* Processor: AMD Athlon 64 Processor 3800+ 2.4Ghz or better, Intel Pentium 4 530 3.0Ghz Processor or better
* Graphics: NVIDIA 7800GT 256MB graphics card or better, ATI Radeon X1900 256MB graphics card or better
512MB graphics card or better, ATI Radeon HD4830 512MB graphics card or better
درسته!
Recommendedبهترین تجربه ی ممکن نیست. بدترین تجربه هم نیست. یه تجربه ی نزدیک به کیفیت کنسول و حتی بالاتر به حساب میاد. ولی شما فقط در پست قبلیتون اشاره کردید که
"خیلی خوب و روون مثل همون کنسول" این جمله یعنی چی؟! منظور فریم ریته یا گرافیک نهایی؟
کنسول بازی رو روون اجرا می کنه. بله درسته. اما در چه تنظیماتی؟ شما در پست قبلیتون هیچ اشاره ای به تنظیمات نکردید.
در ضمن آیا شما فکر میکنید که یک بازی multi platform وقتی در PC در نهایت تنظیماتش قرار می گیره، تازه مساوی میشه با کنسول!؟
من که اینگونه فکر نمی کنم.
شما اومدید خفن ترین سیستم رو معرفی کردید، در حالی که برای اجرای بازی در PC به صورت مناسب هم از لحاظ Frame Rate و هم از لحاظ Quality به این بریز و بپاش ها و قطعات خفن نیازی نیست. در بالاترین تنظیمات ممکن بعضی از بازیها مثل Crysis یا Metro 2033 هستش که نیاز به قطعاته خفن وجود داره. ولی برای داشتن کیفیت کنسولی و حتی کیفیت بالاتر نیازی به این قطعات خفن و گرون نیست.
هر بیسوادی میدونه که آخرین چیزی که به یک گیمر پیشنهاد میشه استفاده از PC یه برای بازی ، منتها یک عده فن ریختند اینور و اون ور هی میگن PC بهتره !!!!
خوب این چه ربطی داشت به بحث ما!
شمما هرگز نمیتونی با یک PC ارزان قیمت تر از یک کنسول حتی یکی از بازی های کنسولی رو اجرا کنی !! چه برسه به گرافیک بهتر !!!! شما هنوز فرق بین مثال و تمام گزینه های ممکن رو نمیدونید ! در نتیجه میخواید وسط بحث یه چیزی بپرونید که خودنمایی کنید !
من هم هم چیزی نگفتم. یک PC مناسب برای گیم ارزون نیست. ولی قیمتش و قطعاتش اون طور که شما هم گفتید نیست.
رزولوشن فقط و فقط یکی از آپشن های یک گرافیک مناسبه که شما ازش خبر ندارید
من هم نگفتم فقط و فقط تنها آپشنه موجوده. خوبه من از AA هم نام بردم و گفتم که بعضی از تنظیمات به کارت گرافیک قوی تری نیاز دارند.
وقتی یک کارت گرافیک برای بازی می خواید بخرید، باید حتما به رزولویشن مانیتورتون توجه کنید.
همین الان سیستم من 3 گیگ رم داره با چیپ 9200 Nvidia ولی یه بازی ساده مثل Prince of Persia رو نمیتوه روون اجرا کنه !!! و موقع بازی حااال آدم به هم میخوره !
کارت گرافیک شما یکی از ضعیف ترین کارت گرافیکهای موجوده و اصلا برای gaming ساخته نشده. ارتباط رم و کارت گرافیک رو هم نفهمیدم!!
نه ، کنسول بازها به چیز هایی مثل این نیاز دارند :
این قطعه که به PC هم می خوره!
من دقیقا منظورم گیمرهایی بود که پول کافی برای HD TV ندارند و اجبارا روی می آرند به مانیتورهای Full HD .
و اگر هم یک صفحه نمایش خوب لازم داشته باشند قیمتش با یک مانیتور خوب به هیچ عنوان برابری نمیکنه !
کدوم گرون تره؟
مایک کپز، رئیس کمپانی اپیک در مصاحبهای اختصاصی با جدیدترین شماره مجلهی انگلیسی Edge در خصوص مباحث متنوعی از جمله نسخههای کپی بازیها و اینکه چرا پول در کنسولهاست، سخن گفت. در حاشیهای این گفتگو در خصوص موتور پایهی Unreal 4، قسمت سوم از مجموعه بازیهای Gears of War و بازی اکشن اول شخص بولتاستورم نیز صحبتهایی رد و بدل شد.
کپز در بخشی از سخنانش در خصوص بیمهری اپیک به پلتفرم رایانههای شخصی اذعان داشت: "اگر شما شش سال پیش وارد دفتر ما میشدید، میدیدید اپیک کمپانی بر مبنای رایانههای شخصی است. ما تنها یک بازی برای کنسول پلیاستیشن2 ساختیم و سایر محصولات ما مستقیما بر رایانههای شخصی تمرکز داشتند. و حالا مردم از ما میپرسند برای چه از رایانههای شخصی متنفرید؟ چرا کمپانی شما صرفا بر مبنای کنسولها فعالیت میکند؟ شما چه فکر میکنید؟ بخاطر اینکه پول در کنسولهاست."
وی در ادامهی سخنانش میافزاید: "ما هنوز به پلتفرم رایانههای شخصی علاقه داریم، اما نمیتوانیم از تاثیرات عارضهی بازیهای کپی صرفنظر کنیم. این عارضه بسیاری از تولیدکنندگان مستقل بازیهای رایانهای را به کام مرگ فرستاد و مدل تجارت ما را بطور کلی دگرگون کرد."
کپز با اشاره به بازیهای رایانهای کوچک و اکثرا رایگان میافزاید: "شاید عناوین کوچک فیسبوک بتواند بازیهای پلتفرم رایانههای شخصی را نجات دهد، اما مطمئنا تجربهای مشابه Gears of War نخواهد بود."
اولا اظهار نظر شخصی منبع معتبری نیست. من انتظار داشتم از نتایج یک تحلیل و تحقیق در این مورد استفاده کنید.
ثانیا منبع معمولا به صورت لینکی از سایت اصلی ارائه میشه.
ثالثا جالب اینجاست این آقا از کلمهی "شاید" استفاده کرده! عجب مدرکی!
رابعا چرا تو این وضعیت بازی Buletstorm رو epic می خواد به همراه EA احتمالا برای PC منتشر کنه؟!
خامسا این بدیهیه که پول تو Console خوابیده . کمتر بودن بازی های کپی + فروش بیشتر + گیمرهای بیشتر + بازار مصرف گسترده تر. اما آیا گسترده بودن بازار مصرف و فروش بیشتر کنسول ها ارتباطی با مرگ PC Gaming داره؟
برای همینه که کنسول توصیه میشه برای کسانی که هدفشون لذت بردن از بازیه ! یک عده هم به زور میخوان به خودشون و دیگران بقبولونند که نه خیر PC برای بازی بهتره !!!!
من خودم هم یک PC قوی دارم و هم یک XBOX 360 و به زور هم نمی خوام چیزی رو غالب کنم. وقتی می بینم، ادعاهایی ارائه میشه که از نظر من اشتباهه، می خوام تصحیحش کنم.
نتال هرگز برای PC نخواهد اومد بیخودی صابون به دلتون نزنید !
من همون طور که گفتم یک XBOX360 دارم . پس محدودیتی از این بابت نیست.
در ضمن شما که جزو تصمیم گیران و سیاست گذاران شرکت مایکروسافت نیستید، پس لطفا اینقدر با قاطعیت صحبت نکنید.
هنوز معلوم نیست Natal انحصاری XBOX 360 هست یا نه.
رئیس Microsoft ، آقای Steve Ballmer گفته که Natal برای اهدافی فراتر از Gaming در نظر گرفته شده.
نقل قول:
Ballmer also indicated the longer-term plans for Microsoft's motion-sensing system, noting that the tech will move beyond gaming into the rest of our lives very soon
نقل قول:
the technology actually is very general purpose, and we'll see come into the rest of our lives pretty soon
منبع :
نقل قول:
کد:
http://www.techradar.com/news/gaming/ballmer-natal-is-microsoft-s-most-exciting-product-of-2010-686017
پس امکانش هست که برای PC هم بیاد و بالطبع در PC یکی از استفاده های Natal ، می تونه gaming باشه.
گیم پد هم در PC یک کپی از روی کنسول هاست . شما خودت داری میگه با کنترلر 360 روی پی سی !!!!!!
خوب که چی مثلا؟! شما می گید در PC محدودیم به موس و کیبورد، من هم گفتم.
خیر. محدود نیستیم! بلکه از امکانات Gaming موجود در کنسول ها بهره می بریم! روشنه؟