دوستان کسی میدونه جریان این دکل چی هست ؟
هر 3 اپراتور روی یک دکل ؟
![]()
دوستان کسی میدونه جریان این دکل چی هست ؟
هر 3 اپراتور روی یک دکل ؟
![]()
اه چرا انقد سوال میکنی پشت سرهم ! انگار 20 سوالیه ! تو 3 روز 70 تا پست سوالای اراجیف دادی !
بله . سایت مشاع یا اشتراکی هست که در این تصویر هر سه اپراتور از یک دکل استفاده میکنند.
سلام آقا رضا.جان خودتون به فکر ما هم باشین در استان لرستان بخصوص شهر خرم آباد از همه شهرا عقب تره
وضعیت اینترنت موبایل در شهر خرم آباد به طور دقیق:
آقا رضا 4gایرانسل کی به خرم اباد میاد؟.الان سرعت و پوشش 3gجالب نیست.سرعت نهایت نهایت در بهترین حالت ممکن 1mbپوشش هم تقریبا کامل در سطح شهر البته
همراه اول پوشش3gضعیف فقط نقاط مهم شهری پوشش داره اونم تو فضاهای باز البته تو خونه ها که اصلا.سرعت در مناطق باز و تحت پوشش3gرضایت بخش در حد 4mbدر سایر نقاطedge با سرعت نهایت 128kb
رایتل پوشش فقط و فقط شهری سرعت 1mb
خواهشا تا نرفتین اگه ممکنه یه گزارش کامل بدین
مرسی از لطفتون
آقا رضا رفتید خارج از کشور اینترنت که دارید باهامون در تماس باشید بیاید تو سایت با بچه ها صحبت کنید هم ما دلمون برای شما تنگ میشه هم شما اونجا مملکت غریب دلتون میگیره..
فرمودید که اصفهان لینک خوب دریافت کردید خیابون مدرس قدیم هم قرار هست که با این اتفاق زیر پوش بره؟ ما خونمون کاملا کنار خیابونه ما بین کوچه شهید سفید دشتی و سرمدی ، تو خود خیابون گاهی وقتا گوشی سوییچ میشه رو 3G با دو الی 3 خط آنتن ولی داخل خونه میره رو 2G و مشکلی هم که هست اینه که داخل خونه رو همون شبکه 2G پرش آنتن زیاده توی اتاق گاهی وقتا یه دفعه آنتن پر میشه بعد میاد رو یه خط یا دو خط گاهی وقتا کلا سیگنال میره چیزی که بیشتر از همه اذیت میکنه مخصوصا این یک ماه اخیر اینه که تا تماس برقرار میشه قدرت سیگنال افت میکنه فقط یه خط میمونه بعدش دائم تماس قطع میشه ، یا صدا قطع میشه یا اینکه کلا تماس قطع میشه یعنی یه تماس تلفنی شاید چیزی در حدود ده بار یا خودش قطع میشه یا صدا قطع میشه خودم باید تماسو قطع کنم دوباره بگیرم ..
دانشگاه خراسگانم بی زحمت حتما در برنامه پوشش 3G و 4G بذارید ممنون از زحماتتون و اینکه وقت میذارید و اطلاع رسانی میکنید ..
آقای رضا، ایرانسل برنامه ای برای ارائه بسته های نامحدود یا شبانه رایگان نداره در آینده ؟
آقا رضا عزیز سلام خسته نباشید.واقعن اگه شما نباشید پست های انجمن جلو نمیره تا شما میان تا 10 تا یا هم بیشتر یهو جلو میره.شما خیلی اطلاعات خوب میدید اگه هم باشید عالی میشه.اگه میشه لطف کنید رفتین خارج واسه کار حتما اینجا سر بزنید پست بزارید حرف های شما واقعن به درد ما میخوره تاثیر گذار هست
آقا رضا ببخشید منو کی این مشکل برطرف میشه بی زحمت میگید
لطفا اگه.میشه زودتر انجام.بشه خیلی خوبه.بیشتر جاهای رشت همراه اول نسل سه شده الا این محل ما.سایت دانشگاه مخابرات واقع در بلوار مدرس کوچه افضلی همچنان آنتن نسل سه ضعیف هست.من خودم چندین بار اپراتور زنگ زدم اطلاع دادم بهشون گفتم.گفتن که پیگیری میشه الان خیلی وقته بازم همون هست حل نشده متاسفانه
میشه بگین زمان دقیقشو کی تجهیز میشه من خودم حضور داشته باشم کنار پیمانکار مشاهده کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)