تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1466 از 3195 اولاول ... 46696613661416145614621463146414651466146714681469147014761516156619662466 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,651 به 14,660 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اونها حد اقل سخت افزار مورد نیازه فقط و فقط برای اینکه سیستم بتونه بازی رو اجرا کنه !!! نه اینکه در بهترین حالت اجرا کنه .
    ما یه سیستم min داریم و یه سیستم recommended .من سیستم recommended رو گفتم مثلا برای بازی Bioshock 2 :

Minimum:

* Processor: AMD Athlon 64 Processor 3800+ 2.4Ghz or better, Intel Pentium 4 530 3.0Ghz Processor or better
    * Memory: 2GB
    * Graphics: NVIDIA 7800GT 256MB graphics card or better, ATI Radeon X1900 256MB graphics card or better
    * Hard Drive: 11GB
    * Sound: 100% DirectX 9.0C compliant sound card or onboard sound
    * DirectX: DirectX 9.0c

Recommended:

* Processor: AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60Ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13Ghz
    * Memory: 3GB
    * Graphics: NVIDIA 8800GT 512MB graphics card or better, ATI Radeon HD4830 512MB graphics card or better

درسته!Recommendedبهترین تجربه ی ممکن نیست. بدترین تجربه هم نیست. یه تجربه ی نزدیک به کیفیت کنسول و حتی بالاتر به حساب میاد. ولی شما فقط در پست قبلیتون اشاره کردید که "خیلی خوب و روون مثل همون کنسول" این جمله یعنی چی؟! منظور فریم ریته یا گرافیک نهایی؟
    کنسول بازی رو روون اجرا می کنه. بله درسته. اما در چه تنظیماتی؟ شما در پست قبلیتون هیچ اشاره ای به تنظیمات نکردید.
    در ضمن آیا شما فکر میکنید که یک بازی multi platform وقتی در PC در نهایت تنظیماتش قرار می گیره، تازه مساوی میشه با کنسول!؟
    من که اینگونه فکر نمی کنم.
    شما اومدید خفن ترین سیستم رو معرفی کردید، در حالی که برای اجرای بازی در PC به صورت مناسب هم از لحاظ Frame Rate و هم از لحاظ Quality به این بریز و بپاش ها و قطعات خفن نیازی نیست. در بالاترین تنظیمات ممکن بعضی از بازیها مثل Crysis یا Metro 2033 هستش که نیاز به قطعاته خفن وجود داره. ولی برای داشتن کیفیت کنسولی و حتی کیفیت بالاتر نیازی به این قطعات خفن و گرون نیست.
    هر بیسوادی میدونه که آخرین چیزی که به یک گیمر پیشنهاد میشه استفاده از PC یه برای بازی ، منتها یک عده فن ریختند اینور و اون ور هی میگن PC بهتره !!!!
    خوب این چه ربطی داشت به بحث ما!

شمما هرگز نمیتونی با یک PC ارزان قیمت تر از یک کنسول حتی یکی از بازی های کنسولی رو اجرا کنی !! چه برسه به گرافیک بهتر !!!! شما هنوز فرق بین مثال و تمام گزینه های ممکن رو نمیدونید ! در نتیجه میخواید وسط بحث یه چیزی بپرونید که خودنمایی کنید !
    من هم هم چیزی نگفتم. یک PC مناسب برای گیم ارزون نیست. ولی قیمتش و قطعاتش اون طور که شما هم گفتید نیست.

رزولوشن فقط و فقط یکی از آپشن های یک گرافیک مناسبه که شما ازش خبر ندارید
    من هم نگفتم فقط و فقط تنها آپشنه موجوده. خوبه من از AA هم نام بردم و گفتم که بعضی از تنظیمات به کارت گرافیک قوی تری نیاز دارند.
    وقتی یک کارت گرافیک برای بازی می خواید بخرید، باید حتما به رزولویشن مانیتورتون توجه کنید.

همین الان سیستم من 3 گیگ رم داره با چیپ 9200 Nvidia ولی یه بازی ساده مثل Prince of Persia رو نمیتوه روون اجرا کنه !!! و موقع بازی حااال آدم به هم میخوره !
    کارت گرافیک شما یکی از ضعیف ترین کارت گرافیک‌های موجوده و اصلا برای gaming ساخته نشده. ارتباط رم و کارت گرافیک رو هم نفهمیدم!!

نه ، کنسول بازها به چیز هایی مثل این نیاز دارند :
    این قطعه که به PC هم می خوره!
    من دقیقا منظورم گیمرهایی بود که پول کافی برای HD TV ندارند و اجبارا روی می آرند به مانیتورهای Full HD .
    و اگر هم یک صفحه نمایش خوب لازم داشته باشند قیمتش با یک مانیتور خوب به هیچ عنوان برابری نمیکنه !
    کدوم گرون تره؟

مایک کپز، رئیس کمپانی اپیک در مصاحبه‌ای اختصاصی با جدیدترین شماره‌ مجله‌ی انگلیسی Edge در خصوص مباحث متنوعی از جمله نسخه‌های کپی بازی‌ها و این‌که چرا پول در کنسول‌هاست، سخن گفت. در حاشیه‌ای این گفتگو در خصوص موتور پایه‌ی Unreal 4، قسمت سوم از مجموعه بازی‌های Gears of War و بازی اکشن اول شخص بولت‌استورم نیز صحبت‌هایی رد و بدل شد.

کپز در بخشی از سخنانش در خصوص بی‌مهری اپیک به پلت‌فرم رایانه‌های شخصی اذعان داشت: "اگر شما شش سال پیش وارد دفتر ما می‌شدید، می‌دیدید اپیک کمپانی بر مبنای رایانه‌های شخصی است. ما تنها یک بازی برای کنسول پلی‌استیشن2 ساختیم و سایر محصولات ما مستقیما بر رایانه‌های شخصی تمرکز داشتند. و حالا مردم از ما می‌پرسند برای چه از رایانه‌های شخصی متنفرید؟ چرا کمپانی شما صرفا بر مبنای کنسول‌ها فعالیت می‌کند؟ شما چه فکر می‌کنید؟ بخاطر این‌که پول در کنسول‌هاست."

وی در ادامه‌ی سخنانش می‌افزاید: "ما هنوز به پلت‌فرم رایانه‌های شخصی علاقه داریم، اما نمی‌توانیم از تاثیرات عارضه‌ی بازی‌های کپی صرف‌نظر کنیم. این عارضه بسیاری از تولیدکنندگان مستقل بازی‌های رایانه‌ای را به کام مرگ فرستاد و مدل تجارت ما را بطور کلی دگرگون کرد."
    کپز با اشاره به بازی‌های رایانه‌ای کوچک و اکثرا رایگان می‌افزاید: "شاید عناوین کوچک فیس‌بوک بتواند بازی‌های پلت‌فرم رایانه‌های شخصی را نجات دهد، اما مطمئنا تجربه‌ای مشابه Gears of War نخواهد بود."
    اولا اظهار نظر شخصی منبع معتبری نیست. من انتظار داشتم از نتایج یک تحلیل و تحقیق در این مورد استفاده کنید.
    ثانیا منبع معمولا به صورت لینکی از سایت اصلی ارائه میشه.
    ثالثا جالب اینجاست این آقا از کلمه‌ی "شاید" استفاده کرده! عجب مدرکی!
    رابعا چرا تو این وضعیت بازی Buletstorm رو epic می خواد به همراه EA احتمالا برای PC منتشر کنه؟!
    خامسا این بدیهیه که پول تو Console خوابیده . کمتر بودن بازی های کپی + فروش بیشتر + گیمرهای بیشتر + بازار مصرف گسترده تر. اما آیا گسترده بودن بازار مصرف و فروش بیشتر کنسول ها ارتباطی با مرگ PC Gaming داره؟
    برای همینه که کنسول توصیه میشه برای کسانی که هدفشون لذت بردن از بازیه ! یک عده هم به زور میخوان به خودشون و دیگران بقبولونند که نه خیر PC برای بازی بهتره !!!!
    من خودم هم یک PC قوی دارم و هم یک XBOX 360 و به زور هم نمی خوام چیزی رو غالب کنم. وقتی می بینم، ادعاهایی ارائه میشه که از نظر من اشتباهه، می خوام تصحیحش کنم.
    نتال هرگز برای PC نخواهد اومد بیخودی صابون به دلتون نزنید !
    من همون طور که گفتم یک XBOX360 دارم . پس محدودیتی از این بابت نیست.
    در ضمن شما که جزو تصمیم گیران و سیاست گذاران شرکت مایکروسافت نیستید، پس لطفا اینقدر با قاطعیت صحبت نکنید.
    هنوز معلوم نیست Natal انحصاری XBOX 360 هست یا نه.
    رئیس Microsoft ، آقای ‎Steve Ballmer‎ گفته که Natal برای اهدافی فراتر از Gaming در نظر گرفته شده.

نقل قول:
    Ballmer also indicated the longer-term plans for Microsoft's motion-sensing system, noting that the tech will move beyond gaming into the rest of our lives very soon
    نقل قول:
    the technology actually is very general purpose, and we'll see come into the rest of our lives pretty soon
    منبع :
    نقل قول:
    کد:
    http://www.techradar.com/news/gaming/ballmer-natal-is-microsoft-s-most-exciting-product-of-2010-686017

پس امکانش هست که برای PC هم بیاد و بالطبع در PC یکی از استفاده های Natal ، می تونه gaming باشه.

گیم پد هم در PC یک کپی از روی کنسول هاست . شما خودت داری میگه با کنترلر 360 روی پی سی !!!!!!
    خوب که چی مثلا؟! شما می گید در PC محدودیم به موس و کیبورد، من هم گفتم. خیر. محدود نیستیم! بلکه از امکانات Gaming موجود در کنسول ها بهره می بریم! روشنه؟

Last edited by Yi Yi; 26-05-2010 at 18:52.

2. 5 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

نمیدونم چرا یک سری اصرار بر پست ( sPAM ) دادن راجع به بحث هایی دارن که اولا اصلا به تایپیک هیچ ارتباطی نداره
    ثانیا به اونا ارتباطی نداره
    ثالثا بار ها و بار ها قبلا ایجاد شده و از سمت همکار و مدیر جمع شده
    رابعا براش گروه ایجاد شده

برای کی میگی اینا رو

4. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

در ضمن آیا شما فکر میکنید که یک بازی multi platform وقتی در PC در نهایت تنظیماتش قرار می گیره، تازه مساوی میشه با کنسول!؟
    خیر همچین فکری نمیکنم ، تمام بحث من در مورد PC و کنسول سر قیمتش هست .

من که اینگونه فکر نمی کنم.
    شما اومدید خفن ترین سیستم رو معرفی کردید، در حالی که برای اجرای بازی در PC به صورت مناسب هم از لحاظ Frame Rate و هم از لحاظ Quality به این بریز و بپاش ها و قطعات خفن نیازی نیست. در بالاترین تنظیمات ممکن بعضی از بازیها مثل Crysis یا Metro 2033 هستش که نیاز به قطعاته خفن وجود داره. ولی برای داشتن کیفیت کنسولی و حتی کیفیت بالاتر نیازی به این قطعات خفن و گرون نیست.
    برای اجرای بازی حق با شماست و من بحثی درش ندارم ولی برای آنچه که در کنسول تجربه میکنید به خفن تر از اینها نیازه . با اینکه سخت افزار یک کنسول خیلی ضعیف تره برای مثال PS2 تا جایی که یادمه قدرت پردازشگر گرافیکیش در حد یک کارت Savage 4 اگر اشتباه نکنم بود ولی آن کجا و این کجا ! دلیلش هم روشنه . توی کنسول سخت افزار به طور مشخص معلومه و توانش رو سازنده دقیقا میدونه ولی توی PC اینطوری نیست و تولید کننده با هزاران هزار ترکیب مختلف از سخت افزار های مختلف روبرو هست ، تازه موارد اضافی که همزمان با یک بازی یک PC باید پردازششون رو هم به عهده بگیره مثل خود سیستم عامل بماند .

من هم هم چیزی نگفتم. یک PC مناسب برای گیم ارزون نیست. ولی قیمتش و قطعاتش اون طور که شما هم گفتید نیست.

کارت گرافیک شما یکی از ضعیف ترین کارت گرافیک‌های موجوده و اصلا برای gaming ساخته نشده. ارتباط رم و کارت گرافیک رو هم نفهمیدم!!
    بله میدونم ، ولی شامل همون Recomanded های بازی میشد . با این حال نمیتونست درست اجرا کنه .

این قطعه که به PC هم می خوره!
    من دقیقا منظورم گیمرهایی بود که پول کافی برای HD TV ندارند و اجبارا روی می آرند به مانیتورهای Full HD .
    کدوم گرون تره؟
    راستش رو بخواید ، مانیتور اینجا گرون تر در میاد . من یه سامسونگ 50 اینچ 430 پلاسما خریدم 500 یورو ! آکبند با 4 سال گارانتی . ولی یک مانیتور HD 50 اینچی فکر کنم خداد تومن مایش باشه !

اولا اظهار نظر شخصی منبع معتبری نیست. من انتظار داشتم از نتایج یک تحلیل و تحقیق در این مورد استفاده کنید.
    ثانیا منبع معمولا به صورت لینکی از سایت اصلی ارائه میشه.
    ثالثا جالب اینجاست این آقا از کلمه‌ی "شاید" استفاده کرده! عجب مدرکی!
    رابعا چرا تو این وضعیت بازی Buletstorm رو epic می خواد به همراه EA احتمالا برای PC منتشر کنه؟!
    خامسا این بدیهیه که پول تو Console خوابیده . کمتر بودن بازی های کپی + فروش بیشتر + گیمرهای بیشتر + بازار مصرف گسترده تر. اما آیا گسترده بودن بازار مصرف و فروش بیشتر کنسول ها ارتباطی با مرگ PC Gaming داره؟
    خوب همین اظهار نظر های شخصی پس فردا میشوند واقعیت ! الان من دارم به چشم میبینم که فروشندگان دارند خودشون رو پاره میکنند که یک نسخه از بازی های PC رو بفروشند . کو خریدار ؟! و وقتی هم که سود دهی نباشه تولید هم متوقف میشه .

من خودم هم یک PC قوی دارم و هم یک XBOX 360 و به زور هم نمی خوام چیزی رو غالب کنم. وقتی می بینم، ادعاهایی ارائه میشه که از نظر من اشتباهه، می خوام تصحیحش کنم.
    شاید من در جمله بندی اشتباه کنم ولی همیشه سعی میکنم مفهومم اشتباه نباشه .

من همون طور که گفتم یک XBOX360 دارم . پس محدودیتی از این بابت نیست.
    در ضمن شما که جزو تصمیم گیران و سیاست گذاران شرکت مایکروسافت نیستید، پس لطفا اینقدر با قاطعیت صحبت نکنید.
    تا جایی که من در مجله GAME خوندم نتال برای PC عرضه نمیشه ولی قراره برای خیلی از محصولات الکترونیکی عرضه بشه . مثلا تلوزیون هایی بدون نیاز به ریموت کنترل .

هنوز معلوم نیست Natal انحصاری XBOX 360 هست یا نه.
    رئیس Microsoft ، آقای ‎Steve Ballmer‎ گفته که Natal برای اهدافی فراتر از Gaming در نظر گرفته شده.

نقل قول:
    Ballmer also indicated the longer-term plans for Microsoft's motion-sensing system, noting that the tech will move beyond gaming into the rest of our lives very soon
    نقل قول:
    the technology actually is very general purpose, and we'll see come into the rest of our lives pretty soon
    منبع :
    نقل قول:
    کد:
    http://www.techradar.com/news/gaming/ballmer-natal-is-microsoft-s-most-exciting-product-of-2010-686017

پس امکانش هست که برای PC هم بیاد و بالطبع در PC یکی از استفاده های Natal ، می تونه gaming باشه.
    من فقط از روی دانسته های خودم گفتم ، شبیه به نتال همین الان هم روی PC هست ولی استفاده ای برای بازی کردن نداره .

6. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام ... شاید اینی که اینجا میپرسم اینجا نباید بپرسم ... ولی ... خوب دیگه ...
    آخرش به این نتیجه رسیدم که خودم بیام کاور بازی ها رو هر شکلی میخوام درست کنم ... بدم پرینت بگیرن ... بزارم تو جعبش... حالا یک سوال میمونه :
    سایز قاب های Blue-Ray چه قدره؟ (X*Y) + سایز کنارش ... اصلا کنار داره ؟ ( Spin )
    ~~~~~~~~ DVD چه طور ؟
    ممنون

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

آموزش رایت کردن بازی های دانلود شده رو از کجای اینترنت میتونم گیر بیارم؟سرچش کردم تو گوگل ولی چیز قابل قبولی پیدا نکردم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

آموزش رایت کردن بازی های دانلود شده رو از کجای اینترنت میتونم گیر بیارم؟سرچش کردم تو گوگل ولی چیز قابل قبولی پیدا نکردم
    توضیحات مفصل تو این تاپیک هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    a z i c e n t e r.com/showthread.php?t=3601

10. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه valapeji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شهری که هر چی توش می بینی باعث تحریکه

پيش فرض

من دیگه سرم از بحث مقایسه pc با xbox درد گرفت

12. 4 کاربر از valapeji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

همین الان سیستم من 3 گیگ رم داره با چیپ 9200 Nvidia ولی یه بازی ساده مثل Prince of Persia رو نمیتوه روون اجرا کنه !!! و موقع بازی حااال آدم به هم میخوره !
    OMG (مخفف Oh My God: دی)
    9200 اصلا یه گرفیکه؟
    یا یه چیپست برای مادربرد؟: دی
    انصافا دیگه با عرضه سری amd 5000 برو یه صفایی بده: دی
    یه سری عکس +18 : دی

Last edited by 4870x2; 26-05-2010 at 19:22.

14. 4 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

توضیحات مفصل تو این تاپیک هست
    dvd9 چیه؟!؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

dvd9 چیه؟!؟
    یه نوعی از dvd هستش دیگه: دی

17. 5 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •