directx هم نصبه ؟
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
بچه ها من تونستم نسخه دوم از بازی رو نصب کنم
lord of the ring the battle for middle earth 2
directx هم نصبه ؟
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
بچه ها من تونستم نسخه دوم از بازی رو نصب کنم
lord of the ring the battle for middle earth 2
عجب!
این بازی ماله عهد دایناسورهاس بعد تو دنباله directx هستی؟
سلام
من AngryBirds رو دانلود کردم و حالا که میخوام نصبش کنم این ارور رو میده . لطفا راهنمایی کنید .
![]()
به نظرم استراتیژیک رو دست ارباب حلقه ها نیموده من بازی های به روزمو دارم ولی ارباب حلقه بازی ثابت کامپیوترمه
directx هم واسه خودم نگفتم
توی بازی استراتژی بهتر از روم-توتال وار نیس!
من اینقدر بازیش کردم که همشو حفظ شدم،دیگه تکراری شد تا ولش کردم!(یا اون منو ول کرد..)
چند سال هم بازیش میکردم ولی حالا دارم قلعه رو دوباره بازی میکنم! میخواستم یه پچ هم بریزم روش که نشد...
حیف من![]()
اون فایل با پسوند DLL رو که توی پوشه هستش رو توی مسیر زیر کپی کنید تا اجرا بشه...........
C:\Windows\System32
البته به نظر میرسه شما فقط نسخه 1.5.1 رو دان کردید،برای اجرای کامل این بازی باید نسخه های قبلی رو داشته باشید که میتونید از صفحه اول تاپیک خوده بازی توی انجمن دان کنید اینم آدرسش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام این که گذاشتین رو دانلود کردم کرکه؟ نصب میشه باید چیکار کنم میشه راهنمایی کنید؟؟؟؟
نوشتید که اگه بازم جواب نداد مشکل بالاست؟ یعنی چی؟؟!!
سلام بچه ها من Crysis Warhead رو نصب کردم ولی نمیتونم بیشتر از 5 دقیقه تو بازی باشم یهو وسطش هنگ میکنه یا میندازه بیرون.
گرافیکشم تا Very High e. ولی وقتی گرافیکشو اوردم پایین دیگه ننداخت بیرون.
توی crysis 1 هم یکی دو بار این اتفاق افتاد ولی اونو که تموم کردم با نسخه ی Warhead خیلی به مشکل بر خوردم میشه یکی کمکم کنه؟
مشخصات سیستمم اینه:
CPU: Core i7 950 @ 3.07 GHz
RAM: 6GB AData 1600
VGA: GeForce GTX 560 Ti
Motherboard: Asus P6T Deluxe V2
سلام من بازی WARFARE RELOADED را خریدم اما وقتی میرم تو بازی بعد از 2 دقسقه میپره بیرون از بازی مشکل چیه؟
با سلام من بعد از نصب بازی با این اخطار برخورد می کنم
البته برای نصب مد
برای کوچک کردن تصویر اینجا رو کلیک کنید
میشه بگوید مشکل از کجاست؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)