع تیمش ناراضى بود و اعتقاد داشت آنها اصلاً در حد و اندازه هاى نام استقلال بازى نکردند. طبق شنیده هاى ما قرار است دوباره تمرینات اختصاصى براى مدافعان در نظر گرفته شود.شایان ذکر است استقلالى ها در ادامه رقابت هاى لیگ برترى شنبه به مصاف مس کرمان خواهد رفت.
ديدار استقلال و پرسپوليس تهران در ۲۵بهمن ماه برگزار ميشود
سازمان ليگ برتر برنامه هفته بيست و ششم رقابتهاي فوتبال قهرماني باشگاه هاي برتر ايران را اعلام كرد كه براساس اين برنامه ديدار تيمهاي استقلال و پرسپوليس تهران روز جمعه ۲۵بهمن ماه يعني همان تاريخ از قبل اعلام شده، برگزار خواهد شد. به گزارش عصر چهارشنبه ايرنا،برنامه هفته بيست و ششم ليگ برتر به شرح زير است :
پنجشنبه ۸۷/۱۱/۲۴
ابومسلم خراسان با مس كرمان در ورزشگاه ثامن الائمه
برق شيراز با مقاومت سپاسي شيراز در ورزشگاه حافظيه
پيكان قزوين با پيام خراسان در ورزشگاه رجايي
ملوان انزلي با پاس همدان در ورزشگاه تختي
استقلال اهواز با فولاد خوزستان در ورزشگاه تختي
جمعه ۸۷/۱۱/۲۵
صباي قم با پگاه گيلان در ورزشگاه يادگار امام
سايپا كرج با ذوب آهن اصفهان در ورزشگاه انقلاب
فولاد مباركه سپاهان اصفهان با راه آهن شهر ري در ورزشگاه فولاد شهر استقلال تهران با پرسپوليس تهران در ورزشگاه آزادي
استقلال 2- 1 مس
بازی رفت که روز تولدم بود باختیم اینو دیگه باید ببریم
بابا گفتم بيكارم يه چند خط بنويسم. شوخي شوخي گرفت
نترس من كتك خورم ملسهآخه من که زورم به تو نمیرسه چه برسه یقه بگیرم
قربونت برمولی جدا از شوخی کارت 20![]()
![]()
دفاع سه نفره امونمون رو بريده!
آخه نمي دونم كي ميخواد دفاع رو درست كنه!
صادقی:برای کسب امتیاز مقابل استقلال قرار می گیریم
کرمان - خبرگزاری مهر:مدافع صنعت مس کرمان گفت: با انگیزه بالا مقابل استقلال قرار می گیریم و فقط به کسب امتیاز از این تیم فکر می کنیم.
امیر حسین صادقی در گفتگو با مهر ضمن اشاره به برد هفته گذشته و کسب امتیاز این دیدار اظهار داشت: برای دیدار با استقلال تهران صنعت مس کرمان در بهترین شرایط ممکن قرار دارد.
وی تصریح کرد: بازیکنان مس کرمان با توجه به اردوی نیم فصل و تمرینات فشرده در شرایط آرمانی قرار دارند و برای کسب امتیاز و حتی شکست استقلال تهران به میدان می روند.
صادقی افزود: هرچند که در باشگاه استقلال تهران حضور داشته ام و بهترین خاطرات خود را از استقلال تهران دارم اما فقط برای کسب امتیاز مقابل این تیم قرار خواهم گرفت.
وی گفت: مس کرمان در فصل جاری ثابت کرده است به راحتی می تواند از استقلال و پیروزی امتیاز بگیرد و دراین بازی هم با توجه به هماهنگی و آمادگی بالای بازیکنان موفق خواهیم بود.
به نظر من دفاع 3 نفره در ایران جواب میده.
الان هم خط دفاعمون جز بهترین خطهای دفاعی هست بیشتر گلهامون را در این فصل روی اشتباهات فردی خوردیم.
مثلا همون گله علیزاده و یا گلی که نویدکیا زد اونجا تقصیر خط هافبک بود که اجازه داد نویدکیا جلوی خط دفاع اینقدر راحت حرکت کنه و شوت بزنه.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)